Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anesiss,,..

Tak bardzo mnie obraził

Polecane posty

Gość anesiss,,..

Pokłóciłam się z facetem,może i byłam w większości winna,przez moją zazdrość.Ale facet rzekomo kulturalny, 42 letni napisał mi,że jestem pojebana.Jak można tak nie mieć szacunku do kobiety, cokolwiek się stało nie powinien...Nie wiem co mu odpisać

Gość afcsdfa
Mi mój facet dziś powiedział że jestem idiotką...bo martwiłam sie ,ze go boli ząb...a bolał go tak ,ze aż płakał ;/ Ni i wczesniej ejszcze powiedział ,ze ejstem pojebana ...ale to jzu dawno temu...mimo to nie zapomniałam... Dzis jak zaczęlam z nim o tym rozmawiać to sie ze mna rozłączył - obraził sie... faceci są ...inni Kochana...a tacy ktorzy w złości nas obrażają pokazują jacy są naprawde...

Gość afcsdfa
Mi mój facet dziś powiedział że jestem idiotką...bo martwiłam sie ,ze go boli ząb...a bolał go tak ,ze aż płakał ;/ Ni i wczesniej ejszcze powiedział ,ze ejstem pojebana ...ale to jzu dawno temu...mimo to nie zapomniałam... Dzis jak zaczęlam z nim o tym rozmawiać to sie ze mna rozłączył - obraził sie... faceci są ...inni Kochana...a tacy ktorzy w złości nas obrażają pokazują jacy są naprawde...

Gość Johny Brayo
po co zadajecie sie z takimi chamami ?

Gość afcsdfa
Ja kocham tego chama...ma wiele wad ale ma tez wiele zalet...nie potrafie go zostawic . Rzadko sie kłócimy ale jak juz to na całego...z ta różnica ze ja go nei wyzywam..a on mnie niestety potrafi nazwać różnie

Gość Johny Brayo
to poczekaj jeszcze troche - pokaże wkrótce pełnię swoich możliwości

Gość anesiss,,..
Nie wiem czy mu cokolwiek odpisac,jestem tak na niego wsciekla,a jeszcze niedawno mowil,ze nie rozumie jak to facet moze tak sie odnosic do kobiety(bylismy swiadkiem czyjejs klotni)