Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemodna starucha

nk to patologia :D

Polecane posty

Gość niemodna starucha

ktoś jeszcze tak uważa?

ja, aczkolwiek mam swoj profil heheh co chwile sobie robie urodziny wstawiam sfotoszopowane zdjecia zapraszam osoby ktore na ulicy nie mowia mi nawet czesc ale zaproszenie przyjely hahahah wogole to tragedia z tego jest ale nie usuwam bo w sumie fajnie tak popatrzyc na zdjecia czyjes a i nie uwiezycie ale mozna nawet umowic sie na spotkanie klasowe na forum klasy hahahahhahaha :D:D ale z tego nieliczni korzystaja bo teraz nk to wiocha, trzeba umiec z tego korzystac i nie brac na powaznie wszystkiego(np jesli chodzi o oceny czy komentarze, bo niektorzy sie obrazaja) :D

Gość kolorowa morwa
i nikt nie wyraża opini szczerze. kiedyś widziałam naprawdę paskudne zdięcie i sporo komentarzy typu slicznie itp.

Gość niemodna starucha
załozyłam wczoraj fikcyjne konto, z ciekawości, żeby zobaczyć jak Polacy robia z siebie idiotów - rodacy, nie rozczarowaliście mnie hehe mam ubaw po pachy:P

tak ja tez mam takie fikcyjne he i zapraszam jakies dupy hahah juz chyba 180 znajomych mam w ciagu kilku dni hehehe, ale nie wchodze tam czesto hehe wogole ta nk cala polske otumanila, poznajesz kogos i od razu sie ktos pyta czy jestes na nk hehe masakra...

Gość marjewa niebieskooka
kumpela wstawiła dziecko od razu po urodzeniu ja pierdole :-O masakra, dzieciak pomarszczony, wygląda jak mały dziadunio

Gość kolorowa morwa
bo przez nk każdy chce się dowartosciowac i czytać przyjemne komentarze nawet jesli ktoś kto je wysyła myśli inaczej to liczy na rewanz w swojej galerii

Gość kolorowa morwa
bo przez nk każdy chce się dowartosciowac i czytać przyjemne komentarze nawet jesli ktoś kto je wysyła myśli inaczej to liczy na rewanz w swojej galerii

taka panna ma cos ponad 200 zdjec i to ochydnych bo niedawno dziecko urodzila jest gruba brzydka i wogole jest brzydka i ma brzydka rodzine wogole tacy zjebani ze tak powiem i tyle kurwa zdjec ma i to dziecko jak bylo zaraz po urodzeniu albo ona jeszcze w szpitalu kurwa przeciez to mial byc portal zeby nie zatracic kontaktow szkolnych a nie pokazywania swojego zycia nba codzien, od tego sa blogi.... ehhh

Gość niemodna starucha
słowo :"śliczne" odmieniane przez wszystkie przypadki i wpisywane pod niemal każdym zdjęciem, przepraszam za moją staroświeckośc- "focią". Mam wrażenie, że nawet gdyby wystawiono "foteczkę" z świeżo wydaloną kupą - komentarze brzmiałyby "och jaka śliczna", "piekna jak zawsze" - czy tylko mnie to bawi i smuci jednocześnie? Nie, nie jestem megalomanką, mam zdrowe podejście do siebie, ale fakt, że takie wypowiedzi i zachowania wypływają często od dorosłych, poważnych mogłoby się wydawać ludzi, budzi mój niesmak. Powtarzam, nie mam zawyżonego poczucia własnej wartości i nie czuję się lepsza...po prostu bawi mnie to

taka panna ma cos ponad 200 zdjec i to ochydnych bo niedawno dziecko urodzila jest gruba brzydka i wogole jest brzydka i ma brzydka rodzine wogole tacy zjebani ze tak powiem i tyle kurwa zdjec ma i to dziecko jak bylo zaraz po urodzeniu albo ona jeszcze w szpitalu kurwa przeciez to mial byc portal zeby nie zatracic kontaktow szkolnych a nie pokazywania swojego zycia nba codzien, od tego sa blogi.... ehhh

Gość
ludzie obłudnie pisza pozytywne komentarze ludziom,którzy wyszli na zdjęciu ja potwory.Na zdjęciu jest godzilla a oni piszą,ale jesteś super laska,pięknie wygladasz...

