Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meessallinna

czy facet moze wytrzymac w zwiazku 3 lata bez seksu jesli kocha?

Polecane posty

Gość meessallinna

czy facet moze wytrzymac w zwiazku 3 lata bez seksu jesli kocha?

Gość nnnnnnnnnnzzzzzzzzzzz
Ja nikogo nie kocham a wytrzymuje juz 28 lat, mam watpliwosci jednak czy jestem facetem.

Gość krolikowski rabusioo
Z moją dziewczyną jestem 6 lat ( teraz mam 27 a ona 25 ) i czekay do ślubu a więc jeszcze 2 lata :) Warto ale nie każdy potrafi to zrozumieć. A tak poiza tym to zalezy od faceta. Jeden nie wytrzyma miesiąca drugi wytrzyma sporo więcej :)

Gość krzyśiekk
to zalezy ile ma lat ten facet . JEsli jest ma 16 lat to wytrzyma 3 lata .NIe spieszyłem sie wtesy do lozka . Gdy jest starszy ma 30 lat to nie wytrzyma .. Wtedy człowiekowi zalezy zeby robic dzieci , a nie chodzic pod reke . Czas ucieka i te sprawy .

Gość lubelski full gul gul gul gul
Julek :O :classic_cool:

Gość krzyśiekk
16 latek nie musi sie nigdzie spieszyc wiec spokojnie wytrzyma 3 lata . 30 latek czuje presje czasu .W koncu za 3 lata bedzie mial 33 i jesli tego nie zrobi to bedzie musial szukac nowej partnerki , a to coraz mniej czasu na ojcostwo pozostanie .

Gość krzyśiekk
30 latek wiec wytrzyma maksymalnie 7 miesiecy 20 latek wytrzyma do 5 lat

Gość sidi erka
Facet potrafi wytrzymać 3 lata bez seksu, ale facet nie wytrzyma tygodnia bez dogodzenia sobie, więc albo zacznijcie normalnie współżyć, albo licz się z tym, że on znajdzie jakieś sposoby, żeby uwolnić swoją energię i jeżeli nie zrobi tego sam, to może udać się do profesjonalistów.

Gość stachuras
levviatan to przyżyn - nie ma jaj

lubelski full gul gul gul gul-> no co ? :classic_cool: to nie wiesz , że levviatan to prawik dający ludziom rady w sprawach seksualnych ? :p oczytany chłop :classic_cool:

Gość sidi erka
Facet potrafi wytrzymać 3 lata bez seksu, ale facet nie wytrzyma tygodnia bez dogodzenia sobie, więc albo zacznijcie normalnie współżyć, albo licz się z tym, że on znajdzie jakieś sposoby, żeby uwolnić swoją energię i jeżeli nie zrobi tego sam, to może udać się do profesjonalistów.

Gość goliatka
levviatan to przyżyn

Gość goliatka
to prawda:D

sidi erka nic sie nie znasz. jak sie kogos kocha to sie wytrzyma bez dogadzania itp i sie nie zostawia nikogo

sidi erka jak sie kogos kocha to sie wytrzyma bez sexu i dogadzanie i sie nie zdradza

Bez seksu... jeśli jest normalny i zdrowy wątpię. :o Natomiast nie będzie cię zdradzał, jeśli kocha.

trzeba rozróżnić życie bez seksu (bo taka jest sytuacja) a związek bez seksu (bo to drugie może nie przetrwać)

Gość goliatka
levviatan co ty mozesz wiedziec na ten temat :D

Gość jak jest koniotłukiem co sobie
nie zamoczył, ani poruchał. to i 10 lat wytrzyma, bo nie wie jak to smakuję.....a autorka z takim nickiem, to chyba pół nocy nie wytrzyma....buhahahahahaha

Gość 12345654321
wytrzyma ale uwazam to za glupote. Jak mozna tak sztucznie regulowac cos co jest nieodlaczna czescia zwiazku?? Przez sex ludzie zblizaja sie do siebie nie tylko fizycznie ale rowniez emocjonalnie. Poznaja nawzajem swoje ciala i potrzeby oraz udpdobania ucza sie akceptowac swoj wyglad pozbywaja siewstydu itd nie mowiac juz o tym jak psychika gleboko odbieratakie polaczenie. Jezeli dwoje ludzi chca sa gotowi to po cholere robic z siebie hipokrytow czekac do jakiejs daty?? Pomyslalas co bedzie po slubie jak sie okaze ze jedna strona chcecodziennie a drugaraz wmiesiacu albo jesli jedno lubi eksperymenty a drugie tylko po bozemu itd?? Tylko nie wciskaj mi frazesow ze jaks ie kochacie to jakos tobedzie. To jest zbyt powazna sprawa zeby jeden z trzech podstawowych elementow zwiakzu zostawiac na po slubie kiedy decyduje cie sie byc razem do konca zycia.Milosc nie oznacza udanego sexu natomiast nieudany sex prawdopodobnie rozwali malzenstwo spowoduje frustracje i oddali dwoje ludzi. Milosc to jest wiez EMOCJONALNA i FIZYCZNA !!! Wylaczamy przypadki choroby lub podeszlego wieku

Gość 12345654321
P.S. Wlasnie bliskosc fizyczna odroznia relacje kolezenska od zwiazku

Gość wytrzyma wytrzyma
zakochany mężczyzna potrafi złamać wszystkie obiegowe stereotypy o mężczyznach.