Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.belluci

W jakim wieku antykoncepcja dla corki?

Polecane posty

Gość m.belluci

Moja corka ma na razie 5 lat.Ale juz teraz mysle jak ja chronic przed nieplanowana ciaza.Wiadomo, dziecka sie nie upilnuje,a dzis swiat jest nasaczony niemoralnoscia.Tv, internet robia swoje.Ja ze swoja matka nigdy nie rozmawialam na TE tematy...bralam sie za sex nie majac zielonego pojecia.Ale dziecka nie zaluje ze mam.Oczywiscie juz malymi kroczkami uswiadamiam corke skad sie biora dzieci,jak do tego dochodzi.Szczegolnie mala zadaje duzo pytan o przebieg porodu :) mysle ze nie ma co owijac w bawelne.Z corka podejme powazna rozmowe o antykoncepcji gdy bedzie miec 13 lat.Jesli bedzie taka potrzeba zaopatrze ja w jakies tabletki,plastry itp.Czy 13 lat to odpowiedni wiek wedlug was?

Gość spytaj o to lekarza
który najpierw przebada Twoją córkę. Nawet 30latka powinna mieć dobrze dobrane tabletki nie tylko ze względu na zdrowie, ale też ze względu na zwykłą skuteczność.

Gość Tamara668
Moim zdaniem tak. moze nawet 12 byloby stosowniejsze. mam 12 letnia siostre i wiem ze zainteresowanie chlopakami przyjmuje teraz niemale rozmiary, co niektore z jej kolezanek maja chlopakow. co prawda ciezko mi uwerzyc w to ze uprawiaja z nimi seks, ale strzezonego pan bog strzeze. tak na marginesie - gdyby bylo wiecej takich konkretnych matek jak ty, mniej byloby teraz niechcianych dzieci :)

Gość m.belluci
włoże jej spiralke , taką ciut zbyt dużą to przy okazji sobie poskacze dziecko

Gość ja chyba niedzisiejsza jestem
12 lat?? myslalam, ze do 18 lat lekarz bez matki nie wyda recepty mysle, ze przede wszystkim - kiedy skonczy sie burza hormonalna, zwiazana z dojrzewaniem najlepiej miec otwarte szczere stosunki z corka, zeby przyszla do ciebie po rade, kiedy zdecyduje sie na powazny zwiazek

Gość 100%_skutecznosci
a kiedy Ty zaczęłaś się puszczać ? odejmij od tego 5 lat bo teraz młodzież jeszcze bardziej atakowana jest seksem. jeśli Ci wyjdzie mniej niż 15 - to przyjmij 15 a przed 15 pilnuj córki jak oka w głowie i każdego kto na niej łapy położy posyłaj do pierdla no chyba że do tego czasu prawo się zmieni bo już chcą gejów żenić

mam synka, więc będę mu serwować gumki gdybym miała córę to 13 to jest właściwy czas- Brawo za rozsądne podejście! tym samym utwierdzasz się że córka młodości nie zmarnuje, świena rozsądna mama! Teraz dziewczynki miesiączkują nawet w 11 roku życia- my musimy spieszyć z ochroną dzieci- bo dziecko nie wpadnie na zabezpieczenie a i trądzik może nie będzie dokuczał:) Brawo Mamo

Gość gizzzmo
już za rok niech łyka.Teraz wszystko i wszyscy idą z duchem czasu.

Gość brak snu wam zaszkodził?

Gość dfghbfvfcdx
dzisiejszy swiat masakra :( ja zaczelam brac tabletki w wieku 16,5 i sie balam ze za wczesnie. wychowanie dziecka to ciezka sprawa, boje sie tego

Gość 100%_skutecznosci
ojojoj, jakie postępowe mamy ! muszę szybko się przebranżowić i na sprzedaży środków antykoncepcyjnych waszym córkom zarobię kokosy ! pal licho skutki uboczne - szmal musi być ! :D to może jednak od 11 lat zacznijcie ? skoro od 11 roku miesiączkują, to po co dwa lata w strachu żyć ? a dla mnie wtedy z 2 lat dodatkowy zarobek będzie ! :D brawo postępowe mamy ! tak trzymać !

Gość ale lewackie rury

Gość gizzzmo
:-D

Gość a dlaczego mamusie z góry
zakładają, że ich córki w wieku 13 lat będą się puszczać:)?

Gość m.belluci
Ten u gory to podszyw! Urodzilam jak mialam 19 lat.Nie koorwilam sie, to byla milosc,przynajmniej z mojej strony.Gdy dowiedzial sie o ciazy zaczal mnie unikac.Dopiero w 9tym mies ciazy go dorwalam.Malo mnie nie pobil.Chcial kopnac z calej sily w brzuch ale w pore odskoczylam.Ucieklam do domu i zadzwonilam na policje.Siedzial 3 mies :) a w akcie urodz. corki wpisalam zmyslone personalia ojca.Tyle mi bylo z tej milosci.A mowil ze kocha,mowil ze chce dziecka,slubu,chcial zebym u niego mieszkala.Wystarczyla jedna wpadka i juz frajer spanikowal.Nie zaluje dziecka. A widzac i czytajac co sie dzieje na swiecie wlos sie na glowie jezy.Wychowuje ja najlepiej jak potrafie.Duzo rozmawiam.Ogladamy na youtube filmiki z porodu kobiet i zwierzat.Nie patrzy na to z przerazeniem a z ciekawoscia.Niech jest swiadoma ze sex niesie za soba konsekwencje.A ten zalosny imbecyl co obraza tu kobiety,pewnie zazdrosci ze jego rodzice maja go w dupie.

Gość m.belluci
ciesze się , że moje dziecko nie szczeka

Gość gizzzmo
trza mu było syna urodzić a nie dziurę