Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

red chicca

Czy mam szanse zmienic siebie oraz swoje życie?

Polecane posty

Człowieku prowokujesz mnie do wyboru z 2 kwestii ani z jednej nie skorzystam ani z drugiej. Nie interesują mnie twoje analizy moralno społeczne jakich naogąldałes sie w filamch na uliacach w necie czy gdzie tam twoje oczeta poniosło... Pewne to jest tylko to że jesteś debilem i do tego bez jakiegoś sterownika mózgowego....

Gość irysówka
do Krododylki - madra jesteś, dobrze jej poradzilas. Zazdroszcze trzeżwego spojrzenia i jasności wypowiedzi

A co ma do licha cięzkiego tu za czyje pieniądze żyłam? Sama żyłam i musiałam sie o siebie zatroszczyć. i wiem jak to jest ! A tu bedzie tylko ta róznica że no tak to będa moje pieniadze i większe niż te co mi dawała matka z ojcem...i bede miała na wiecej niz miałam u rodziców. Rozczaruje cię miło ....:P bo bedzie mnie na to stać i na studia i na wynajecie pokoju i na utrzymanie sie ...Wiesz dlaczego bo podejme dwie prace doskanale sobie zdaje sprawe że z 1 pracy nie utrzymam się...ale wierzę że przy odrobinie szczescia cieżkiej pracy uda mi sie :)

Gość irysówka
życze ci, żebys sie wyrwała z tej wspaniałej rodziny - od matki, której sie wydaje ze zawsze i wszystko moze ci powiedziec, bo wie, ze negatywnie nie zareagujesz i od ojca opierdalacza, dla którego pewnie ważniejsza jest butelka piwa i tv i czekanie kiedy za niego odwalisz domowe obowiązki

Gość irysówka
offerma jestes super, szkoda tylko ze taka żałosna karykatura człolwieka z ciebie wyłazi, nawet gdyby te twoje stwierdzienia i domysły miałyby być tylko żaretem

Gość irysówka
żartem, oczywiście

Tak stoje z aureolą :D haha Żart ? Praca lekkich obyczajów nie jest szczytem moich marzen i mam wyższe ambicje...niz podpieranie latarni a ze ty zle zrozumiałes to juz nie mój problem. Co do mojego ojca nie nie jest opierdalaczem ciezko pracuje...ale z racji jego kaprysów sredniego wieku ponosi tego teraz ciężkie konsekwencje jak i cała nasza rodzina...Jedno sie zgadza w domu ciezko mu cokolwiek zrobic on nic w domu nie zrobi albo zaraz sie próje...bo pewnie najlepiej to przyjsc z roboty jak matka czy ja mu podamy obiad i walnąc sie na telewizji. I tylko mówic ty to ty tamto zrób masakra...a jak nie zrobisz to próje ryja bo to mu najlepiej poza rozkazywaniem i pokazywaniem sie przed znajomymi po kileichu w życiu wychodzi ;/ Tak ona wie że może mi wszystko powiedziec bo na razie jeszcze nie mam jak sie od nich ruszyć...ale już niedługo...

Droga Autorko. Widać wyraźnie że sama wiesz co robisz. Tak pora już nadeszła aby przeciąć pępowinę. Nie wszyscy rodzice to rozumieją. Powiem Ci że moi też chyba nie do końca to pojeli choć mam ze dwa razy tyle lat co Ty :). Pępowinę powinna przeciąć matka no ale nie kazda to potrafi i wtedy to właśnie dziecko powinno powiedzieć stop. Od dzisiaj jestem samodzielnym człowiekiem. Pewnie że trochę strach ale poradzisz sobie. MUSISZ się wyprowadzić bo inaczej nie da rady się od rodzicielskiej nadopiekuńczości i zniewolenia uwolnić. Ale widzę że Ty doskonale o tym wiesz . Więc tylko trzymam kciuki za Ciebie.:)

Offerma : A od kiedy parowanie się w materii pt prostytuowanie się jest rozrózniane na stanie pod latarnia to dziwka a nie stanie tylko bycie dla towarzystwa i posiadanie sponsoorrraaa to juz nie dziwka? Bo wiesz dla mnie to nie ma pod tym wzglęem ewidentnie żadnej różnicy ...ale wiesz......sądzę , że w tej dziedzinie to nawet dyplomu nie zrobię... :D

Wiesz z tego co mi sie o uszy obiło mam bardzo zmysłowy głos... Uuuu widze ze cie najwyrażniej zabolało .... "powiedz mi z iloma facetami uprawialas sex a sobie pojde" zart ale kiepskiej jakosci.... Nie jesteś księdzem w konfesjonale przy którym klękam by ci się spowiadac z takich rzeczy ... P.S Co znaczy nas? Piszesz w towarzystwie kogoś? Nie ładnie miec tajemnice w towarzystwie..... zycie po zyciu. Pora nadeszła bo mam dosyc kontrolowanie mnie w mozliwy każdy sposób...Moi nie wiem czy kiedykolwiek pojmą? Wątpie dla nich zawsze ja bede małą córeczka mimo ze nie jestem jedynaczka i mam 23 lata...Strach jest ale mniejszy niż odwaga do działania ku mojej wolności :)

Wiesz z tego co mi sie o uszy obiło mam bardzo zmysłowy głos... Uuuu widze ze cie najwyrażniej zabolało .... "powiedz mi z iloma facetami uprawialas sex a sobie pojde" zart ale kiepskiej jakosci.... Nie jesteś księdzem w konfesjonale przy którym klękam by ci się spowiadac z takich rzeczy ... P.S Co znaczy nas? Piszesz w towarzystwie kogoś? Nie ładnie miec tajemnice w towarzystwie..... zycie po zyciu. Pora nadeszła bo mam dosyc kontrolowanie mnie w mozliwy każdy sposób...Moi nie wiem czy kiedykolwiek pojmą? Wątpie dla nich zawsze ja bede małą córeczka mimo ze nie jestem jedynaczka i mam 23 lata...Strach jest ale mniejszy niż odwaga do działania ku mojej wolności :)