Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadżereczka

nadżerka po jakim czasie ta grupa przekształca się w raka?

Polecane posty

Gość nadżereczka

dwa lata temu miałam stwierdzoną nadżerkę. wykonano cytologie wyszła grupa druga. Rodziłam jedno dziecko. od tego czasu byłam dwu krotnie badana gin i wychodziło że nadżerka jest mimo że dostałam jakieś globółki po których miało przejść. Jednak trafiłam na lekarza który naciągał mnie na 4 wizyty prywatne po 80 zł i w sumie nic z tym nie zrobił. Od tego czasu dałam sobie spokój. mineły dwa lata, kiedy taka nadżerka która nie jest leczona może przekształcić się w nowotwór?

Gość nadżereczka
up

Gość wydaje mi sie ze nie kazda
nadzerka przeksztalci sie w raka. to chyba zalezy czy masz wirusa hpv a jesli masz to jaki typ

Gość nadżereczka
nie mam bo niedawno miałam robione to badanie w szpitalu

Gość nadżereczka
mam straszne upławy zielonkawe czasami zółte. I mam problemy z hormonami, dlatego właśnie byłam w szpitalu

Gość lubelski full gul gul gul gul
nadżerka nie musi kończyć się rakiem. mało tego, nadżerka sama może przejśc. jest wiele metod na nadżerki, a leczenie farmakologiczne akurat nie jest skuteczne raczej. więc nie wiem, na co te piguły dostałaś. a jeśli chodzi o upławy, to zrób wymaz bo to pewnie albo grzyb albo jakaś bakteria

Ale głupie pytania:P.Nie chodzi o to kiedy ale w jakich warunkach:P.Moge podać co powinnaś robić aby to przyśpieszyć:classic_cool:.Dieta ma być odwrotna niż opisana tutaj: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# :classic_cool:.Poza tym kopcić pety,łykać większość e dotaków jak aspartamy,związki rtęci i arsenu,węglowodory wielopierścieniowe oraz ich chlorowcopochodne np. azotox vel ddt ,poza tym wdychać etery chlorometylowe:classic_cool:.Wtedy nowotwór będzie niemal pewny:P.

Gość gość
Pytanie naprawdę nie jest najmądszejsze. Kto ci powiedział, ze nadżerka w ogóle przekształca się w raka? Najlepiej skonsultuj się z dobrym ginekologiem http://gabinetginekologicznybialystok.pl/, pani doktor na pewno wyjaśni ci na czym polega jedna i druga choroba

Gość gość
prędzej czy później i tak będziesz miała zabieg zamrażania, to jednodniowa wizyta na oddziale szpitalnym. W moim przypadku skończyło się to amputacją szyjki chociaż raka jeszcze nie było, więc radzę znajdź dobrego gina

Gość gość
po co tak ryzykujesz tym czekanie i nic z tym nie robisz-- to czysta glupota, masz uplawy przeciez to nieprzyjemne :/