Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsrfszgcgfcgfd

spódnica ledwo za tyłek u kobiety 37 lat

Polecane posty

Gość dsrfszgcgfcgfd

moja kuzynka ma 37 lat i nosi miniówki ledwo za tyłek, ja mam 25 lat i takich nie noszę z prostego powodu kojarzy mi się to z prostytutką ale jeszcze u 18 latki bym sie zgodziła ale kobieta blisko 40?? a wy jakie macie zdanie? Tylko pytam od razu zastrzegam

Gość to sobie poszukaj
Trzeba bylo napisac ze masz 37 lat a nie bajeczki o kuzynce pisac, co cie obchodzi w czym ona chodzi buahahahah. Ladna bajka.

Gość oxn nnas
powinna iść do masarni na przemiał :o

jeżeli to nie jest różowa mini + białe kozaczki czy coś w tym stylu... No to niech sobie nosi jeżeli ma ładną figurę i się dobrze czuje.

Gość dsrfszgcgfcgfd
ja mam 25 lat po co mam kłamać?? przecież internet jest anonimowy nikt mnie tu nie zna widziałam dzisiaj moja kuzynke chyba miałam prawo ja widziec co?? czemu wy od razu coś wymyslacie no?1?

Gość dsrfszgcgfcgfd
dzieki mintaja o takie wypowiedzi mi chodziło mi sie to kojarzy z prostytucja i brakiem klasy moze powinnam myslec inaczej? spódnica była taka zwykła jeansowa b. obcisła

Gość dsrfszgcgfcgfd
no tak chce faceta poderwać:-) ale mi sie wydaje że jak chce kogos porzadnego to nie na tyłek i nogi zwłaszcza w tym wieku, wydaje mi sie ze porzadni faceci maja wiecej w glowie

Gość dsrfszgcgfcgfd
?

Gość dsrfszgcgfcgfd
heh moze ja jestem jakas staroswiecka co?/ hehe ale jak na komunii widziałam 50 letnia mamuske w różowej żarówiastej mini to sie pozygac chciałam

Gość Pewnie kuzynce zazdroscisz
figury. Wiesz co ja mam 47 lat , nikt mi tego wieku nie daje, ale to obojetne. Cale zycie cwiczylam na moja sylwetke i mam lepsza niz nie jedna 16-latka. I nosze mini i jeszcze mi nikt nie powiedzial ze zle wygladam. Malo tego robie reklamy do katalogow. A tobie zycze zebys w wieku 37 lat wygladala jak stara matrona tak na 50, bo tak bywa.

a proszę bardzo, służę swoim zdaniem :P ogólnie to każdy ubiera się jak chce i teoretycznie nic nam do tego

Gość szervoparla
a mnie denerwuje jak ktoś ocenia kobiete wg wieku bo jak ma tyle to już musi we worku chodzić i nie wypada tego , nie wypada tamtego ty też kiedyś będziesz miała po 40 i będzie ci przykro że 18 stki będą na ciebie mówiły stara raszpla bezsens, można być atrakcyjną w każdym wieku, jest wolność w USA brzydkie grube baby chodzą w miniówach, obcisłych bluzkach aż opony im się odznaczają i nie mają kompleksów, do tego bzykają się codziennie a tu w tej zacofanej Polsce to gorzej niż Białoruś kobieta 37 lat widocznie ma figure bo warto o siebie dbać i zachęcam do noszenia miniówy a polecam jeszcze pończochy o sex z młodszym :-P

Gość dsrfszgcgfcgfd
inna sprawa dlaczego jak ktoś zapyta czy coś wypada to od razu tekst że zazdrościsz?? jest mnóstwo zgrabnych dziewczyn jakoś nie wszystkie chodza w miniówach prawda?? mnie to wkurza jak babcia 50 letnia się kreuje na nastolatke i jeszcze się chwali ze jej wieku nie widać...może ludzie z litości tego nie mówią?

Gość dsrfszgcgfcgfd
to nie chodzi o worek, ale o klase a pokazywanie tyłka i cycków to raczej nie jest klasa

Gość tylko zakute łby
kojarzą do jednego amen

o matko to taka ironia była czy mniej czy więcej.... powodzenia wybrednisiu :P

dobre masz wrażenie :classic_cool: no co ja mogę wymyślić? Z tego co pamiętam to lubisz sport, czyż nie? :P

Gość Do dsrfszgcgfcgfd
jestes zacofana jak cala bidna Polska. Madona ma tez 50, a napewno wyglada lepiej od ciebie szara myszo. A Maykel Jakson mial 50- i nie wygladal jak polski dziadzia. I takich jest wielu, ale zostan w swoim ogrodku, tam bedziesz szczesliwa dewotko.

Gość dsrfszgcgfcgfd
wychodzi polska złosliwość ja sie tylko pytam a wy zaraz mi zyczycie zebym w wieku 30 lat wygladała jak 50-tka albo wyzywacie od dewotek w ogródku własciwie to po co miniówa mozna na golasa śmigać?? pewnie niedługo tak będzie mnie się wydaje, że mniej znaczy więcej - mam figurę nienajgorszą moze nie jestem miss polonia ale tez nie jestem niezgrabna i ubieram sie z klasa

Gość Polska zlosliwosc ???? HA
Dziewczyno ja Polski nie widzialam 30 lat. I tak czytam i przeraza mnie wasza metalnosc.

Gość pieprzycie troche
madonna?? fakt spiewac ona potrafi, show tez robi niezłe ale niezaleznie od ilosci wydanej kasy na operacje plastyczne i czasu spedzonego na siłowni nie bedzie juz nastolatka bo to juz nie ta twarz i kabaretki oraz kuse majteczki są groteskowe jak dla mnie to babcia