Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszcz wiosenny,

moj facet zabujal sie w bardzo mlodej dupie

Polecane posty

Gość deszcz wiosenny,

czy facet jak nagle znika 28 letni, a ja dowiaduje sie ze spotyka se na sex z 19letnia dziewczyna?? on wiedzial ze bedzie z nia sypial,a mi ani slowa, ona mieszka w innej miejscowosci, ja o tym juz wiem, on pewnie nie wie ze ja kiedykolwiek se o tym dowiem. ponoc bardzo sie w niej zabujal, ona miala wiecej facetow nizmy oboje razem wzieci. bardzo go kocham mimo to i on wie ze zalezy mi na nim,na ostatniej rozmowie sie poplakalam nawet...

Gość Luczinda
" ona miala wiecej facetow nizmy oboje razem wzieci." to on też miał jakichś facetów? :D

Gość MJGFHYTXNYJ
BYC MOZE NIE POWIEDZIAL CI O NIEJ BO WIEDZIAL ZE TO TYLKO SEX, CHCIAL PRZELECIEC MLODA DUPE I TYLE ALE MOGL SIE ZAUROCZYC, ZE TAKIE MLODE SA LATWE GLUPIE I NAIWNE TO ZROBIA WSZYSTKO ZWLASZCZA DLA FACETA STARSZEGO, I MOZESZ CZUC SIE ROZCZAROWANA JESLI TO ONA SIE TU POJAWI W WASZEJ MIEJSCOWOSCI, MOZE BEDA DALEJ KRECIC, ALE NIE SADZE BY TO BYLLA MILOSC, A ZAKOCHANIE CZESTO JEST MYLONE Z MILOSCIA. ON MA I CIESZY SIE TERAZ TO CO DOSTAJE OD NIEJ, A ONA SZPANUJE ZE MA TAKIEGO OGIERA JESLI NIC CI NIE MOWI I MOZE NIE ZOBACZYSZ JEJ,TO MOZE TO BYC TYLKO SEX ALE JESLI NAWET SA RAZEM, AON CIE TAK NIELADNIE OLAL ZOSTAWIL MOWIAC ZE JEST DOBRZE, TO ONI I TAK NIE BEDA RAZEM

Gość deszcz wiosenny,
nie, wiedzialam ze tam jakas duzo mlodsza ze zagaduje z nia na gg, jak spytalam czy wie jaka to osoba(ona zmienia facetow jak rekawiczki-nie wiem czemu dzis taka mlodziez) powiedzial ze nie jest z nia, kilka razy tak mowil, raz go podejrzewalam ze cos tam kreci,ale nic nie bylo, chcial czasu dla nas, wiec dalam go, az sie dowiedzialam ze oczy mu za mgle zaszly. Nie wiem co teraz bedzie, gdzies sie z nia gniezdzi, musze przygotowac sie na najgorsze, ze mnie juz zostawil bez slowa,ale przeciez mogl mi to wtedy powiedziec, czy cos z tego ich szybkiego zwiazku jakby sexu cos wyjdzie? wiadomo o co chodzi ze facet ma kobiete anie faceta

Gość ASDFGHJKL.
JESLI TO MIŁOŚĆ TO ZYCZĘ IM WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO

Gość qawsedrfgtyhujikolp[
warto zaznaczyć że młodym dziewczynom nie zalezy na przeleceniu :D bo po jakiego czorta , one mają szersze mozliwości , w brud facetow i starych i młodych wiec nie sądze aby poleciała na byle co

Gość moja opinia jest taka
no nie wiem czy ladnie tak zostawiac obecna dziewczyne od tak:) to swiadczy o tym jaki jest ten facet a ja bym zyczyla by ta mloda zostawila go skoro on zostawil te dziewczyne to co to za facet? mloda glupia naiwna pusta jesli tylu miala,a i kocha sie bzykac to latwo jej zmieniac typkow,ale zakochac sie zakochala na pewno ale niestety takie mlode osoby zaczynajace szybko wspolzycie nie wiedza co to milosc bo milosc to kochac kogos przez lata, a nie spotkac sie dupy dac - to tylko zauroczenie a Ty trzymaj sie kochana, musisz przez to przejsc i zycze Ci jesli kochasz go i zalezy ci na nim, to zeby wrocil do Ciebie, bo milosc wszystko wybacza moze chcial posmakowac mlodszej a ze nie wiedzial ze cos z tego moze wyjsc nic Ci nie mowil

Gość spierniczammmm gsi
mozna poleciec na czule slowka , jesli poczatki byly na gg

Gość skrzywionyy dzien
....jak mozna zyczyc szczescia komus kto te szczescie odbiera... ABCD... chyba sama masz nascie lat i kreca ciebie zajeci faceci... i pewnie duzo starsi://///////

Gość ytuilio,[0pi huiop
do skrzywionego , jestem dojrzałą kobietą, w porównaniu z toba życzliwą" ,tylko co taki jak ty może wiedzieć o miłości, o szczerej miłości , zyczliwości nic! Bo jest podły i tyle

Gość mfghjnreh
nie mow mu nic o tym ze wiesz, zobaczysz jak wroci z " tej wielkiej podrozy" //ale musisz byc przygotowana na najgorsze, skoro on sie zakochal i jesli sie spotkacie czy cus, powiedz ze czekasz na niego i kochasz mimo wszystko jesli chcesz nadal z nim byc

Gość skrzywiony dzien
nie jestem facetem, gdzie tu podlosc, ale czy to nie prawda ze to dziwne zyczyc komus szcescia kto sam je odbiera niszczy wszystko to co zrobil ten koles ---bo oszukal swoja kobiete i myslal ze ta sie nie dowie----to chamstwo i zero szacunku do kobiet

Gość szatyn i brunek w jednym
ojojoj 19 tat to małolatka jojojo ale cóz ....

Gość nieklocic sie na forum
"zacytuje kolezanke wyzej "bo milosc to kochac kogos przez lata , a nie spotkac sie d**y dac - to tylko zauroczenie" szczera milosc trwa dlugo latami, to jest milosc, a nie dni tygodnie, wtedy trzeba sie poznac dotrzec do siebie, facet dostal tego co chcial , wszystko juz dostal i co mu z takiej? ytylio nikt cie nie atakuje , nie ladnie byc zlosliwa:)

Gość szatyn i brunek w jednym
ojojoj 19 tat to małolatka jojojo ale cóz ....

Gość babauszkaa
ty i ta twoja miłość :D wspolczuje :D czego wiec szukasz na takim forum :D wyciszenia? Może podać viagrę :D