Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karola...:::)))(((:::...

kocha nie kocha... jak tu gadac?

Polecane posty

Gość Karola...:::)))(((:::...

yo mam 17 lat i podoba mi sie chlopak, poznalismy sie na treningu koszykowki ( ja doszlam) spotkalismy sie pare razy caly czas pisal do mnie na gg a nagle przestal sie odzywac. ( ja tez w sumie nie doszlo do mnie tak do konca ze ludzie spotykaja sie po to zeby moze cos z tego bylo, peszylam sie troche, nie wykazywalam zadnych wyraznych ruchow ale bardzo podobalo mi sie jak on robil, a bardzo chcialam chce z nim byc) i jakos w miedzy czasie wyszlo ze namowil mnie na trenowanie strzelectwa. i tam zawsze chodzil ze znajomymi i mnie wkrecil ... ja nie jestem niesmiala, na prawde nie boje sie ludzi a ludzie mnie za taka uwazaja (chyba) bo nie wiele sama cos mowie. tylko jak oni zaczna. no wiec zawsze dawali mi znac kiedy ida postrzelac a teraz prawie w ogole. nie wiem czemu. a chcialabym z nimi chodzic na te strzelnice. jak myslicie mozemy byc razem wiec moje pytania brzmia jak znow zainteresowac soba tego chlopaka i o czym rozmawiac z ludzmi i jak byc przy nich od razu soba ( bo jak ludzie do mnie gadaja sami zaczynaja to zaraz jestem soba) i jak byc na luzie bardzo prosze o rady i z gory za nie dziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować