Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczynaaa

Nie nadaje sie na matke a jestem w ciazy- co robic?

Polecane posty

Gość Szpindlerowy mlyn
to jeszcze bardzo wczesna ciaza, ja Ci moge doradzic tylko tyle, ze jestem pewna, ze Twoje odczucia sie zmienia po porodzie...ale jezeli chcesz inna decyzje podjac, to musisz to zrobic jak najszybciej...to smutne, bedziesz musiala sprostac ogromnym wyrzutom sumienia...ja Cie nie potepiam...a Ci ktorzy pisza o tym, ze sex sluzy jedynie do prokreacji to jakies dzieciaki...

Gość Polak Katolik Prawdziwy
i co zrobisz tak jak ci forumowicze powiedzą? kobieto, usuń, urodź, oddaj, wychowuj-co chcesz, to Twoje życie i Ty ponosisz konsekwencje swoich czynów, nie sluchaj rad obcych ludzi bo latwo radzic chowajac sie za monitorem i nie majac pojecia o sytuacji drugiej osoby. no i niestety jest seks moga byc dzieci, nic dziwnego

nie slucham ra slepo, nie zrobie czegos o bo ktos mi w internecie napisze. Znam swoje zycie i decyzje podjelam. Chcialam chyba tak tylko sie wyzalic

nie slucham ra slepo, nie zrobie czegos o bo ktos mi w internecie napisze. Znam swoje zycie i decyzje podjelam. Chcialam chyba tak tylko sie wyzalic

Gość lilam
Odnosze wrażenie, że szukasz tu nie rady a potwierdzenia Twojej decyzji o aborcji. Pamietaj, że to nie jest decyzja, która mogą podjąć za Ciebie kobiety na forum.

Gość domidla
Poczytaj najpierw o skutkach aborcji a potem podejmij decyzje bo mam znajomą która bardzo wcześnie zaszła w ciąże więc ją usuneła potem z biegiem lat wyszła za mąż i zapragneła dziecka do tej pory stara się o nie i coś jej nie wychodzi. Teraz żałuje że tak zrobiła

Gość domidla
Poczytaj najpierw o skutkach aborcji a potem podejmij decyzje bo mam znajomą która bardzo wcześnie zaszła w ciąże więc ją usuneła potem z biegiem lat wyszła za mąż i zapragneła dziecka do tej pory stara się o nie i coś jej nie wychodzi. Teraz żałuje że tak zrobiła

hormony mialo byc... Znam kogos kto usunal ciaze w czach, kiedy jeszcze nie mowilo sie o tym tak jak teraz. Malo tego- lekarz namowil te kobiete, zeby skoro ma juz 4 dzieci nie pakowala sie w kolejne i zrobil jek zabieg. To bylo 40 lat temu, ost kiedy z nia rozmawialam zapytalam ja o to i wiesz co mi powiedziala- ze do dzis codziennie mysli o tym dizecku i kazdego dnia zaluje ze dala sie temu pseudo lekarzowi przekonac. Znam tez inna kobiete, ktora urodzila w szkole sredniej i nie chciala tego dziecka jak ty, teraz jej dziecko ma 3 lata, a jego szczesliwa, ze nie udalo jej sie usunac ciazy i ma superowego synka.