Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek.20 lat.oj boże.

Oto skrót z mojej dzisiejszej randki .................................

Polecane posty

Najpierw parę słów o sobie napiszę. Wychowałem się w rodzinie o starych zwyczajach. Zwykły chłopak ze mnie ze wsi. Skończyłem podstawówkę a później za krowami latałem, świnie obrządzałem, do ludzi się chodziło na zarobek. Miesiąc temu gdy skończyłem 20 lat rodzice mi powiedzieli że może bym sie za jakąś dziewuchą rozejrzał. Doświadczenia wcześniej z kobietami żadnego nie miałem. No i dziś podszedłem pod kościołem do jednej. Pomyślałem że przed kościołem to może Bóg pomoże jakoś i się uda na zone kogoś zdobyć. No i podchodzę do takiej jednej i mówię tak jak mówili mi rodzice abym robił. " Cześć , jestem Marek Przybysz , mam 20 lat. Uważam że jestem ciekawym chłopakiem o dobrym sercu. Sądzę że będąc ze mną byłabyś szczęśliwa ...... chcę mówić dalej a ona nagle parsknęła smiechem :( Teraz tak myslę czy to nie za bardzo sztywno było :( Może powinienem nie mówić o tym że może ze mną być ? Co o tym sądzicie ?

Gość kasia. to tyy haha
hahahaha , to ja stałam przy kościele :D Sorry ale rozjebałeś mnie :D

Gość ha ha ha....................
:):):):)

Gość areczkuuuu
Areczku kocham Cię

Gość a moj palec
haha :D

Gość areczkuuuu
Areczku kocham Cię

Gość robercikos.23
Ja też kiedyś byłem dobry. Podszedłem do dziewczyny i powiedziałem że ma fajne piersi. Myślałem że potraktuje to jako komplement i może się na mnie napali co byłoby jeszcze lepsze a ona nagle jeb mnie w łep. Ledwo sie pozbierałem i to jeszcze przy ludziach :)

Gość sebo.28już skończone
hehe , przypał chłopaku :D Ale nie martw się każdy tak zaczyna. Z resztą lepiej że się pośmiała niż miałaby wrócić smutna. Tak to lepiej zapadniesz jej w pamięć i kto wie co dalej :) Trzymam kciuki za drugie spotkanie. Tylko wyluzuj :) Najlepiej weź trochę forsy ze soba i upuść tak aby ona przypadkowo to zauważyła. Wtedy pewnie sam cię zacznie podrywać :) Tylko nie bierz 2 zł ale ze 20 najmniej :)

Gość ahahahaa.ajhaha.ajajhahaa
bahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahbabahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaahh sikam !!!!!!!! :D:D:D

Gość pomogę ci jak ty pomożesz mi
hahahaha autor i sebo rządzą hahahahah

Gość arek.20 lat. oj boże.
szkoda że nie chcecie mi pomóc , tylko wolicie wyśmiać :( Teraz już wiem że nie wyszło mi najlepiej ale pierwsze koty za płoty :) Macie jakiś pomysł ? Sebo, Tobie dziękuję. Nie wiem czy wytrzasnę tyle od rodziców bo sam nie mam ale na dychę na pewno mogę liczyć :)

Gość jerunnna sikam
porawiles mi humor w tak ciulaty dzien :D dzieki

Gość arek.20 lat. oj boże.
hmmm ...

Gość Frezase
do ciebie na wioske internet dotarł czy siedzsisz w bibliotece? :D jakby mi tak chłopak powiedział... rozmowa by sie potoczyła plusowo. no ale jesli ty bez zadnego wyksztalcenia i tylko na oborniku smigales... wybacz, ale teraz zadna nie spojrzy na faceta bez wyksztalcenia min.technicznego. i to rodzice uczyli cie jak masz rozmawiac z dziewczyna? przeprasza, ale gdzie ty masz kolegów .............. poczytaj sobie pare ksiazek moze, internet jak masz to tez poczytaj tam jest wiele ciekawszych rzeczy niz w oborze :D naprawde jesli to nie jakas podpucha to jestem w szoku, bo takie rzeczy to sie robilo z 20 lat temu jak podryw przykoscielny... na jakim ty swiecie zyjesz, rodzice muslieli cie chyba w tej oborze trzymac...na sile...

