Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misja zakończona

Właśn ie przeczytałam biografie wszystkich seryjnych morderców

Polecane posty

Gość misja zakończona

:classic_cool: Strasznie ich dużo, i mi się teraz wszyscy plączą w myślach. Mam taki mętlik, że szok :classic_cool:

Gość Weronika-> weronka
a jaki z tego morał? że mordercami/pedofilami/kanibalami itp zostają ci którym życie dało mocno po żebrach w amerykańskiej wersji bibliografia tamtejszych morderców itp wychowankowie domów dziecka/poprawczaków pełnych sadystycznych/pedofilów - wychowawców

Gość a ty siedzisz obok niego
dawaj tytuły :classic_cool:

Gość humorek na dziś...
Co się stanie, kiedy spotka się dwóch "wczorajszych"? 7 rano. Niedziela. Wyczołgałem się z wyra. Dosłownie na gębie miałem wypisane, że spałem dwie godziny. I to czuwając... Jakoś wyszedłem z domu i dowlokłem się na przystanek. Wsiadłem do pustego tramwaju. Widzę - kanar siedzi. Niedogolony, w przekrzywionej czapce. Wygląda chyba nawet gorzej niż ja. Podchodzę, daję mu pieniądze, on mi daje bilet. Wszystko przebiega w zwolnionym tempie. Przejechaliśmy dwa przystanki. Kanar podchodzi do mnie. Podaję mu bilet. On daje mi pieniądze i wysiada z tramwaju. Jeszcze przez kilka minut siedziałem zdębiały, próbując zrozumieć całą sytuację...

Gość misja zakończona
weronika weronka, masz rację. Najbardziej mnie "zafascynował" morderca, który był fetyszystą damskiego obuwia. Trzymał w garażu buty swoich ofiar i miał jedną nogę do mierzenia :O Tylko nie pamiętam jak się nazywa.... Za duży mam teraz natłok informacji...

Gość elis2222
Mnie przeraża niejaki Piczuszkin i jego mordercza działalność w Rosyjskim parku Bitca.Zabijał przez 18 lat.Jego dorobek to ponad 50 ofiar!

Gość gość
do misja zakończona Jerry Brudos

Gość martusiaaaaaa88
daj tytuł ksiażki / ksiązek