Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kesijaaaaaa19

kochane.. jak powiedziec chlopakowi , że sie..

Polecane posty

Gość Kesijaaaaaa19

ze sie strasznie zle czuje bo mam okes? facetom sie nie mowi o takich rzeczach prawda? a ja przez pierwsze 2 dni umieram. teraz leze i sie zwijam z bolu:/ jak mu powiedziec z jakiego powodu mnie boli ??

Gość o tak o
a ile masz lat ze masz problem z powiedzeniem o okresie swojemu chlopakowi?? a co to za wstyd ze masz okres i z tego powodu zle sie czujesz? chyba powinien zrozumiec....

Gość o tak o
a ile masz lat ze masz problem z powiedzeniem o okresie swojemu chlopakowi?? a co to za wstyd ze masz okres i z tego powodu zle sie czujesz? chyba powinien zrozumiec....

Gość palmowy gaj
życie to ból moja droga czy się ma okres czy nie, najlepiej nic nie mów tylko zmień płeć okresu mieć nie będziesz i po problemie :P

Gość Kesijaaaaaa19
mam 19 :) i ja poprostu nie wiem jak fececi odbieraja mowienie im na ten temat:/ moja kolezanka mowiac o tym koledze uslyszala "wez mi o tym nie mow bo to jest obrzydliwe" :/ moj mi tak na pewno nie powie, i zrozumie ale moze dla nie go to tez byc "nie fajne" :/

Gość Kesijaaaaaa19
a tak poza tym to faceci powinni miec ten bol,okres i rodzic dzieci :P

Gość palmowy gaj
bo to jest obrzydliwe i nie fajne, fajne to są kwiatki na łące i malowanie pisanek :)

Gość Kesijaaaaaa19
palmowy gaj to co mam mu powiedziec:P?

Gość palmowy gaj
nie mów nic.....jak się nie domyśli to facet nie dla ciebie widocznie nie nadajecie na tych samych falach , szukaj domyślnego :P

jak facet mówi ze okres jest obrzydliwy to chyba znaczy że jest niedojrzały i niewyrozumiały okres na pewno nic przyjemnego ale głupota jest się wstydzić że się z tego powodu żle czujesz a jak facet odbierze cie jako śmierdząca czerwona świnie to sorry ale dupek i tyle

takie sytuacje przypominają mi czasy kiedy pierwszy raz dostałam okres, mama była w pracy, a ja wstydziłam się iść do sklepu po podpaski :) Tak, jeśli ktoś się wstydzi i nie wie jak ma powiedzieć chłopakowi że się źle czuje z tego powodu i obawia się jego reakcji to świadczy to o niedojrzałości i dziecinnym podejściu. Ale w wieku 19 lat? Przecież to już dorośli ludzie.