Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klikam sobie w niedzielę

Polscy mężczyźni - portret obiektywny 2010

Polecane posty

w zeszłym tygodniu poczynialam ciekawę obserwację na temat mężczyzn 20-40 letnich. Polskich mężczyzn. Badania i obserwacji tej poczynilam podczas wizyty w supermarkecie, gdyż tam najwięcej osób sie przewija w jednej minucie. Ok 90% mężczyzn w tym przedziale wiekowym jest ogólnie rzecz ujmując zaniedbana, a przejawia się to przede wszystkim w: - brzuchu - szok, ale młodzi faceci mają pięknie wyhodowany mięsień piwny - do tego ogólna rozpacz fizyczna: brak ładnej tkanki mięsniowej gdziekolwiek - totalne bezguście a propos ubioru, i nie wymagam by panowie smigali w cudownych markach dobranych jak w żurnalu, ale podstawie: wyprasowanej i czystej koszuli, czystej kurtce, spodniach, czystych butach. Po prostu by byli czyści od kobiet wymaga się nei wiadomo czego i Polki wpadają w przesadzone kompleksy - bo z reguły pani obok takiego pana to na serio fajna laska...i tak na serio kobiet zaniedbanych i ubranych bezgustnie jest bardzo mało..... dramat dramat..panowie! Postarajcie się i wy na wiosnę być bardziej apetyczni!!!

Gość hieeehieeeee
dokładnie !!

Gość zdecydowanie TKA
tak jest od conajmniej 10 lat :(....a co jest naśmieszniejsze i żenujące w tym wszystkim, ze tacy chlopcy od kobiet wymagają bóg wie czego a sami są spasłymi smierdzielami !!!

tak jest od conajmniej 10 lat :(....a co jest naśmieszniejsze i żenujące w tym wszystkim, ze tacy chlopcy od kobiet wymagają bóg wie czego a sami są spasłymi smierdzielami !!!

hehehehe, no to chyba nie widziałeś albo nie widziałaś Araba. Co jak co ale to czyści i zadbani mężczyźni. Polak to tylko mysli by znaurzyć nosa w golonce i piwie. Taka prawda. Wiem, boli :) Jutro jak bedziecie gdzieś na mieście albo w sklepie, zróćcie na to uwagę - to faktycznie prawda, teraz na wiosnę będzie to widac, gdyż panowie zrzucą swoje tandente kurtki i ubiorą krótkie spodenki z kieszeniami na nogawkach (tak tak, to trend) i sandały. Że nie wspomnę o głowie wygolonej na zero (bo przecież jest ciepło)

Gość jarek jarek jarek
"hehehehe, no to chyba nie widziałeś albo nie widziałaś Araba. Co jak co ale to czyści i zadbani mężczyźni." dlatego ze nie wali im ser spod napleta!!! bo nie maja napleta:)

ale wiesz my tu teraz mówimy o Polakach, czyli jak mniemam również o Tobie. I jak widzę cicho przyznałeś mi rację, odwracając uwagę czytelniczek w innymi kierunku :D:D:D

kant dupy----> no własnie niekoniecznie samotni, bo z reguły przy takich flejtuach super kobietki idą!

Trudno się dziwić bycie facetem w dzisiejszych czasach to sztuka bardzo trudna. A prawdziwym facetem silnym jak wół i światłym a do tego obytym to już nie sposób być.

Gość to ja juz wole arabusow
niestety to prawda...i jeszcze te ubrania w kolorze gluta z nosa, szaro-buro-zielone, wielkie brudne adidasy, łyse głowy albo rzadkie przydługie tłuste strąki, zaniedbane cery, zaloba za paznokciami, za krotkie spodnie, skarpety noszone do sandalow, ciaza spozywcza. koszmar. miejsce obserwacji-nadmorski deptak latem

Gość no zgadza sie
a po 30 dodaj pokejone tłuste włosy i brak zębow -sliczni jak nie wiem, męski a jakie portki?

o właśnie, kolory! nie wiem dlaczego u nas ogólnie są przyjęte barwy wojskowe - szarości i brązy. Ja nie wymagam by facet w rózu chodził, ale...... coś bardziej oryginalnego panowie!!!!

I teraz sie zastanawiam czy mieszcze sie w tych 10% czy nie :D

"usunięcia] to ja juz wole arabusow niestety to prawda...i jeszcze te ubrania w kolorze gluta z nosa, szaro-buro-zielone, wielkie brudne adidasy, łyse głowy albo rzadkie przydługie tłuste strąki, zaniedbane cery, zaloba za paznokciami, za krotkie spodnie, skarpety noszone do sandalow, ciaza spozywcza. koszmar. miejsce obserwacji-nadmorski deptak latem " Wolisz bo ich nie znasz:P.Ci co koło nich siędzą rozumieją znaczenie przysłowia z deszczu pod rynnę:D.

Gość Ja tez wole Arabow
Sa mescy , zadbani i pachnacy. Polacy to tragedia, te swieccace materialy w okolicy posladkow , brzuch, wlosy na szi i wychodzace z nosa, no i ten aromat, brudne buty, brzydkie zeby , tak to wizytowka Polaka.

Gość to sobie poszukaj
araba albo innego zółtka, ewentualnie noś bardzo ciemne okulary, wtedy nie poznasz kto jak ubrany i zadbany.

Gość meska pomaranczo
jak dla mnie gejowsko troche jadą ,wrzuc jeszcze jakieś

męska pomarańcza - co do spodnie, nie są złe, ale zależy ile masz lat i co będzie uzupełnieniem stroju :) no i ogólnie - jak wyglądasz ;)

Gość to sobie poszukaj
Teraz bedzie licytacja kto ladniejszego lacha znajdzie na alegro.

Gość Ja tez wole Arabow
Nie musze szukac. Moj maz nie jest Polakiem i nie Arabem. A Arabow widze na wakacjach 2-3 razy do roku , ale zaden tak nie smierdzial jak Polak. Sa szczupli i bardzo ruchliwi. Do polski jezdze zadko iii...musze przyznac , malo tam ponetnych mezczyzn, naogol budza we mnie obrzydzenie. Fuj niektorzy to smierdza.

Gość to sobie poszukaj
Dobrze ze polki pachna fiolkami ;)

Gość Ja tez wole Arabow
Polak to zero gustu w ubiorze, zero wysportowany , zero wypielegnowany, i Hi... HI... zero w kieszeni, pewnie w rozporku cos z nie zero zapachu, bo oszczedzaja na cieplej wodzie. Chyba, bo inaczej tego nie da sie wytlumaczyc.

Gość pachną bo sie myja
proste

Gość oj taaaak
mam podobne obserwacje i sama mam faceta. fakt, ze jst schludny, myje sie i chodzi czysty i uprasowany. niestety reszta to dramat. od 2 lat z nim jestem i nie kupil sobie nic. chodzi na zmiane w 2 parach spodni i w 4 koszulach i jednnym polarze. ten polar mi na nerwy juz dziala, ale nie moge i nie potrafie go wyciagnac na zakupy wrr.. sama mu kiedys kupilam bluzki to byl niezadowolony ze nie podobaja mu sie bo nie sa ani zielone czy czarne. ale sam na zakupy to juz nie pojdzie. ja wiecznie odpicowana i zadbana a on ciagle w tym samym. smiesznie to musi wygladac.