Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdsdasd

Zwyzywał mnie

Polecane posty

Gość asdasdsdasd

...bolał go ząb od wczoraj . Panicznie boi się dentysty . Mieszka sam . a ja ejstem daleko , 700 km dalej i nie moge mu pomóc...zadzwoniłam do Jego przyjaciela i mamy ,żeby sie Nim zaopiekwowali ,żeby przekonali do dentysty ...a On wzamian za moja troskę mnie zwyzywał od idiotek , bezmózgów i jeszcze kilka ładnych okresleń padło...miał powód ?? Kiedy ja sie martwiłam ,że go boli...a boli go bardzo bo płakał rano przez telefon :( jak można zneiść cierpienie ukochanej osoby !!! Czy On tego nei rozumie ,ze chcemu pomóc...

Gość mogl sie troche wkurzyc ze
z takimi sprawami lecisz odrazu do matki i do przyjaciela. wyszedl na to ze jest nieporadny i ciapa bo go bolał ząbek i az dziewczyna musiała do mamusi dzwonic :/ mogl sie wkurzyc. a ty na nastepny raz nie nalegaj- powiedz mu to co chcesz (np zeby poszedl do dentysty) i niech robi co uwaza.

Gość asdasdsdasd
Tak też powinnam zrobić...On panicznie boi sie dentysty i je ciagle tabletki przeciwbólowe !! zeżarł od wczoraj 15 tabletek ibupromu !! Boje sie o jego zdrowie...ale On tego nei rozumie i chyba powinnam go z tym zostawić bo nie chce usłyszeć kolejnych przykrych słów na swoj temat

nie truj mu głowy to po pewnym czasie sam zakuma ze ciebie jakby to nie obchodzi i ze to są wyłącznie jego męczarnie. wkoncu ciebie to nie boli :) :P ile on ma lat? powiedz ze jak nie bedzie tego leczył to bedzie mu smierdzialo z buzi i nici z calowania :P hehe

nie truj mu głowy to po pewnym czasie sam zakuma ze ciebie jakby to nie obchodzi i ze to są wyłącznie jego męczarnie. wkoncu ciebie to nie boli :) :P ile on ma lat? powiedz ze jak nie bedzie tego leczył to bedzie mu smierdzialo z buzi i nici z calowania :P hehe

słuchaj, faceci mają to do siebie , że narzekają jak stare baby ale nic nie zrobią, zeby sytuacja, w której sie obecnie znadują uległa zmianie. Ja juz na jęki mojego męża nie reaguje, nie raz traciłam energię jak go namawiałam, zeby z czyms poszedł do lekarza jak go boli, albo jak mi jeczy ze go plecy bolą - moja reakcja jest taka, ze go wymasuje a on ma to w dupie. Jak lubi jęczyc to niech sobie jęczy. Mnie jak cos boli i mi cos dolega to robie tak zeby przestało a facet lubi robic z siebie ofiare. Nie przejmuj sie tak nim. A zwyzywac cie nie miał prawa, mógł delikatniej wyrazic swoje niezadowolenie.

Gość asdasdsdasd
Ma 27 lat.... Czemu kurwa spotkało to mnie ? tyle przykrych słów...a jak się rozłączyłam to zadzwonił znowu i powiedział ,że jesli sie rozłącze znowu to będzie to nasza ostatnia rozmowa :( zwykle ejst cudowny ,dobry i ciepły..a dziś nie wiem co z nim jest :/ boli go bardzo a ja się martwie bo mnie boli serce jak On sie xle czuje :(

Gość asdasdsdasd
Ma 27 lat.... Czemu kurwa spotkało to mnie ? tyle przykrych słów...a jak się rozłączyłam to zadzwonił znowu i powiedział ,że jesli sie rozłącze znowu to będzie to nasza ostatnia rozmowa :( zwykle ejst cudowny ,dobry i ciepły..a dziś nie wiem co z nim jest :/ boli go bardzo a ja się martwie bo mnie boli serce jak On sie xle czuje :(

wiesz, on jest zdenrwowany bo go boli, zrozum "dzieciaka";) I dlatego go poniosło. Zresztą kazdy jak jest zdenerwowany to potrafi chlapnąc drugiej osobie przykre słowa. Tak juz jest ze ranimy tych najblizszych.Ja tez lubie odkładac w nerwach słuchawkę jak mi ktos zaczyna truć :)

Gość ehhhehhhhh
no to gratuluje faceta,który w wieku 30 lat nie będzie mial zebow ,bo sie 'boi'...

Gość Zinnka
On byl wobec ciebie bardzo niegrzeczy, a to ty masz wyrzuty sumienia? Pewnie, nie powinnas sie wtracac i dzwonic do mamusi, ale on NIE MIAL prawa cie zwyzywac.....ja bym sie do takiego palanta juz nigdy nie odezwala i tyle. Jak bedziesz mu pozwalac na takie zachowanie, to takie wlasnie bedziesz miala...twoj wybor.

Gość Zinnka
On byl wobec ciebie bardzo niegrzeczy, a to ty masz wyrzuty sumienia? Pewnie, nie powinnas sie wtracac i dzwonic do mamusi, ale on NIE MIAL prawa cie zwyzywac.....ja bym sie do takiego palanta juz nigdy nie odezwala i tyle. Jak bedziesz mu pozwalac na takie zachowanie, to takie wlasnie bedziesz miala...twoj wybor.

Gość Zinnka

Gość adsadadsdsadsadas
Odezwał sie do mnie dziś kilka razy od tamtego zdarzenia...jesteśmy nadal ze soba . powiedziałam mu jedynie o swoich obawach ,ze sytuacja z wyzywaniem moze sie powtórzyć raz jeszcze ..wtedy się wkurzył i rozłączył...zawsze w rozmowie z nim jestem spokojna . Zawsze mówi mi o tym co czuje i ja akceptuje to mimo ze czasem mi sie obrywa natomiast krytykowanie jego osoby ejst zupełnie NIE NA MIEJSCU wg Niego