Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczkaa1234

LO czy technikum ???

Polecane posty

Gość edssu 93
zajebiscie klasa super ale z tego co by Cie interesowało to ogolnie nei powiem ze nauki nie ma bo jest duzo ale watro z usmiechem do szkoly chodze a nie tak jak moi znajomi z lo

Gość edssu 93
zajebiscie klasa super ale z tego co by Cie interesowało to ogolnie nei powiem ze nauki nie ma bo jest duzo ale watro z usmiechem do szkoly chodze a nie tak jak moi znajomi z lo

jaka większa wiedza z czym??? że mają 12 przedmiotów co roku takich samych?? ja w technikum miałam kilka przedmiotów chemicznych i biologicznych, ekonomicznych i technicznych więc to jest bez porównania, większość po lo i tak idzie na pedagogiki, socjo, i inne kierunki po których przykro mi to mówić, ale nie ma zbytnio ofert pracy na rynku. Nie chcę być uszczypliwa, ale nie ma porównania wg mnie lo czy technikum...

a no z tą nauką to trochę nie dobrze, ale takim ostatnim tłukiem chyba nie jestem.

poza tym jeżeli ktoś jest ambitny to i tak zda super rewelacyjnie maturę nie ważne czy jest w technikum czy w lo dla dorosłych, zresztą na tych maturach dużo od szczęścia zależy trafi się akurat to czego się ktoś nauczył a drugi nie i mops.

Gość edssu 93
Po ekonomii mozesz isc na rozne kierunki ...i nie jest ona zwiazana typowo z matma..sama przyznam ze matma to nie jest moja najlepsza strona ale radze sobie //Ktos mi kiedys poiwedział ze w technikum uczymy sie zycia..Nawet jezeli nie zdecydujemy sie na studia ekonomiczne zawsze mamy doswiadczenia..lepiej radzimy sobie w zyciu chociazby w takich zwyklych rzeczach jak rozwiazywanie PItow itp ..hmm czy same praktyki to juz doswiadcznie :)

Jesli idzie sie na kierunek ktory sie lubi to wiedza wcale tak ciezko nie wchodzi.

Gość edssu 93
NIe przejmuj się bo ja też z nauka to niezaciekawie heh raczej jestem typem osoby korzystajacej z zycia a nie siedzacej przy ksiazkach : )POLEcam dasz rade :)

a tak nie skromnie zapytam jaką miałaś średnią na koniec gimnazjum? a teraz? ;)

Gość edssu 93
Skonczyly sie czasy w ktorych zawodowka i technikum sa za gorsze uwazane :) Uwazam , ze np jesli ktos fascynuje sie fryzjerstwem powinien isc na fryzjerke do zawodowki i moze lepiej na tym wyjsc niz jak do lo pojdzie :D

Gość edssu 93
4.6 w gimnazjum bez najmniejszego wkldu w nauke gimn to byl lajt jak nic :D heh i to byla moja naj srednia przedtem 3.9 ....a tu nie liczylam ale ok .3.9 :) tez bez uczenia sie

Gość edssu 93
4.6 w gimnazjum bez najmniejszego wkldu w nauke gimn to byl lajt jak nic :D heh i to byla moja naj srednia przedtem 3.9 ....a tu nie liczylam ale ok .3.9 :) tez bez uczenia sie

bez uczenia taką średnią miałaś? Coś kręcisz :P ale gratuluję;) ja mam niższą :( ale podobno mamy wysoki poziom w gim

Gość Aneczkaa1234
hmm .. a byl ktos po hotelarstwie ?? :) w sumie w naszej szkole są praktyki .. za granice .. i dobrze platne ..w hotelarzu tez uczysz sie ekonomii :) wypelniania pitow itd .. :) bo po hotelarzu tez mozesz isć np na bank :) ostatnio sie dowiedzialam :)) .. po technikum, też można na sudia przecież :] nawet platne :P

Gość Aneczkaa1234
hmm .. a byl ktos po hotelarstwie ?? :) w sumie w naszej szkole są praktyki .. za granice .. i dobrze platne ..w hotelarzu tez uczysz sie ekonomii :) wypelniania pitow itd .. :) bo po hotelarzu tez mozesz isć np na bank :) ostatnio sie dowiedzialam :)) .. po technikum, też można na sudia przecież :] nawet platne :P

Gość Aneczkaa1234

Gość
ja chodzę do LO i to była pomyłka w moim życiu.... po LO nie mam nic.... zawodu , pracy... nic... chciałam iść do technikum hotelarstwa ale wg mojej mamy było za daleko :/ idz do hotelarskiego ... tak Ci radze.. po technikum możesz iść na studia związane z turystykom i hotelarstwem i będziesz podróżować po kraju... zarąbiście... ja sie wybieram po LO na studia hotelarskie a za miesiąc matura :) mam nadzieje ze będzie fajnie :) Pozdrawiam.

Gość Aneczkaa1234

Gość edssu 93
hih no mowie ci ze to byl luzik w naszym gimnazjum dlatego w technikum taki spadek sredniej :)pozatym w 3 klasie przedmiotami typu religia ,wos,plastyka,muzyka tech naciagnelam :P

Gość Aneczkaa1234
ja bym chciała późnij może na psychologię to może bym się dostała ?? :) moja nauczyielka byla po technikum ekonom. a poszla potem na polonistyke .. a inna na pschologię po gastronomiku ...

Gość edssu 93
w sumie jak ktos jest pewny studii to raczej bym ci polecila na humana do lo