Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama na opak

Potrzebuję spacerówki - parasolki... czy jest ktoś w stanie mi pomóc?

Polecane posty

Moje dziecko ma 9 miesięcy. Kupiłam na samym początku jeden z tańszych wózków (Baby Merc) za około 400zł. Miała być z niego później spacerówka więc cieszyłam się, że mi się udało. Teraz wózek się rozwalił... nie wiem jak to technicznie opisać dlatego piszę ogólnie, że nie jestem w stanie go już używać. Pieniadze poszły na marne... Brakuje mi już siły, żeby wychodzić z córką na spacer na rękach. Na prawdę jestem tym strasznie wykończona. Jest mi ciężko finansowo,d latego postanowiłam zapytać się Was i poprosić o pomoc. Czy macie do odstąpienia lub odsprzedania za symboliczną cenę wózka - spacerówki a najlepiej parasolki ponieważ jest to lżejsza wersja... Proszę o odpowiedż jeśłi ktoś może pomóc. A jeśli nie to proszę oszczędzić mi niemiłych komentarzy czy mnie stać na dziecko... Proszę...

Gość nie mam zielonego pojęcia
a na allegro patrzyłaś ? daj też ogłoszenie na swoim osiedlu, u mnie czasem wiszą takie np. oddam wózek za złotówkę

Gość a skad jesteś?

Ja mam niepotrzebny już wózek i mogłabym ci oddać za paczkę pieluszek (niekoniecznie oryginalnych) ale obawiam się, ze z wysyłka wyjdzie ci to drożej niż kupno spacerówki na allegro bo ja nie mam podpisanej żadnej umowy z kurierem i wysyłka takiego wózka wyjdzie z 50 zł :(

napissz skad jestes bo tak to drogo cie wyniesie wysyłka a Wózek spacerowy Coneco Joker ten kupisz za ok 200 zł

jestem z okolic Lublina. Nie zrozumcie mnie źle, chciałabym kupić dziecku nowy wózek jednak w tym miesiącu na pewno nie dam rady nawet za te 150zł. Może jest ktoś z okolic Lublina, bo przesyłka rzeczywiście może trochę wynieść. Chociaż gdyby nikt się inny nie zgłosił to chciałabym Kornelkowa mama skorzystać nawet z Twojej oferty.....

serio? ja nie czytałam opisu :P rzuciłam tylko okiem, ale ten niebieski to do 15 kg jest to juz chyba nie dla lalek :D ale z tego co widze jest sporo tanich ofert wystarczy poszukać, tak samop jest gazeta "OFERTA" tam też jest zawsze bardzo tanio, ech ktoś tu idzie na łatwizne ale to też sposób :P

mamo na opak nie ma sprawy. Ja mam spacerówkę zooper twist różową wiec dla dziewczynki się nada, choć mój syn w niej jeździł i nie miałam wyrzutów z tego powodu. Mam w domu cały arsenal wozków więc jakby nawet się jakiś dzidziorek trafił to tego mi nie ubędzie :) A moje obecne dzieci już z takich pojazdów nie korzystają więc jeśli ma się komuś przydać to nie ma problemu :)

Gość kornelowa powiedzialas
ze dasz dziewczynie spacerowke a teraz wysylasz linki na allegro nieladnie