Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciek. awa

Dlaczego brunetki bardziej kręcą facetów niż blondynki ???

Polecane posty

Gość ciek. awa
Wbrew pozorom nie jestem brunetką ale blondynką o średnio-ciemnym odcieniu włosów, zauważyłam pewną prawidłowość oraz usłyszałam opinie znajomych, więc chciałam zapytać tutaj co Wy myślicie... A temat uogólniony bardziej przyciąga ;) Dzięki za wpisy, kto jeszcze się wypowie?

Gość bo husky to pusta idiotka
przesiadujaca tu non stop i pierdolaca o glupotach wyssanych z palca!!!

Gość blondynki blondynki
:) to najlepsze witaminki ;D

Gość laurkaaaa88
a mnie tam bardzo blond pasuje i nie zamienilabym go na zaden inny kolor ;) poza tym mam typowo słowiańską urodę ( tyle ,że jestem drobna) tzn typ wiosna latwo sie opalam , mam wlosy w odcieniu zloty blond odkąd zrobilam sobie pernamentne przedłuzanie rzęs i robię henne na brwi to już wogóle nie mozna powiedzieć ,że jestem ,, mdła " ;) zalezy co kto woli moi faceci zawsze gustowali w blondynkach dlatego też mnie wybrali ;) Np mój facet powiedzial ,że z brunetką nigdy by się nie zwiazal bo mu się nie podobają. Lubie swoją slowianską urodę grunt to zaakceptować siebie :)

Gość laurkaaaa88
i nie wiem czemu mają służyć te ciagłe posty brunetek ktore probują udowodnić ,że są lepsze od blondynek? są ladne blondynki i brunetki tak samo jak brzydkie i ta dyskusja nie ma sensu

Gość 12345654321
laurkaaaa88 faceci zawsze gustowali w blondynkach dlatego też mnie wybrali Przegiecie calkowite bo ja znam mezczyzn ktorzy na blondynki patrzec nie moga i niektore kolezanki maja przez mezow "zakaz" farbowania wlosw na blond. Moga miec kazda fryzure kazdy kolor wlosow oprocz blondu i nawet najpiekniejsza blondynka nie bedzie dla nich tak atrakcyjna jak przecietna brunetka.

Gość laurkaaaa88
napisałam ,, MOI" faceci nie umiesz czytać?

blondynki maja zniszczone wlosy od czestego rozjasniania a juz najgorsze sa te ktore tak rozjasnia ze az maja siwe fe , i te wasze czarne odrosty no masakra ,brunetki gora🌼

Gość nie generalizujcie
Przegiecie calkowite bo ja znam mezczyzn ktorzy na blondynki patrzec nie moga i niektore kolezanki maja przez mezow "zakaz" farbowania wlosw na blond. Moga miec kazda fryzure kazdy kolor wlosow oprocz blondu i nawet najpiekniejsza blondynka nie bedzie dla nich tak atrakcyjna jak przecietna brunetka. nie, większość mezczyzn nie ma jasnych preferencji co do koloru włosow, ale mi osobiście podobają się naturalne wlosy a nie jakieś sztuczne farbowane :O

Gość laurkaaaa88
może tym koleżankom nie byloby do twarzy w blondzie ;) ja jakbym ufarbowala się na czarno tez wyglądalabym źle . Wiem ,że na pewno nie wszyscy gustują w blondynkach tak jak i nie wszyscy w szczupłych itd , widomo wszytskim sie nie dogodzi, ale wiem ,że jest spora grupa facetow , ktorym podoba się taka uroda ;) a np w hiszpanii we włoszech to już zupelnie . wogole wszyscy moi faceci byli brunetami ,a bylo ich 5 więc chyba bardziej podobam się brunetom

blondynki maja zniszczone wlosy od czestego rozjasniania ajuz najgorsze sa te ktore tak rozjasnia ze az maja siwe tandeta i te wasze czarne odrosty masakra brunetki gora

Gość groszeeek
a ja jestem blondynka i strasznie podobaja mi sie brunetki, ale nie farbowane tylko naturlane, w ogole chcialabym miec typowa poludniowa urode, ciemne oczy, karnacje, czarne wlosy :( ale chyba zawsze tak jest ze podoba nam sie to czego nie mamy, zauwazylam ze facetom brunetom podobaja sie blondynki a blondynom brunetki

Gość laurkaaaa88
83 ,ale ja mam naturalny zloty blond coś podobnego jak ma sasha strunin ( wogole mam podobny typ urody),a robie sobie pasemka i mam długie zdrowe włosy do łopatek. a tak wogóle to nie wiem czemu ta dyskusja ma służyć jak dobrze wygladacie jako brunetki to ok ja się dobrze czuje w swojej skorze jako blondynka i brak powodzenia nie narzekam więc w czym problem? Moim facetom i mojemu obecnemu podobaly sie blondynki i to jest najwazniejsze dla mnie

Gość nie nawidze cie i kocham
czarne są najlepsze:)

