Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matematykkkkk123

dziewczyna ktora zna sie na matematyce jest to mozliwe??

Polecane posty

Gość matematykkkkk123

chce miec dziewczyne ktora potrafi calkowac i rozniczkowac jakos mnie to kreci jak taka znalezc i czy to w ogole mozliwe zeby taka byla zainteresowana???

Gość ja też jestem po matmie
tego kwiatu pół światu No chyba ze sobie na studiach nie radzisz i oczekujesz tylko pomocy :p

Gość matematykkkkk123
no ja bym wolal troche mlodsza:) 19-20 lat zeby miala .zawsze jak taka spotkalem to nigdy nie byla zainteresowana. a jesli mozna spytac, jak sie poznaliscie?:)

Gość tomaszekkkek
hehe ja sie z taka ozeniłem ... ja z matmy zawsze byłam "noga" zona to mowi ze jestem uposledzony matematycznie. ale jesli zprowadzimy wszystko do kasy ja zarabiam 15 k ona tylko 4k.

Gość tomaszekkkek
ssssprowadzimy ... z ort tez cieno . ;)

Ja umiem całkować i różniczkować. Poza tym znam się na macierzach i liczbach zespolonych. Umówisz się ze mną? :classic_cool:

Gość vdownoladin
układy okresowe.... czy też wkłady okresowe

Gość taaa ja mam jeszcze gorzej
Moje 2 przyjaciółki są prawdziwymi "mózgami" matematycznymi :classic_cool: W jakiej szkole się nie pojawiałyśmy to zawsze były najlepsze. Śmieszne było jak zawsze dorywały się do jakiś zadań i się o nie kłóciły :D Szkoda, że te lata już minęły :(

Gość chyba na polibudzie to każda
laska miała całki i różniczki na matmie, szukaj:-)

na stduiach wiele erzeczy sie ma, autor pyta o taka potrafi calkowac :P szukaj na wydziale elektrycznym i mechnicznym :D

Na politechnice nie każda dziewczyna się zna ;) i nie każda warta grzechu. Pustak jest to element konstrukcyjny z gazobetonu i nie widzę podobieństwa tego elementu do mej skromnej persony. Jeśli nie umysł to cycki kobieta nie ma nic więcej do zaoferowania, no jeszcze zdolności kulinarne... Wszak trzeba ją za coś kochać jeśli mamy ją doceniać to trzeba za coś lub za całość.

w mojej grupie było ponad połowa dziewczyn i wszystkie takie umysły matematyczne, że mogę powiedzieć z cygańską przysięgą (trzy palce na sercu), że ten kto wymyślił, że kobiety w większości to umysły humanistyczne, pewno z penisem się na łeb zamienił...