Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimow80

niedorosłem do małzenstwa ... przykra sprawa.

Polecane posty

Gość anonimow80

wyszło tak ze wpadlismy .. chociaz wszyscy mowia ze zlapala mnie na dziecko nawet ginek sie dziwil za zaszla jedzac takie dobre tabletki. nie wyszalałem sie, wkurwia mnie to ze nie ma takiego sexu jak bym chcial, czasem mam takiego dola z tego powodu ze mam ochote sie rozstac, najgorsze jest to ze kurwa przed slubem mialem wszystko teraz nie mam praie kurwa nic, ale jestem takim wrednym chujem ze za chuja jej nie zdradze , wczesniej sie rozwiode.

Gość wpadki się zdarzają
więc nie pieprz, że Cię "złapała na dziecko". Jak się dorosło do sexu, to trzeba wziąć również pod uwagę możliwość ciąży. NIE MA 100% ZABEZPIECZEŃ. Szkoda mi... tej dziewczyny i dziecka.

Gość Zinnka
Nie zen sie, skoro nie chcesz...ciaza nie powinna byc powodem slubu. Bo tylko patrzec, jak sie rozwiedziecie....mozna byc ojcem i bez slubu z jego matka. Mozna sie interesowac dzieckiem, miec z nim staly kontakt, utrzymywac finansowo.....wszystko zalezy do czlowieka, a nie od papierka ...

Gość Masz chłopie problem..
.. ale głównie ze sobą.

Gość niebieskaaaaaaaaaaa sukienka
przynajmiej autor szczery jest, pogadaj ze swoja żoną i się rozwiedźcie ...

Gość Nigdy nie zrozumiem
ludzi którzy pobierają się ze względu na dziecko :O

Gość skoncz to teraz
nie czekaj dziecko male, jeszcze mu krzywdy nie zdażyliście zrobic swoim nieudanym malżeństwem dziewczyna mloda, znajdzie jeszcze kogos kto stanie na wysokosci zadania i bedzie dla niej mezem, ojcem dzieci a odłóż kase na alimenty a reszte idź wydawac na dziwki, powodzenia dziecku nie potrzebny taki ojciec jak ty

Gość cara -
a ja ludzi , którzy pieprzyć sie potrafia - ale przewidzieć co z tego pieprzenia wyniknie już nie .

Przecież to się ostatnio często zdarza, że jakaś laska łapie faceta na dziecko - i to jest bardzo nieuczciwe, więc darujcie sobie tą krytyke. Skoro facet nie jest gotowy na bycie ojcem i mężem i przy tym zrobił wszystko by jego dziewczyna nie zaszła - to wg gość ma prawo do żalu. Aczkolwiek teraz zostaje druga strona medalu... wychować dziecko (z kobietą która postąpiła wobec niego nieuczciwie).

Gość cara -
faceci niby lepsi ? - jak bez zobowiazań to do lózka sie pchają - jacy luzacy -ale ja trzeba dorosnąć - to" zlapala mnie na dziecko" - żalosne .

Gość llpp
To ze macie dziecko nie znaczy, ze musicie razem byc. Lepiej sie rozstac niz zyc w zwiazku bez miloscia gdzie frustracja tylko narasta i narasta.

Gość cara -
Skoro facet nie jest gotowy na bycie ojcem i mężem i przy tym zrobił wszystko by jego dziewczyna nie zaszła ----------------------------------rozumem ,ze nie spal z nią , po prostu ? Bo nie ma innej 100 % pewnej metody zapobiegania ciaży - a jak ktoś chce życić jak dorosły - to czemu sie później z tej doroslosci nagle chce wycofać ? bo to już nie jest takie przyjemne , luzackie - taki cool ?

Gość cara -
Skoro facet nie jest gotowy na bycie ojcem i mężem i przy tym zrobił wszystko by jego dziewczyna nie zaszła ----------------------------------rozumem ,ze nie spal z nią , po prostu ? Bo nie ma innej 100 % pewnej metody zapobiegania ciaży - a jak ktoś chce życić jak dorosły - to czemu sie później z tej doroslosci nagle chce wycofać ? bo to już nie jest takie przyjemne , luzackie - taki cool ?

Gość pomogę ci jak ty pomożesz mi
powtarzasz się powtarzasz

Gość bez nicka i tyle
"Skoro facet nie jest gotowy na bycie ojcem i mężem i przy tym zrobił wszystko by jego dziewczyna nie zaszła - to wg gość ma prawo do żalu." Facet by musiał nie uprawiać z nią seksu, to wtedy by zrobił wszystko, żeby nie zaszła :P A skoro poszedł z nią do łóżka - to sorry, ale konsekwencją tego może być dziecko - i w tym przypadku jest. I wcale nie przez to, że dziewczyna go "złapała" na dziecko :O Natomiast fakt faktem, że pobieranie się tylko ze względu na dziecko jest według mnie nie jest dobrym rozwiązaniem. Tyle, że skoro już się podjęło taką decyzję, to zwalanie teraz całej winy na kobietę jest po prostu śmieszne i żałosne :O:O:O