Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bebe :)

Cześć zakładam nowy temat bo...

Polecane posty

Na taki bardziej rozkrecony nie moge sie wkrecic dziewczyny juz sie znaja a ja nowa i trudno sie wkrecic.. otoz mam 25 lat i chciala bym miec juz dziecko staramy sie z mezem od kilku miesiecy i nic.. jesli jest ktos taki jak ja nowy na kafeterii to zapraszam

Gość łojejej co sie dzieje
Pewnie zaraz Cię zjadą, że takich tematów już jest sporo, ale olej to i powodzenia Ci życzę serdecznie - żeby sie w końcu udało!

Gość ty chyba pomylilas dzialy
!!!!????? to chyba na antykoncepcji i płodności itd a nie na ciąża itd... tu się pisze jak ma się dzieci a nie jak sie ich nie ma.... nie rozumiem jak mozecie sie wyzalac jakie to macie problemy z zajsciem w ciażę i jaką to macie traumę a tak naprawdę wchodzicie tu gdzie co chcwile jest temat o dziecku....

gdyby mi ktoś umarł to nie zakładałabym tematu na dziale: PEŁNI ŻYCIA..... żal mi WAS

łojejej co sie dzieje - dziękuje na takie posty jak powyższy nie będę zwracać uwagi :) bo czytałam kilka tematów i byłam na to przygotowana

O jacie, jaka dziwna ta osoba pisząca wyżej. Staranie się o dziecko nie dotyczy tego działu tylko antykoncepcji ??????? O jacie , brak słów. Chyba autorka starając się o dziecko chce osiągnąć w rezultacie ciażę, nie ? Chyba nie chce pisać o tym jak się zabezpieczać ! Co innego gdyby temat założyła w dziale erotycznym, praca, zakupy itd ale tu to chyba normalne. JAk ja nie znoszę takich czepiających się kretynek ..... Lepiej niech siedzi t\w tym dziale i czyta o matkach mających już dziecko i wie co nieco o urokach macierzyństwa, no nie?

sluchaj ja tylko pisze o tym jakie wy jestescie głupie itd przez takie osoby jak wy zaśmiecacie ten dział, gdybys była normalna i mądrą kobietą to byś nie zakładała tu tematu na: Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci Widzisz co jest napisane w tym dziale? czy masz problemy jakieś ze soba? To teraz poczytaj sobie o dzieciach jakie to wspaniałe mieć dzieci,na tym dziale, buehehehe

to wy jestescie kretynkami ten dział dotyczy: Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci CZY WY JESTESCIE TAKIMI DEBILKAMI KTÓRE NIE UMIEJĄ CZYTAĆ??????????????? TO ŻE JAKAŚ KRETYNKA JUŻ WCZEŚNIEJ ZAŁOZYŁA TU TEMAT TO NIE ZNACZY ŻE TY MASZ IŚĆ W JEJ ŚLADY I TU TEŻ ZAKŁADAĆ!!!!!!! JAK ZAJDZIESZ W TĄ CIĄŻE TO WTEDY SOBIE ZAŁÓŻ TU TEMAT!!!!!!!!!!!!!!! POMYŚL LOGICZNIE TO NIE JEST TAKIE TRUDNE, CHYBA ZE JESTES AZ TAK TĘPA I GŁUPIA

A tak Ci to przeszkadza, że tu założyla ten temat? Tak Cię to boli? Nie masz większych problemów? A może nie masz na tyle inteligencji, zeby wypowiadać się na temat gdzieś indziej to tu uprzykszasz innym temat?

WCHODZĄC NA TEN DZIAŁ NAJPIERW WIDZISZ TEMATY O SRACZKACH I ICH PROBLEMACH A PÓŻNIEJ MOŻESZ SIĘ DOSZUKIWAĆ PORAD NA TEMAT DZIECI ITD

ty chyba pomylilas dzialy - tobie chyba starego wyslali na jakas delegacje i cie swedzi ze kazdego sie czepiasz :D daj jej spokuj niech zaklada gdzie chce nie kazdy jest tak MĄDRY I MYŚLĄCY LOGICZNIE JAK TY !!!

ZARAZ PO NIEJ TEMAT ZAŁOŻY INNYCH 10 OSÓB STARAJĄCYCH SIĘ O DZIECI, zastanów się i pomyśl logicznie o czym jest ten dział"???????? UMIESZ CZYTAĆ??????? ZE ZROZUMIENIEM???????

Gość zgadzam się z tym działem
Antykoncepcja, płodność / ginekolog To dział dla takich tematów. Nie ma co się oburzać, tylko pisać tam. Przecież forum antykoncepcja, płodność jest między innymi dla kobiet chcących być w ciąży. Poza tym - powodzenia!

