Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkloplkjio

Seks z zonatym

Polecane posty

A ja daze do tego by byc kochanka zonatego,i wala mnie teksty pomysl jak ty bys sie czula.To np,jak wygram w totolotka to musze oddac cala kase dla biednych bo musze myslec jak oni beda sie czuli z mysla,ze ja mam tyle a oni nic.Niech on pomysli o rodzinie a nie wolna kobieta,skoro on dopusci do tego,to jego wina,przeciez jak ta nieda to inna da.

Gość desamparada
A ja uważam, że tylko wy naskakujecie na dziewczynę bo w tym kraju to tylko kobieta jest winna wszystkiemu? A facet to święty? To on składał przysięgę żonie i ją łamie a do tego zabawia się ale po co na to patrzyć. Łatwiej jest napisać ona k.....wa a on to co i do tego starszy więc lepiej wie co robi

Gość mężatka-;)
deasamparada niby masz rację, ale przeczytaj wpis przed Tobą: "A ja daze do tego by byc kochanka zonatego"- tak napisała jakaś laska. A w związkach zdarzają się gorsze dni,a taka tylko czeka, aby się zaczepić na czyjegoś męża hihi :) każdy ma swój rozum. jak byłam panienką -nie interesowali mnie nigdy żonaci faceci, nie miałam ani sumienia, ani chęci na takie romanse.dziwię się,że komuś odpowiada "bycie drugą"... nawet tylko dla seksu. bzyka żonkę,a potem leci do kochanki- to też ściery nie normalni faceci :]

Gość arabellaka
Później na kafe tematy pt "tęsknie za kochankiem.." "zakochałam się w żonatym,co zrobić?" itp. seks=się bliskosć zajebisty seks= uzależnienie a od tego blisko do zakochania, a potem rozczarowania.

Gość Facet z potrzebami
a kto tu mówi o sumieniu? fajny romans czemu nie...ładna kobieta, na poziomie...zawsze można wspólnie spędzić miłe chwile ...czasy się nie zmieniły - romanse były, są i będą. A święte oburzenie to czysta hipokryzja

Gość michał.....
Nie wiem "Facet z potrzebami" jaką sobie wziałeś kobietę na żonę ,skoro musisz mieć romans. Moja żona to właśnie piękna kobieta, na poziomie z którą spędzam miłe chwile. i nie potrzebuje innej,bo na samą myśl o niej...ehh.... uwielbiam tą moją połowicę.

Gość Facet z potrzebami
michał.....czytaj ze zrozumieniem: romans się miewa a nie musi się mieć. Często to efekt zauroczenia, pewnego zbiegu okoliczności lub też zwiększonych w pewnym okresie życia potrzeb np. na seks. Michale tylko pozazdrościć żonki :)

Gość zhn3
Tak jak zonaty mnie zerznal to zaden kawaler mu nie doruwna,narazie rypie sie tylko z zonatymi