Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananalalalallalaa...

Boję się robić prawo jazdy, ale nie chcę być ostatnią sierotą i nie mieć

Polecane posty

Gość nanananalalalallalaa...

W tym roku kończę 18 lat i każdy z mojej klasy chce robić jak najszybciej prawo jazdy. Ja w sumie nie chcę, strasznie się boję, że spowoduję jakiś wypadek, ale nie chcę też być taka sierotą która jako jedyna nie ma :( Co mi radzicie?

idz, ja tez nie chcialam isc, matka mnie zmusila :P zdalam za 1 razem i nie mam oprow i problemow z prowadzeniem

Gość olka24
idż , ja tez sie boje , ale w koncu sie zapisałam , po swietach ide na jazdy , jakoś to bedzie,,

Gość idź idź
tez byłam przerażona dlatego zapisałam się z koleżanką i jeździłyśmy razem i się wspierałyśmy:) i wspominam super

to nie prawda ze będziesz sierotą skoro jeszcze nie masz prawka, jeżeli czujesz ze jeszcze nie jesteś na silach żeby robić prawko to nie rób, ja tez jak się jeszcze uczyłam w liceum to każdy mnie się pytał czemu ja nie robię skoro wszyscy robią, a tak naprawdę prawko zrobiłam jak było mi potrzebne a nie dlatego, że ,,wszyscy robili", zresztą nie bardzo wtedy i chciałam, bo jak słyszałam te różne opowieści o egzaminatorach i o tym, że dużo osób zdawało za 6,7 razem to się cieszyłam, że mnie to nie dotyczy, ale w sumie jak się później okazało egzamin nie jest taki straszny :-)

No ale nie jest powiedziane, że każdy 18 latek musi robić prawko. Ja mam 26 lat i jestem w trakcie kursu, bo dopiero teraz odczułam potrzebę zrobienia prawo jazdy :)