Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambulka

jestem niewidzialna

Polecane posty

Gość Konrado
Chcesz tylko się wyżalić, czy przyszłaś po rozwiązanie. Czasami wydaje mi się, że Wy nie chcecie nic zmienić :) Ale może to ja jestem dziwny i interesuje mnie tylko konkrety...

Gość al ha ha
na pocieszenie kawał rozmawiają dwa niedźwiedzie, że mają ochotę na seks, ale nie ma niedźwiedzicy, więc robią to razem, jeden szybko jeszcze mówi ale chodź za krzaki bo po lesie chodzi zając plotkarz. No więc po cichutku..., aż nagle patrzą a zając plotkarz się na nich patrzy i wola: Mam was!!!, a potem ucieka niedżwiedzie za nim, zając leci i leci, i skoczył do przerębla a jeden niedźwiedż wkłada ręke w przerębli szuka nagle wyjął? Nie zająca tylko bobra, więc pyta bobra: Te, widziałeś zająca plotkarza? A bóbr na to: Nie żyje...Zboczeńcy!!!

Gość jestes chory
Oliwka798 nie mozesz zrazac sie do kogos jeszcze tej osoby nie znajac, to jest inna osoba i trzeba nowej osobie dac szanse:-) Karambulka jak poznajesz kogos w kluie to zapytaj sie czy ma ochote pojsc na kurs albo idz sama na salse czy taniec brzucha:-)

Gość stary ale jary kozak
ja też jak wkaladma płaszczyk kostuchy to jetem niewidzialny choć mówią mi że mnie widać wtrumnie

Gość Oliwka798
Ostatnio tak sobie myślę, ze może jeśli nie będe nikomu ufać, to nikt mnie nie zrani i nie rozczaruje. Taka skorupa... Tylko czy to ma jakiś sens??

Gość karambulka
no w sumie ja tez jestem za konkretami, ale zadnej konkretnej porady nie bylo, bo 'badz pewna siebie'to dobra rada, ale jak sie do tego zabrac?

Gość karambulka
oliwka t zalezy komu chcesz zufac. co do faceta, to bujda ze sie wstko zmienia, ze do szczescia babie ino chlopapotrzeba

Gość Konrado
Co do do jasnej cholery tutaj jeszcze robicie, jak tylu samotnych facetów czeka na jakiś znak od Was na mieście...

Gość Oliwka798
To co, mam wyjść na miasto i szukać kogoś ciekawego na ulicy :) Bez sensu, bo i tak nie zagadam do kogoś obcego, brak mi odwagi. Chyba lepiej po prostu pójdę spać, może jutro będzie lepszy dzień....

Gość Konrado
Czemu nie. Bariery są tylko dla słabych ludzi. Dobrej nocy.

Gość
Konrado, no, no... Odzyskuje wiarę w ludzi A myślałam, że tylko ja taka tu mądra jestem. ;) Krokodylka

Gość
Odzyskuję, oczywiście