Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klikam sobie w niedzielę

Polscy mężczyźni - portret obiektywny 2010

Polecane posty

Gość No i te krzaki pod pachami
zolte pazury u nog, nie mowiac o pietach.

Gość takie to menścisny som
ja widziałam zadbanych-ale to naprawdę kropla w morzu tych niezadbanych

Gość pomarancza meska tyo te 1 najl
epsze jednak ,luknij sobie jeszcze portki w urban city

fakt, zakompleskione polki sikaja zbyt szybko na widok i na zainteresowanie obcokrajowcow, po prostu im teog brak - szyku, elegancji, wychowania.... stąd czasami zachowują się tak a nie inaczej :D:D:D

Gość a jakie wy jesteście super
??? Wy super? Tłuste lochy!!! Hipopotamy!!!! W ciuchach z ciuchlandów!!!

Gość to sobie poszukaj
Na ciuchu i fryzjerze swiat sie nie konczy. Jak widac dla niektorych sie konczy ;)

zaloz sobie temat o paskudnych Polkach, tutaj placzemy nad stanem meskiej czesci populacji

Gość poludniowy Londyn
rownie dobrze mozna skomentowac przepocone grube baby chodzace po Polskich ulicach....ale to jest generazlizowanie,,,,a juz stawaianie na wzor czystosci Arabow smieszne jest... Rozumiem ze o tych facetach brudasach to mowicie tez o swoich mezach/ojcach/braciach?

w zasadzie to zgadzam się co do jendnego - u polek nie mamy szans :D polka to tania kurewka europy. przeciętny Europejczyk wie, że nigdzie nie umoczy tak tanio jak w polsce. polskie niedowartościowane samiczki klękają do loda przed każdym, kto nie mówi po polsku. Powinniśmy to wykorzystać finansowo i zrobić z polski kraj taniego dymania :D

heheheh, kolejne nerwowe "meskie" reakcje potwierdzają moją obserewację...proszę was drogie panie, poczyńcie jutro takie badanie na ulicy i dopiszczie koljne ciekawe punkty, na które nie zwrócilam uwagi :D:D:D skoro ja mam o siebie dbać, dlaczego moj facet nie? koniec z tym!

Gość Ja nie jestem w ciuchach z
ciuszolandu, tam znajdziesz to co ja wyzucam hi ... hi... znowu musze sie smiac, bo ciagle nowe kupuje mi moj niepolski maz hi hi ....

Gość ja mowie o facetach na
ulicy: w pracy: i nieoszłych co to uważali ze sa tacy cudowni ale faktycznie panowie bardzo sobie osobiscie wzięli to do siebie

chce cos oswiadczyc-nie narzekamy na to ze facet nie nosi dzinsow za 1000 zl, chodzi do osiedlowego malego fryzjera zamiast super salonu i takie tam. Przeciez Polakom brak znajomosci najbardziej elementarnych zasad higieny! Nie chodzi o to ze nie chodzi w drogim garniturze tylko o to zeby nie zasuwal non stop w brudnym dresie!!

Gość meski chyba te sztruksy
i luzackie i w miare eleganckie

samotny polski pasztecik siedzący w niedzielę na kafe zaczyna się odszczekiwać hehehe, jakże mnie to nie dziwi skąd u nich tyle frustracji :D

chce cos oswiadczyc-nie narzekamy na to ze facet nie nosi dzinsow za 1000 zl, chodzi do osiedlowego malego fryzjera zamiast super salonu i takie tam. Przeciez Polakom brak znajomosci najbardziej elementarnych zasad higieny! Nie chodzi o to ze nie chodzi w drogim garniturze tylko o to zeby nie zasuwal non stop w brudnym dresie!!

Gość to sobie poszukaj
Nie ma to jak emigrowac i zgrywać wielkie Ę-Ą. Ty masz 3 cyfrowe IQ bo mam watpliwosci. ?

Gość poludniowy Londyn
a ja mysle ze nie jest tak zle,i Polaci i Polki dbaja o siebie w porownaniu z innym narodowosciami. a Ci co twierdza inaczej to sami chyba lecza jakies swoje komplepksy

Gość sztruksy ok luzackie
i eleganckie

Gość do męskiej pomarańczy
jimmy nie kupuj sobie wranglerow bo one juz od kilknastu lat sa niemodne... idz przejdz sie do diesla, zary czy nawet h&m i przymierz te spodnie!! a nie z netu bierzesz jimmy co ty?!!? a te laski, ktore tak narzekaja na nas ze to niby jestesmy tacy niewypucowani to niech najpierw wyprowadza sie z tych swoich malych miasteczek liczacych kilka-kilkanascie tysiecy mieszkancow i wyjada do wiekszego miasta, gdzie spolecznosc juz cos reprezentuje... 90% facetow to lipa i fatale na meza?!?! wg Was?!?! w takim razie zejde do Waszego poziomu z matematyki i powiem tyle, 99% kobiet jest do kupienia, dziekuje, ciao.

drodzy rodacy, nie obrzucajcie sie blotem! to tylko FAKT...jutro na ulicy otworzcie oczy i zobaczycie że to prawda :) jak zwykle musicie sie wyzywać...kolejna poska przypadlość :D:D:D

Gość to tylko wspólczuć,
że 99% twoich byłych musiałes kupić :)

Gość Na wschodzie macie sasiada
z nim sie dobrze zrozumicie . Mozecie wymieniac poglady. Spodnie firmowe, a dupa nie myta, popsute zeby , w kieszeni zero, ale szpan. Tak ,a jak nie oszukacie to znaczy ze zaszla pomylka.

Gość Na wschodzie macie sasiada
z nim sie dobrze zrozumicie . Mozecie wymieniac poglady. Spodnie firmowe, a dupa nie myta, popsute zeby , w kieszeni zero, ale szpan. Tak ,a jak nie oszukacie to znaczy ze zaszla pomylka.

Gość grunt to FAKTY z obserwacji
w biedronce:classic_cool:

Gość meski te ostatnie
albo te pierwsze ,a kmopy cudna sprawa ,znasz sie moze na nanotech?