Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klikam sobie w niedzielę

Polscy mężczyźni - portret obiektywny 2010

Polecane posty

Gość takie to menścisny som
mialam takiego instruktora jazdy-150 cm wzrostu, ohydne wąsiska, długie brudne pazury, caly czas w dresie. Jade kiedys z nim elką, w radiu akurat mowili cos o Dodzie a gościu na to "ta Doda to wcale nie jest taka ladna, za tlusta jak dla mnie ", wybuchnelam smiechem hahahaah, caly Polak!

Gość Ja tez wole Arabow
Polak to zero gustu w ubiorze, zero wysportowany , zero wypielegnowany, i Hi... HI... zero w kieszeni, pewnie w rozporku cos z nie zero zapachu, bo oszczedzaja na cieplej wodzie. Chyba, bo inaczej tego nie da sie wytlumaczyc.

Gość Ja tez wole Arabow
Polak to zero gustu w ubiorze, zero wysportowany , zero wypielegnowany, i Hi... HI... zero w kieszeni, pewnie w rozporku cos z nie zero zapachu, bo oszczedzaja na cieplej wodzie. Chyba, bo inaczej tego nie da sie wytlumaczyc.

Gość jak nie polak i arab
to pewnie jakiś bambus :D 🖐️

ponoc Polacy maja najmniejsze czlonki w Europie-moze sa w ciąglej depresji przez to i dlatego o siebie nie dbają?

Gość takie spodnie to nosić
będą tylko pedałki z gimnazjum target gimbusiar lat 14-17 :o

Gość Polak menszczizna
a po co o siebie dbać jak wystarczy pstryknąć palcami i polka robi pałę. klasnąć w dłoń i nogi rozłożone :classic_cool: a więcej od was nie potrzeba

Gość Ja tez wole Arabow
Nie , mieszkam w Europie i moj maz jest europejczykiem. Pozatym Polske opuscilam 23 lata temu, a teraz to dla mnie obcy kraj, moja ocena jest obiektywna . Patrze na to z boku.

"takie spodnie to nosić będą tylko pedałki z gimnazjum target gimbusiar lat 14-17" odezwal sie prawdziwy Polak "wiecznie-w-dresie" lub w "starych-emeryckich-zielonych-spodniach-z-tysiacem-kieszeni" aha moga jeszcze byc przykrotkie dżinsy

Gość to sobie poszukaj
No dawac dawac , smarowac dalej ktory lepszy :D arab, chinczyk, moze niemiec ;D Ja wiemmmm Bill Gates, brzydki ale ma przystojną kieszeń ;D

Gość do polak mensz...
zapomniales tylko dodać ,że najpierw stawisz im taniego mózgojeba albo dynks

Polak menscizna-ale sam sie nie brzydzisz swojej śmierdzącej pałki? no wiesz, czasem fajnie wziąć prysznic, nie dla jakiejś kobity tylko tak dla siebie

Gość takie spodnie to nosić
już wolę dres niż takie gówniane galoty :D 🖐️ pewnie do tego pasują ci włosy na żel , solara i obowiązkowo seledynowa koszulka z cekinami :D

Gość Ja tez wole Arabow
Tak mi teraz do glowy wpadlo, duzo polek wychodi za maz za obcokkrajowcow, a dlaczego cudzoziemki nie chca Polakow za mezow.... ?? Moze ktos to wytlumaczy. To nawet Arab ma w Europie wieksze wziecie niz" podczciwy "Polak. HI hi ...znowu chce mi sie smiac..

ludzie!!! czy to takie trudne? prysznic codziennie, fryzjer raz w miesiącu, raz na jakiś czas pytasz siostre/kolezanke co nowego kupic do ubrania (sam nawet nie probuj bo skonczy sie na zielonej kamizelce z tysiacem praktycznych kieszonek-co drugi taka ma...). dentysta raz na pol roku. i wystarczy!! czy cos jest zbyt trudne?

Gość za to polski wszyscy chcą bo
są łatwiejsze niż wklepanie adresu redtuba w przeglądarkę :D

Gość to sobie poszukaj
Smiech to zdrowie. Tylko na chrypke uwazaj.

dlaczego cudzoziemki nie chca Polakow? wiecie, my jestesmy przyzwyczajone do takich widokow jakie serwuje nam meska czesc spoleczenstwa ale cudzoziemki ktore tu przyjezdzaja sa wrecz przerażone tym co widza!

Gość Tutaj mamy typowy
obraz polskiej kobiety http://tnij.org/gbw2 za granicą bardzo łatwo ją wyłowić w tłumie :classic_cool:

dlaczego cudzoziemki nie chca Polakow? wiecie, my jestesmy przyzwyczajone do takich widokow jakie serwuje nam meska czesc spoleczenstwa ale cudzoziemki ktore tu przyjezdzaja sa wrecz przerażone tym co widza!

faceci którzy tu psioczą na kobiety-czy identyfikujecie się z przedstawionym to obrazem zaniedbanego brudasa? a jeśli nie to skąd taka nerwowa reakcja?

Gość Ja tez wole Arabow
Nie polki sa praktyczne, zbiedzone i przez to tanie. Malo sie szanuja, nawet arabka potrafi sie bardziej szanowac. Na mojego meza i jego pieniadze leca wszystkie polki w Polsce, Z Niemka , czy Francuska , albo Hiszpanka jest inaczej,tam trzeba sie napracowac. A tego tez Polak nie potrafi.

no tak, jest niedzielna noc i wyzewnętrzniają się samotne, sfrustrowane, niedowartościowane kobiety, spędzające 24 h/dobę na kafeterii, o całe swoje niepowodzenie obwiniając płeć męską. do czego to może doprowadzić samotność :)

mi ciężko wybrać spodnie zwłaszcza teraz chcę normalne jeansy, http://moda.allegro.pl/item950719245_wrangler_texas_nowe_fak_vat_w32_l32.html http://moda.allegro.pl/item951978481_wrangler_regular_fit_nowe_w32_l32.html te mi się nie podobają specjalnie bo kolor byle jaki a w dresach chodził do pracy nie będę, hit na allegro dresy chwdp :O

Gość Ja tez wole Arabow
Nie polki sa praktyczne, zbiedzone i przez to tanie. Malo sie szanuja, nawet arabka potrafi sie bardziej szanowac. Na mojego meza i jego pieniadze leca wszystkie polki w Polsce, Z Niemka , czy Francuska , albo Hiszpanka jest inaczej,tam trzeba sie napracowac. A tego tez Polak nie potrafi.

Gość Klikam sobie w niedzielę
hola hola panowie, my tu mowimy o was, a nie Polkach puszczalskch :D:D zaóżcie sobie swoj topik a nie odwracajcie kota ogonem :D:D:D temat który sie pojawil mi w glowie - to wąsy, albo inne niezadbane owlosienie twarzy, niby brody itp...to też żenada w wykonaniu naszych panów a dresy wracają, fakt..byl czas że królowaly jeansy, bojówki, ale stary dobry dres wraca - od jakis dwoch lat :)

Gość poludniowy Londyn
no no, taki Arab to lakomy kasek,,,szcegolnie jak ma mieszkanie socjalne i lewy interes. Dajcie sobie na luz,jesli nie znacie,nie widzialyscie normalnych zadbanych facetow z Polski to chyba z jakiejs patologi pochodzicie.