Gość jerunnna sikam
a czemu zaraz 20 lat temu? to jak sie dzisiaj niby zagaduje? ,,hek malenka wskocz na gienka''??????? dobrze zagadal ale swiat zrobil sie beznadziejny,bez kultury i moze dlatego uwazasz ze tak nie wypadalo?

Wydaje mi się, że to alter ego Karola Gulca, Będę obserwować rozwój tematu:D

Gość Frezase
jerunna - ja napisałam ( sama mam 20 lat ) ze gdyby facet do mnie tak zagadał, to by było na jego plus. ale jak zauwazyles/as ze swiat robi sie beznadzijny, wiele jest takich "lachonów i tipsiar, pustych blachar" które by powiedziały zaraz żenada zenuła czy cos takiego. i nie poszanowalyby takiego chłopca jak autor tematu, tylko od razu skazali na niepowodzenie z wysmianiem wlacznie. swiat teraz sie tak wowywracal, ze to straszne... patrzac na moje rowiesnice jak lataja po dyskotekach i patrza tylko na pieniadze... byla kiedys taka rozmowa w gronie dziewczecym na co zwracaja dziewczyny uwage... no a na co wiekszosc zwracala ? (ja sie nie zgodzilam, bo zwracam na co innego- i nie na przyrodzenie, kase i dobtyki) , otoz dla nich sie liczyła 1. kasa , 2 wielkosc penisa i jak dobrze umie lasie obracac, 3. cuichy i wiele innych pierodl. osobiscie bylam w szoku.

Gość jerunnna sikam
a no sorki , zle prrzeczytalam:) fakt ze dziewczyna sie tez zachowala w miare przyzwoicie...z jednej strony nie wiem czy wysmianie jest ok. ale fakt lepsze to od walniecia w leb czy obrazenia jakiegos... szkoda mi autora...

Gość Frezase
to czekamy teraz na wypowiedz autora w owej kwestii. :)

Gość czikuuuuuuuuuuulinka
ale prowokacja hehehhee tak tak już wierze, że taki prosty chłopak by napisał na kafeterie z problemem hehehhee

Internet mam ale to nie mój :) Mój brat ma , jest starszy i sobie odłożył i pokupował :) Komputer , internet to on kupił 4 lata temu. Pewnie i jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia niż wyrzucanie gnoju z obory ale my sie utrzymujemy z handlu zwierzętami hodowlanymi. Nie mam wyjścia i muszę robić to co robię. Szkoda że nie szanujecie uczciwej pracy bo może żyjemy jak zwierzęta ale nikt w rodzinie nie kradnie i wszystko co mamy do dzięki ciężkiej pracy. To co przeczytałem o dziewczynach że liczy się kasa , wielkość penisa ... o kurcze :( W sumie to nie każdy może kogoś mieć i mogę się z tym pogodzić ale rodzice naciskają mnie tłumacząc mi że jak może samotny człowiek starość przetrwać ? Żona i dzieci musza być koniecznie. Co do szkoły to na pewno nie podniosę kwalifikacji , tak juz zostanie. W sumie i tak mam dość szkoły bo koledzy byli nie do zniesienia.

Gość tej to tamto
haha :D

Gość dobre to było.hihi
hihih

Gość arek.20lat.oj boże.
to nie jest prowokacja. kurcze , czy ja naprawdę jestem dziwakiem ?

Gość kacper-24...
hehehe :) Gdyby znalazła się jakaś dziewczyna i mi tak powiedziała to bym ją wyściskał :) Wydaje Ci się że Cię każdy wyśmiewa ale uwierz mi że na wrażliwe dziewczyny to podziała :) To takie nawet słodkie :D Powodzenia :)

Gość jola.lojalna.
Przypomniał mi się występ takiego chłopaka 14 lat z mam talent , też taka oferma a taka słodka :) Ten co śpiewał babskim głosem i powiedział że chce nieśmikałość przezwyciężyć.

Gość oj muszynki moje muszynki
:)

Gość arek.20lat.oj boże.
ktoś podpowie mi jak inaczej podrywać ? Zaraz muszę lecieć.