Gość niemodna starucha
słowo :"śliczne" odmieniane przez wszystkie przypadki i wpisywane pod niemal każdym zdjęciem, przepraszam za moją staroświeckośc- "focią". Mam wrażenie, że nawet gdyby wystawiono "foteczkę" z świeżo wydaloną kupą - komentarze brzmiałyby "och jaka śliczna", "piekna jak zawsze" - czy tylko mnie to bawi i smuci jednocześnie? Nie, nie jestem megalomanką, mam zdrowe podejście do siebie, ale fakt, że takie wypowiedzi i zachowania wypływają często od dorosłych, poważnych mogłoby się wydawać ludzi, budzi mój niesmak. Powtarzam, nie mam zawyżonego poczucia własnej wartości i nie czuję się lepsza...po prostu bawi mnie to

Gość to ja tez sie napije
ubaw to ja mam z idiotek ktore sie "odszukuja" miesiac po skonczeniu gimnazjum.......na dodatek pol klasy mieszka za rogiem:D pomyslalas o ludziach ktorzy sie odnajduja po 20 paru latach????

no wlasnie ja mam taka ciotke co mi pod kazdym zdjeciem pisze jakies kurwa wlasnie takie pierdoly i nie tylko mi tylko kazdwe3mu kto zdjecia n owe doda, ja nie wiem ona chce byc fajna czy co ja tego nie rozumiem he o a jeszcze to pisanie w komentarzach, jakby nie mozna bylo pogadac na gg czy na tym nk talku ktory w sumie beznadziejny jest heh no i urodziny hahhahaha:D jutro sobie zrobie, a co hhahahah:D:D:D:D

Gość niemodna starucha
przepraszam, wysłałam dwa razy przez przypadek.

Gość niemodna starucha
oczywiście, że ta strona ma też duzo plusów - właśnie możliwość odgrzebania starych znajomości, super sprawa...

Gość niemodna starucha
oczywiście, że ta strona ma też duzo plusów - właśnie możliwość odgrzebania starych znajomości, super sprawa...

Gość niemodna starucha
zauważyłam tez, że w realnym życiu nie potrafimy być juz tacy wylewni i życzliwi:(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D No teraz to ja się uśmiałam z was dziewczynki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Nie rozumiem....po jak cholerę pisac komuś ze fajnie czy cudo czy jakie tam skoro to paszkwil i ciort wie co jeszcze:-O Wytłumaczcie mi to

Gość Eligiusz Niewiadomski
A je nigdy ni miałem tam konta i żyję w zdrowiu psychicznym

Gość marjewa niebieskooka
ten pomysł z pokazaniem zdjęcia kupy świeżo wydalonej dobry z pewnością towarzyszyły by piękne podpisy typu --jaka okazała i piękna --gratuluję --ślicznie --piękna jak zawsze

Gość niemodna starucha
nie mówię, żeby być brutalnym i napisać wprost "Wybacz stary, ale wyglądasz jak godzilla", bo można dostać po ryju. Nie lepiej wstrzymac się od głosu? A zresztą róbcie, jak chcecie - ja czerpię z tego rozrywkę:P

Gość niemodna starucha
nie mówię, żeby być brutalnym i napisać wprost "Wybacz stary, ale wyglądasz jak godzilla", bo można dostać po ryju. Nie lepiej wstrzymac się od głosu? A zresztą róbcie, jak chcecie - ja czerpię z tego rozrywkę:P

Gość niemodna starucha
ten pomysł z pokazaniem zdjęcia kupy świeżo wydalonej dobry z pewnością towarzyszyły by piękne podpisy typu --jaka okazała i piękna --gratuluję --ślicznie --piękna jak zawsze dokładnie tak by było:)

Gość a wiecie że ja kiedyś
myślałam, że na NK jest tylko kilka odpowiedzi, z których trzeba sobie jakąś wybrać? Coś w rodzaju ankiety? :-D

Gość niemodna starucha
a może napisalibyście co najbardziej Was bawi na tej stronie, może jakieś przykłady kolegów/koleżanek? O liczbie wklejanych zdjęć nie wspomnę - lewy profil, prawy, podbródek, nochal, czoło, nowy samochód (sąsiadó), basen (brata siostry wujka stryjecznego:P), wakacje na Madagaskarze (wycienek z gazety turystycznej) - wiem, ironizuję:D

ja nie cierpię nk, ale mam profil, bo: moja rodzina może oglądać zdjęcia mojej córci (której nigdy nie widzieli) lubię patrzeć jak koleżanki wrzucają zdjęcia z wakacji :P w Egipcie itp. hehehe (ja zwiedziłam pół świata, ale fotkami się nie chwalę na nk) lubię oglądać zdjęcia mojej koleżanki, która do tego stopnia się błaźni, że wrzuca na nk zdjęcia w bieliźnie, w każdej nowej mini, na czworakach ;) a do tego nadyma usteczka do aparatu hehehehe (dno totalne) lubię czytać komentarze pod zdjęciami każdego brzydkiego niemowlaka (bo i takie bywają) - jaka ona śliczna, jaka piękna kruszynka - a dzidzia jak to dzidzia urodą nie grzeszy... po co tak rodziców okłamywać? Przecież można napisać - Gratulację :) a najbardziej lubię czytać opisy zdjęć, np. Ja i moi mężczyźni itp. heheheh

Gość niemodna starucha
cha cha no niezła pacjentka:P