Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciek. awa

Dlaczego brunetki bardziej kręcą facetów niż blondynki ???

Polecane posty

Gość ciek. awa

Może jakiś mężczyzna mi to wyjaśni ?

Gość .u.m.
bo są bardziej atrakcyjne, takie ciemne mhmm, nie to co blondynki, wyglądają zbyt niewinnie...

Gość 12345654321
Brunetki kojarza sie z wiekszym temperementem z ciekawsza barwniejsza osobowoscia Pozatym niestety ale kobieta naprawde musi byc bardzo piekna aby pasowaly do niej blond wlosy bo inaczej bedzie wygladala mdlo nieciekawie nijak a w wiekszosci dziewczyny farbuja sie na blond nie dlatego ze im pasuje ale dlatego ze uwazaja iz podniesie to ich atrakcyjnosc co sie nie sprawdza Pozatym wiekszosc blondow ma sztuczne odcienie wieje tandeta z daleka gdzie kaszta nczy braz wydaje sie byc bardziej naturalny szczegolnie dla Polek Masakrycznie wygladaja ciemne oczy i blond wlosy ale przeciez na sile trzeba byc blondynka.

Gość Oliwka798
A ja miałam czarne, potem różne odcienie brązu i zero zainteresowania moją osobą. Teraz jestem blondynką i równiez zero. Czyli jestem tak paskudna, ze już nic mi nie pomoże :(

Gość marcelinek
nie kręcą bardziej....mi podoba się więcej blondynek niż brunetek.....może kolor włosów musi pasować do dziewczyny. No i przecież blondynki też biorą udział w konkursach miss.

Gość hehehehehee
A jak ktoś się rodzi z ciemnymi oczami i blond włosami? nie wymyślaj... chyba nigdy kogoś takiego nie widziales.

Gość emila z evalo
nie jestem jasną blondynką tylko ciemną ale nie chciałabym być typową czarnulą bo zauważyłam że one mają wzmożone owłosienie bikini, nogi, piersi, pępek a nawet moja koleżanka czarna ma włosy na kręgosłupie ja mam skąpe owłosienie i jest mi z tym dobrze, myślą nawet że sobie pipę depiluje a tak nie jest, po prostu mam mniejsze jako blondynka do tego mam niebieskie oczy i jasną skórę dobrze się czuję z tym :)

Gość ładniejsze222
sa ładniejsze i bardziej namietne

Gość Toca22
12345654321 - a ja sie z toba prawie zgadzam choc sama jestem blondynka. malo ktorej pasuje w jasnych wlosach, latwo o brzydki kolor wlosow - żółcą sie. ale z ta namietnoscia to sciema ;) kolor wlosow nie ma nic do rzeczy.

Gość czepiam się szczegółów...
temat powinien wyglądać tak: "Dlaczego brunetki bardziej kręcą NIEKTÓRYCH facetów niż blondynki ???"

Gość Toca22
generalnie jest to dyskusja o gustach a o nich jak wiadomo... nie dyskutuje się ;)

Gość El don Juan
do lepiej obciagaja i polykaja :)

Gość El don Juan
mialo byc bo

Gość El don Juan
ale do robienia minety sie nie nadaja, bo maja intensywny smrod z ciipy!! nie da sie tego lizac a przeciez z maska etgo robil nie bede. a poza tym maja wasy, ale fakt faktem czesto zgadzaja sie na trysnieca do buzi, na twarz i w ogle - jednym slowe dziwki pierwsza klasa ;)

nie wystepuje w przyrodzie kobieta z bardzo jasnymi blond wlosami i ciemnymi oczami nie mam nic do blondynek, ale trzeba umiec nosic ten blond. jak kobieta ma jasną karnacje, skóre to moze wygladac calkiem ok. jednak na ulicach jest wysypisko spalonych na solarce lasek z blond jasnymi wlosami. sory ale ten kontrast miedzy buzia a wlosami az razi w oczy i wyglada komicznie. nie rozumiem czemu dziewczyny sie tak szpeca.

Gość El don Juan
ciekawa - a co jestes czarna z ciipa smierdzaca ?? nie najezdzaj na blondyny bo to istne cuda natury :D. cipeczki maja cudne, takie mieciutkie , pachnace i cudownie smakują :)!!!! przynajmniej wasow nie maja :(. sa cudownymi kobietami, potrafia byc i drapiezne i niewinne !!! inteligentne ponad wszystko - zeby nie bylo ze patrze tylko pod katem ruuchanka ;) zauwazylem, ze to czarne piizdy farbujace sie na blondi sa tak puste ze az mi ich szkoda. to czarne nosza te slynne biale kozaczki i rozowe bluzeczki. jak was takie widze tlenione na blond to zygac mi sie chce. opamietajcie sie i tak was czarne zazdrosnice nie chcemy na tym swiecie - no jedynie do robienia lasek ;) :)

Gość El don Juan
widze ze męska pomarancza wie o co chodzi ;) - kreca ozorem oczywiscie ;)

Gość nooo jak ciemna masa farbnie s
sie na platynowy/ bialy / zolty blon to nic dziwnego ze wieje tandeta :)

Gość El do Juan
husky - zauwaz ze sa to brunetki/ szatynki farbniete na blond haha...ale co tam , lepiej poobrazac blondyneczki nie ???

Gość trzeci_nad_ranem
>> nie wystepuje w przyrodzie kobieta z bardzo jasnymi blond wlosami i ciemnymi oczami Husky, a skad takie definitywne stwierdzenie ? Poparte jakimis ogolnoswiatowymi badaniami, czy tylko indywidualną obserwacja i pobożnymi życzeniami brunetki ? :) Zapewne też nie istnieją brunetki o jasnoniebieskich oczach ? :D

Gość brunetka brunetowa
przestancie sie juz blondynek czepiac, bo z zazdrosci jeszcze nic dobrego nie wyszlo

Gość brunetka brunetowa
jako kobieta gustuje w blondynkach :)

Gość brunetka brunetowa
no wlasnie dlaczego brunetki sie tak szpecicie ????

Gość brunetka brunetowa
przeciez wiadomo ze na murzyna rzadko kiedy blondynki sie opalają :P, no wiec husky sorry ale nie wyszlo ci :))))) obrazanie jasnowlosych