Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadiusz skarzysko kamienna

jestem gejem

Polecane posty

Ja tak napisalam ze sie mszcze na zlosc, bo mnie juz wurzaja, ale tak naprawde staram sie ich nie ranic mimo wszystko, dlatego nie robie nadzieji

Noo wiesz, miałem nadzieje że napiszesz że niee, jestem dużo młodsza (na zdjeciu wygladasz duuzo młodziej) to mógłbym Ci wtedy napisać, że w sumie jednak jesteś całkiem dojrzała jak na swój wiek, no ale teraz to juz lipa i cały plan poszedl sie .. :D btw codziennie tak wczesnie spac chodzisz?

na tym gg12853481 wygladam starzej, niedawno zmienilam kolor wlosow i jak widac skutecznie sie odmlodzilam, tak najwczesniej klade sie o 8 rano;-)

łał, łał, łał... topik o antiocha... pt"jestem gejem" :D

No prosze.. a to zagadke zrobiłaś mojej kreatywności, która, umowmy się, o tej porze jest w głębokiej dupie :D moglbym spytac oczywiście wprost ale to by bylo zbyt banalne... pracujesz na popoludniową zmianę? :D hmm a może nie musisz martwić się o pieniądze, a nie spisz w nocy bo uwielbiasz nocne miasto, jego klimat? :) więcej nie dam rady teraz :P

Taak dawno zauważyłem, że najciekawsze rozmowy na kafe często są w najgłupiej zatytułowanych watkach.. mój wiek.. przyznać się czy nie? hmm.. ok :) podług Ciebie w takim razie jestem metrykalnym gówniarzem, mam 22 lata.

tak. odpowiedzialam Ci na tamtym topiku, nie wroze z tarota bo to szatanskie karty faktycznie, tylko z klasycznych takich jakimi gramy w kart Cocaine nie odpowiedziales na dwa pytania a ja nie musze sie spowiadac, jak chcesz tak bardzo wiedziec to napisz do mnie na gg bo widze ze po pierwsze zboczylismy z glownego tematu jak juz kolezanka wyzej zdazyla zauwazyc a po drugie cos sie w tej kafeterii zawiesza

Jestem i tam antiocha. Mamy gówniarza w składzie :-P Nie powinieneś być gdzie indziej? Np w klubie ze striptizem? Hehe :) Zamieniam się w wampira... myślicie że czosnek coś podziała?

dobra, czosnek zadziałał, jaśni się to trzeba iść spać :D przykryć się szczelnie kołderką, ptaszki ćwierkają, samochody ujeżdżają... no nie da się :) trzeba zostać człowiekiem... i zmierzyć się z popołudniem :) dobre rano i dobrounoc

zakochalem sie w tyszce

Gość asiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pupa jest do kupki

Gość cocaine child koka to jest to
co lubisz ;)

myslicie ze mam szanse u tyszki ?

Gość do durnego arka
Idź do klubu Utopia, on na takich jak ty może się zesra :D

masz szanse u Fritzla

Gość do durnego arka
:D🖐️

won

Gość do durnego arka
Jedyne wyjście dla ciebie to zwalnie sobie pod jego foty durniu.

racja, idz, zwal i nie zmuszaj nas do wymiotow

Gość hahhhhahhhahhhha
dobre

Gość Malwisia24
Antiochia czy ja ci tam,jesteś tak zarozumiała,pewna siebie że aż sie rzygać chce,mój facet nawet by na Ciebie nie spojrzał,nawet gdybyś stanęła na rzęsach i wierz mi nie każdy facet jest frajerem żeby polecieć na Twoje ,,to coś'' musiałabyś być zabójczą pięknością,z baaaaardzo ponętnym ciałem którego nie masz,miłego dnia

Gość cocaine child brzydkich nie
bierze ;)