Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolineeeeeeeeeeeeee

wkurwia mnie ze mój facet u mnie mieszka

Polecane posty

Gość Johny Brayo
bez sensu - prawda :) panienki niby są takie romantyczne ia jednocześnie zorganizowane , niezależne i indywidualistki - ale jak tylko pojawia sie problem - robią to czego tak nienawidzą u facetów - rzucają kochasia bez mrugniecia okiem - ale same będąc w podobnej sytuacji żądają zrozumienia , cierpliwości i pokladów milości .

Gość Johny Brayo
bez sensu - prawda :) panienki niby są takie romantyczne ia jednocześnie zorganizowane , niezależne i indywidualistki - ale jak tylko pojawia sie problem - robią to czego tak nienawidzą u facetów - rzucają kochasia bez mrugniecia okiem - ale same będąc w podobnej sytuacji żądają zrozumienia , cierpliwości i pokladów milości .

Gość Luczinda
podobno masz 10tys. oszczędności i dwa mieszkania w Warszawie, stać Cie na super wakacje itd., więc stać Cie też na utrzymanie żigolaka :) jak Ci to przeszkadza to go wypi erdol z mieszkania na bruk :o:o:o gdzie jest problem?

Gość bez sensu jak dla mnie
johny- w zasadzie to racja, wspolne mieszkanie to nauka kompromisow i rozwiazywania problemow bo to dwoje obcych ludzi ze swoimi nawyami itp wow, 2 mieszkania :P

Gość Johny Brayo
2 mieszkania - pewnie oba kupione przez rodziców - w jednym mieszka , drugie pewnie wynajmuje - i stąd sie wziely pieniadze na samochod , który jest Ci tak drogi autorko ? Łatwo w necie być kom tylko chcesz - nawet niezależną biznes- women :)

Gość Johny Brayo
czyli - popuszczając troche wodze fantazji - masz pretensje do chlopaka nie o to ,ze nie jest taki przebojowy ja Ty - ale ,że jemu rodzice nie kupili 2 mieszkań :) bo podejrzewam ,ze świadomośc posiadania tych nieruchomości bardzo wzmacnia Twoje poczucie wlasnej wartości

Gość Luczinda
w jakimś topicu opowiadała, że te mieszkania kupili jej starzy, a ona tylko ciągnie kase z czynszu.. poza tym rodzice finansują jej edukacje, wyżywienie i zakwaterowanie. :)🖐️

i wszystko jasne, jaka to ciezka praca zarobila na calkiem niezly, samochod :P

niestety tego, jak postepowac z facetem by nie balaganil, od rodzicow wziac sie nie da 🖐️

a autorka zniknela, kurcze, chyba nie wstydzi sie tego ??

Gość Johny Brayo
czyżbyśmy sie mylili autorko ? wiem ,ze nsze hipotezy podajemy w dzym uproszczeniu - ale tylko tyle o Tobie wiemy . Zastanów sie wieć moze o co naprawdę Ci chodzi - bo daję słowo - nikt nie da Ci gwarancji , że następny chłopak nie będzie gorszy od poprzedniego - a tego podobno kochasz :)

tak zniknęłam bo się cholernie zawstydziłam. Boże, jak ja mogłam tak ściemniać na kafe A już myslałam ze jest meeega gwiazdą Luczida ciesze sie ze jestes na biezaco ;]

Gość wiewiórka wiosny nie czyni
Twój facet to zwykły brudas. nie zgadzam się z tym, że , jak ktoś napisał, to są normalne oznaki bytności faceta. nie, nie są. ja ze swoim mieszkam kilka lat i nigdy nie było problemu z patyczkami i sedesem. co najwyżej skarpetki zostawiał i brudne kubki koło kompa, ale jestem w stanie to przezyć tym bardziej, że sprzątamy wspólnie

Gość Luczinda
zawsze w pogotowiu :classic_cool:

no widzisz, zostawial skarpetki i brudne kubki, jeden znaczy teren mniej, inny wiecej :P

Gość wiewiórka wiosny nie czyni
to chyba kwestia nastawienia po prostu. ja cierpliwie tłumaczę i kwestie skarpetek mamy już właściwie z głowy ;)

Gość TH is IT C
Zwykła suka

Gość rafciu
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rVS7-rzeczy-ktorych-nie-wiecie-o-facetach >>>http://ma0.pl/r/rVS7-rzeczy-ktorych-nie-wiecie-o-facetach >>>http://ma0.pl/r/rVS7-rzeczy-ktorych-nie-wiecie-o-facetach Siedmiu mężczyzn poszukuje w świecie wielkiej miłości i odrobiny szczęścia. W świecie, w którym niełatwo być prawdziwym facetem i coraz trudniej zorientować się, czego od mężczyzn oczekują kobiety. Filip (Paweł Domagała), sympatyczny roztrzepaniec, właśnie traci pracę, gdy ledwie co poznana Zosia (Aleksandra Hamkało) oznajmia mu, że jest z nim w ciąży. Z kolei jego przyjacielowi Tomaszowi (Mikołaj Roznerski) zawsze wszystko się udaje – narzeczona (w roli Basi – Alicja Bachleda-Curuś) i własny dom już czekają. Gdyby tylko nie ta panika przed poważnym zobowiązaniem…

Gość rafciu
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rVS7-rzeczy-ktorych-nie-wiecie-o-facetach >>>http://ma0.pl/r/rVS7-rzeczy-ktorych-nie-wiecie-o-facetach >>>http://ma0.pl/r/rVS7-rzeczy-ktorych-nie-wiecie-o-facetach >>>http://ma0.pl/r/rVS7-rzeczy-ktorych-nie-wiecie-o-facetach Siedmiu mężczyzn poszukuje w świecie wielkiej miłości i odrobiny szczęścia. W świecie, w którym niełatwo być prawdziwym facetem i coraz trudniej zorientować się, czego od mężczyzn oczekują kobiety. Filip (Paweł Domagała), sympatyczny roztrzepaniec, właśnie traci pracę, gdy ledwie co poznana Zosia (Aleksandra Hamkało) oznajmia mu, że jest z nim w ciąży. Z kolei jego przyjacielowi Tomaszowi (Mikołaj Roznerski) zawsze wszystko się udaje – narzeczona (w roli Basi – Alicja Bachleda-Curuś) i własny dom już czekają. Gdyby tylko nie ta panika przed poważnym zobowiązaniem…

Gość gość84_prawdziwy
Bałagan to tylko pretekst. Ja na miejscu tego faceta czym prędzej bym się od Ciebie wyniósł. Honor by mi nie pozwolił mieszkać z kimś takim jak Ty. Ale wyniósł bym się z twojego domu i twojego życia. Panienka ma pretensje, że jej facet jest tylko zwykłym facetem, że nie ma mieszkania kupionego przez rodziców i że nie ma więcej kasy niż ona. A dodatkowo jeszcze nie sprząta... No ręce opadają...jedyna opcja to rozstanie. Dla obu stron będzie zdrowiej.