Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

germanotta

moj samochód gubi prąd

Polecane posty

Gość Wolvfram
karoolek, oczywiście siłowniki są cały czas pod napięciem, ponieważ otrzymały polecenie zamknięcia , czyli załączenia cewek elektromagnesu przemyśl to :)

kolega mi dziś go odpalil , pojeździłam chyba z godzinę żeby się naładował a teraz mam jechać po córkę i boję się iść do garażu bo mam stracha że znowu nie odpali

Gość karoolek...................x
to zaden smok , ten silnik spala w modelu 3 nie wiecej niz 8 litrów na miescie , na trasie schodzi nawet do 5.5 litra ON . sprawdz prad ładowania kazdy elektryk to sprawdzi , jak i pobór pradu .A nie ma on webasta ? i czy cos przy tym nie grzebałaś ?

Gość swiatelko w tunelu
Sa przez chwile zamykania a nie caly czas.

kolega mi dziś go odpalil , pojeździłam chyba z godzinę żeby się naładował a teraz mam jechać po córkę i boję się iść do garażu bo mam stracha że znowu nie odpali

Gość matko boska germanotta
przecież ty jeździć dobrze nie umiesz, a takie mocne auto chcesz prowadzić??? :O :O :O

nie moge sie zgodzic , takie cos zagrazało by zapaleniem sie samochodu , napiecie mają , ale sterujace tylko

Gość swiatelko w tunelu
W kazdym razie prądu nie pobierają po zamknięciu, tylko w momencie zamykania/otwierania.

Gość matko boska germanotta
i nadal nie umiesz :P

on jeździ na strasznie krótkie odcinki w mieście...jest często gaszony i odpalany..ja wiem że to nie jest auto do takiej jazdy...ale czy to mogło doprowadzić do takiego stanu akumulator?

Gość nie mogło

nic sie nie martw nie zapali sie bo siłowniki nie są pod obciazeniem jak twierdzi kolega . to BMW ! wiec spoko

tak jesli jak pisalem ładowanie jest na poziomie 12.7 V ale ... w tym modelu powinno to jzu byc zabezpieczone i informacja podana do urzytkownika , ze cos jest nie tak , mimo ze lampka ładownia sie nie pali komputer powinien wyswietlac komunikat , w MB tak mam .

Gość hir
skoro mąż wyjechał to moze podładuje ci ten akumulator!!?!?!?

bo ja na początku myślałam że to przez tę jazdę po mieście ( małym ) jak jadę do pracy to slnik się nawet nie zagrzeje...ale jak to nie przez to to musi być coś na rzeczy innego

dzięki za rady... jade po corke ale już nie napiszę czy odpalił bo jak ona wróci to zajmie kompa , mój jest w serwisie....wszystko mi się sypie , mój mąz nie może zrozumieć jak mogę zawiesić maca....jednak coś w tym jest , jemu wszystkie techniczne rzeczy działają, przy mnie przestają