Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lidka26

Jaki wózek wybrać Implast Bolder czy Easy Go Gt 4.0 Pomocy!!!!!!

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie które kupiły lub zamierzają kupić wózeczek. Mam dylemat po między Implast Bolder a Easy Go Gt 4.0 czy może któraś z Was coś wie na temat tych wózeczków? Za odpowiedz będę bardzo Wam wdzięczna.

Gość uu brzmi fajnie
szkoda ale nie wiem jakie to wozki ale napisze ze b. mi sie podoba imie blanaka! :)

Gość uu brzmi fajnie
blanka*

Dziękuje bardzo mój kochany mąż wybrał to imię :) 1 córka ma na imię Wiktoria a ta będzie Blanka ;)

ja mialam boldera sd 4 w sumie jeszcze mam ale sprzedaje...gondola super naprawde moj maly do 8 miesiaca w niej jezdzil cala zime urodzil sie w lipcu i dopiero 2 tygodnie temu na spacerowke przeslismy i tu wlasnie jest problem. Spacerowka z boldera jak dla mnie kicha musielismy kupowac ogolnie lzejsza ale z boldera jest okropna, zamontowana budka robi same przewiewy nie zakrywa dziecka wszedzie dziury w ogole jakas neistabilna to znaczy oparcie cale sie trzesie gondola wielki pozytyw ale spacerowka wielki minus a fotelik tez ok

Gość xxxxx27
ja mam implast bolder i jestem z niego BARDZO zadowolona, gondola służyła nam do 8 mc bo jest dosyc spora, a teraz od 2 tyg jezdzimy spacerowka i ajak na razie super,polecam

Gość NIEZADOWOLONAZIMPLASTU
JA MAM BOLDERA I NIGDY WIECEJ , DALISMY ZA NIEGO 1500 ZŁ A JEZDZI JAK JAKIŚ GRAT ZA 200 ZŁ,JEST CIEZKI W PROWADZENIU , SKRECA SAM JAK CHCE , GONDOLA JESZCZE OK , ALE SPACERÓWKA DZIWNA , I BUDKA MA DZIURY Z KAZDEJ STR, NIE POLECAM!