Antykoncepcja, płodność / Ginekolog 47912 wątków Forum zarówno dla osób, które wystrzegają się zajścia w ciążę, jak i dla tych, którzy pragną dziecka. Wszystko, co powinnaś wiedzieć o ginekologach (jak często chodzić, ile to kosztuje, do kogo się udać...). CO TU JEST NAPISANE??????????????? ŻAL

to niech zaklada a tobie jak jest z tym tak zle to nie czytaj proste

Antykoncepcja, płodność / Ginekolog 47912 wątków Forum zarówno dla osób, które wystrzegają się zajścia w ciążę, jak i dla tych, którzy pragną dziecka. Wszystko, co powinnaś wiedzieć o ginekologach (jak często chodzić, ile to kosztuje, do kogo się udać...). CO TU JEST NAPISANE??????????????? ŻAL

ŻLE MI???? Nie potyrafię zrozumieć takich osób jak ona?????? no kurna gdybym ja nie mogła mieć dzieci albo gdybym miała problem z zajściem w ciąże to "nie leczyłabym się" psychicznie na takim dziale? Ty naprawdę nie rozumiesz o co mi chodzi?

wybacz, ale wkurwiające jest jak wchodzisz na dział, chcesz poczytać o tym co jest w tym dziale a tym czasem masz przed sobą tematy,które nie dotyczą tego działu.....bo tam sraczka i tam sraczka

nie mam problemu z zajsciem w ciaze nie jestem bezpłodna i wcale nie lecze sie psychicznie na tym dziale po prostu widzialam tu kilka takich tematow na niektore z nich chcialam sie wbic ( dołączyć ) ale tam sie juz wszyscy znaja i bylo by trudno...

wiec zalozylam nowy i nie wiedzialam ze jestescie co niektore tak wyczulone na takie topiki...

wiesz co, jak ja chciałam mieć dziecko to nie musiałam tego mówić na takich tematach itd bo wysłuchiwanie tych wszystkich dziewczyn i ich problemów bardziej by mnie dobiły, więc dziwię się Tobie.

mam zamiar utrzymać ten topik żeby NIE ZAŚMIECAŁ tego działu miłego dnia :)

powodzenia Ci życzę

Czesc wpadlam zeby zajrzec i widze niezla nagonke jesli bedziesz miala dosc takich tekstow zapraszam na temat Starajace sie chetne zapraszamy a jak nie to ja tu zajrze:D

bebe jak sie topik rozkręci i przybędzie na nim normalnych osób to te frustratki sobie pójdą uśmiałam się swoją drogą, czytając to co wypisywały Z UŻYCIEM CAPS LOCKA ŻEBY BYŁO WIDAĆ :D:D:D jejku jak nie macie facetów i Wam sie tak nudzi to pogadajcie kulturalnie. a frustracji pozbądźcie sie na siłowni, przy myciu garów lub po prostu na spacerze maskara- babka zakłada tysięczny topik na forum, a okazuje sie że komuś innemu na drugim końcu Polski to TAK BARDZO przeszkadza że se musi ulzyć i pobluzgać swoją droge niezły kabater :D:D:D

Ja potrafię czytać ze zrozumieniem i doskonale wiem, że w dziale antykoncepcja .... pisze, ze jest to dział także dla osób starających się o dziecko, ale uważam, że ten temat jest także mocno powiązany z działem ciaza ..... i jeśli autorka woli go założyć tutaj to wogóle mi to nie przeszkadza. Nie jestem osobą piszącą tylko po to, żeby dowalić komuś innemu i za wszelką cenę pokazać, że zrobił coś mega złego zakładając temat tu a nie tam. Ale jak ktoś jest wredny, ma zły dzień albo ogólnie jest zołzą lubiącą uprzykrzać komuś życie to i miejsce założenia tematu mu przeszkadza .... Ja jestem szczęśliwa, kocham życie i co mi przeszkadza to że ktoś dał taki temat tu? Chociaż też tu wchodzę, żeby poczytać o tematach związanych z macierzeństwem, sama mam dziecko, ale korona mi z głowy nie spadnie, jak ominę tematy, które mnie nie dotyczą np i przejdę dalej......... Tak więc człowiek wyluzuj z tym działem. Ja rozumię gdyby tu ktoś jakieś tematy erotyczne zakładał itp, ale wiesz co ..... bez przesady. Więcej tolerancji i spokoju życzę! A Tobie autorko życzę żeby więcej nie zaśmiecały Twojego tematu osoby czepiające się o byle gówno no i oczywiście raz jeszcze powodzenia!

Gość Agnaaaaaaaaaaaaaa
Te co się tak czepiają to nie mają udanego życia prywatnego i żyją kosztem innych, takie pasożyty społeczne. Autorko nie przejmuj się, w końcu im się znudzi i znajda sobie kogos innego;)

Autorko życzę,żeby starania szybko się powiodły. I nie przejmuj się jakimiś 'pomylonymi', cóż niektórzy zamiast w kaftany trafiają na forum.