Gość 12345654321
laurkaaaa88 Przepraszam nie doczytalam nie musisz sie tak denerwowac. Kolezanki mialy blond wlosy zanim poznaly mezow i dobrze wgladaly. Pytanie w temacie w sumie jest bez sensu chodzi o to zbey kolor wlosow pasowal do urody kobiety. Nie wyobrazam sobie slowianskiej urody i ciemnych wlosow czy tez urody poludnia i blondu a niestety czesto kobiety na sile farbuja wlosy chociaz nie pasuje. Polki raczej nie maja urody slowianskiej a blondynek pelno zle to wyglada

Gość nie generalizujcie
laurko na polłudniu Europy mało jasnoskorych i jasnookich więc nie dziwię się że miałas powodzenie i trafiałaś na samych brunetów:D a w Polsce... ja osobiście mieszkam w dosć dużym mieście i ciemnowłosych jest zdecydowanie więcej niz jasnowłosych a podobno stereotypowy Słowianin ma pszeniczne włosy ;) sam takie mnam ale wydaje mi się że Polki jednak wola egzotykę

Gość laurkaaaa88
no właśnie zalezy co komu pasuje. są ładne blondynki i brunetki tak samo jak i brzydkie i tyle . nikt sie nie obejrzy za grubą blondynką tylko dlatego ,że ma blond włosy tak samo jak i za gruba lub brzydka brunetką

Gość nie generalizujcie
mówie wam faceci oceniają indywidualnie to kobiety maja pomieszane w główkach z tym kolorem włosów i wolą brunetów😠

Gość komertos
Nie wiem skąd taka opinia. Ja jestem facetem, a częściej podobają mi się blondynki, tylko teraz ciężko o te niefarbowane :(

Gość nie generalizujcie
mówie wam faceci oceniają indywidualnie to kobiety maja pomieszane w główkach z tym kolorem włosów i wolą brunetów😠

Gość laurkaaaa88
nie generalizucie - też to zauważyłam że w Polsce większość ma ciemne włosy dlatego ciesze się tym bardziej ,że ja mam słowiańską urodę :)poza tym nawet nie jestem czystą polką więc może to dlatego .. ale nieważne. jak ktoś ma ciemne włosy niech też się z tego cieszy bo to też ma swój urokk grunt to siebie zaakceptować. przecież nudno by bylo gdyby wszyscy wyglądli tak samo

Gość fikusiol
Ja też częściej zerkam na blondynki. Kojarzą mi się z radością i młodością, a przez to zdają mi się być bardziej kobiece.

Gość grettttiii
Ja jestem naturalną blondynką i nigdy nie ufarbowałabym włosów na żaden inny kolor! Ten który mam pasuje do moich oczu, cery, klasycznych rysów twarzy. Wszystkie kobiety są piękne, właśnie wtedy, kiedy wszystko w nich idealnie harmonizuje. Są piękne brązowookie, śniade brunetki i cudowne blade, niebieskookie blondynki, zielonookie alabastrowe rudzielce itd.

Gość monea_wis
No i racja! Dlatego kuriozalne wydają mi się teraz te wszystkie nasze słowianki pofarbowane na czarno. Wyglądają obrzydliwie. Blacharę-Blondynę zastąpiła Blachara-Bruneta (zjarana na solarce i wyfarbowana na czarno). Drugi ostatnio popularny typ, to "gwiazda korporacyjna- po prostownicy, z grzywka i obowiązkowo na czarno. Wszystkie takie same- żal. Zamiast podkreślać atuty swojej urody, to się oszpecają. Ohyda.

Gość monea_wis
83! Farbowana brunetka nie jest brunetką, farbowana blondynka także:)

Gość aparta 1
pobijcie się

Gość pioteros
musimy sobie jakos radzić z tym, że na świecie jest tylko ok. 420 000 naturalnych blondynek i 2 999 580 000 brunetek i nie każdy będzie miał tego farta ;-]

Gość pieteros
musimy sobie jakos radzić z tym, że na świecie jest tylko ok. 420 000 naturalnych blondynek i 2 999 580 000 brunetek i nie każdy będzie miał tego farta ;-]

Gość kompania x_d
widzę, że brunetki za wszelką cenę chcą zaprzeczyć naturze :) samce preferuja do rozmnazania blondynki z biologicznych przyczyn, co zostalo naukowo dowiedzione. blondynki posiadaja podobno wiecej cech podswiadomie uwazanych za przejawy zdrowia, czyli: jasne wlosy i oczy - kojarzone z mlodocia (jasne wlosy ma sie zazwyczaj w dziecinstwie) statystycznie blondynki sa wyzsze (dlugosc nog swiadczy w przyrodzie o dojrzalosci) jasna cera (kojarzona z dziecinstwem - dzieci chroni sie przed sloncem) statystycznie okraglejsza twarz (kojarzona z twarza dziecka) i jakakolwiek moda by nie padnowala tak po prostu jest. Dodam, ze jestem szatynka :)