Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coralick

O JA PIERDYKAM... RATUNKU.. POMOCY!!!

Polecane posty

Sluchajcie... co ja mam zrobic??? Mam skorzany fotel... w wynajetym mieszkaniu mieszkam... i jak kiedys sprzatalam, to polozylam na nim talezyk z szafki, a tam mi sie kuurwa rozlal pod talarzyk zapach... Podnosze ja talerz, a tam takie kolko sie wywabilo na tej skorze... i teraz, ja sie bede przeprowadzac i co ja mam koorwa z tym kolkiem wywabionym zrobic??? Zeby wlasciciel nie dostalzawalu??? Czym to zapackac??? Macie pomysl...???

Sluchajcie, to nie sa jaja... ja nie ma zadnego pomyslu a jutro zaczynam zbierac klamoty... jak tego nie zamaskuje to mi nie zwroci depozytu!!

Jaki kolor ma ta skóra ? jesli czarny lub brązowy to proponuje jakis pisak , zamaskuje na bank . powodzenia.

Gość In My Honest Opinion
połóż na tym stertę wypranych zasłon :classic_cool: są takie farby do skóry, ale wiem, że stosuje się je do butów, nie wiem czy się na fotel nadają

Sterta ubran nie pomoze... bo ja sie wyprowadzam z tego do apartamentu do innego ale tego samego wlasciciela... Kuurwa... a pasta do butow?? A jakie pisaki?? Takie flamastry??? Brazowa jest ta skora!!

pisałam o zasłonach, nie o ubraniach :O, no chyba ze tam nie było zasłon czy firan czy obrusów, jak się wprowadzałaś

no wiesz, takie kolko... nie duze bo po malym talerzyku :) Nie mam aparatu, bo maz jest na imprezce i zabral... kurde, no ja mam pisaki... wlasnie znalazlam... moze faktycznie pomoze? A In My Honest Opinion... a nie no zaslony byly, nawet sa... i wisza tylko ze ja nie kumam o co ci z nimi chodzi?? Sorki ale spanikowalam ;)

chodzi o odwrócenie uwagi 🖐️ nic z tym nie rób, możesz spróbować przetrzeć wodą z mydłem, bo tak się czyści domowym sposobem skórzane meble. albo z mleczkiem do ciała nawilżającym. też nie zniszczy a ponoć czyści.

sluchajcie , troche sie boje tych pisakow ale ide... In My Honest .... wiesz, to sie nie pomalowalo... kolor sie wywabil, wiec mleczko tu nie pomoze... IDE WALCZYC PISAKAMI ;)

troche to sie przyciemnilo... juz sie tak w oczy nie rzuca... ale chyba jeszcze jutro wysmaruje to pasta do butow... Chyba pasta jest ok?? Tenkowa dzieki za tego pisaka... Potraktuje to jeszcze jutro pasta do butow, a potem przykryje zaslonami hi hi hi :P

pasta do butów nie jest okej, bo BRUDZI!!! a na fotelu się siada tyłkiem, spodniami, i się ubrudzą.

to kupie cala mase pisakow (bo te byly do doopy i juz mi sie wypisaly) i wymaze caly fotel!!