Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

Jestem już tak zmęczona jakby ktoś wydymał mnie na sucho

Polecane posty

Kobiety chętnie zgwałcą swojego faceta o ile facet raczy powiedzieć że o czymś takim marzy...i pod warunkiem że sa odrobinę switch...

Nie ma go ja jestem Skorpi ma racje....rozmawiam czasem z kumplami i też tak mówią...ale szkoda że swoim zonom tego nie powiedzą.

Gość Skorpi
ide.. zajrze potem do Was 3majcie sie:)

pa..... Skorpi:) Nie ma go ja jestem, myślisz? czy zgadujesz? ale ja też nie wiedziałam wcześniej dopóki mąż nie powiedział mi o tym:)

Fev jesli tak piszesz to wiesz ale ja nie spotkalem takiej ,wszystkie chca no prawie wszystkie bo bylo by to uogolnienie dobrze wypieprzone i dobrze pokierowane a druga strone to juz problem .

Poszukaj wśród kobiet prowadzących samodzielnie własną firmę lub jakąś we wolnym zawodzie... Ale generalnie masz rację. Kobiety dzielą się na te, które chcą być wykorzystane i te które zmuszają się do sexu...i jeszcze zostaje nikły odsetek kobiet domin oraz domin z ukierunkowaniem na switch.

Gość marek 22151
fev, znowu smędzisz przy piątku ? Nie ma chętnego, żeby cię zapiął w twoją tłustą dupę ? Takie pedały jak ty, o tej porze, powinny już mieć jakiegoś dużego bolca w obsranej dupie.