Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsrfszgcgfcgfd

spódnica ledwo za tyłek u kobiety 37 lat

Polecane posty

Gość Polska zlosliwosc
Jedno musze przyznac w Polsce sie ludzie szybciej starzeja.

Gość oto moje zdanieeeee
jasne, jasne , wy ludzie gustu nie macie haha co z tego ze w usa lataja grube baby w legginsach i wstydu nie maja?? Ładne to?? obrzydlliwe raczej.. Ahhhhh biegajcie sobie stare babsztyle w minióweczkach, lata waszej młodości dawno za wami, to moze pomoże wam taka kieca poczuc sie znowu nasto? do rzeczy wyglądacie smiesznie , nie macie gustu po prostu

Gość Polska zlosliwosc
Do pieprzycie troche , to spojrz na swja babcie i porownaj ja z Madona.Chcialabym ciebie widziec, ale podejrzewam jak 99% ZANIEDBANYCH polek.

" [zgłoś do usunięcia] dsrfszgcgfcgfd wychodzi polska złosliwość ja sie tylko pytam a wy zaraz mi zyczycie zebym w wieku 30 lat wygladała jak 50-tka albo wyzywacie od dewotek w ogródku własciwie to po co miniówa mozna na golasa śmigać?? pewnie niedługo tak będzie mnie się wydaje, że mniej znaczy więcej - mam figurę nienajgorszą moze nie jestem miss polonia ale tez nie jestem niezgrabna i ubieram sie z klasa " Ale pomóc w podrywie jej nie chcesz więc widać ze jej nie cierpisz:P. I to bzdura o tym szybszym starzeniu w Polsce:P.W niektórych krajach 40 latki wyglądają na 60:P.

Gość pieprzycie troche
moja babcia ma 90 lat jest zadbana kobietą waga 65 kilo - jest wysoka, dba o cere, zawsze ma pomalowane brwi i usta, ubiera sie w pastelowe oraz zywe kolory a fasony pasuja do jej sylwetki w młodości przed wojna była najpiekniejsza kobieta w miasteczku:-) ma klase i zawsze miała

Gość dsrfszgcgfcgfd
nie pomoge jej w podrywie bo sie na tym nie znam sama zostałam poderwana przez mojego męża heh:-)

Gość ja mam prawie 30-stkę
i tez śmigam w mini kieckach....nooo..zaraz po pracy znaczy ;)

Gość dsrfszgcgfcgfd
no cóż w sumie to nie moja sprawa jak chce tak chodzic to niech chodzi macie racje jej wybór:-) mnie sie to nie musi podobac ale juz o tym nie mysle ide spac

Gość Moje zdanie , wszystko sie
zgadza, dopoki jestescie w Polsce.Ja tu wize kobiety w klasycznym mini z klasa ito 40-tki. Maja ladniejsze nogi niz 16-tki.A ja ciagle jeszcze mam piekne nogi i stopy -47- letnie i robie reklamowe zdjecia dla producenta rajstop.I to nie byle jakiego .

Gość pieprzycie troche
moje zdanie... kolejna babcia sie kreuje na nastolatke hahah wiesz to jest obrzydliwe moze nogi masz niebrzydkie lae buzia juz nie jest nastolatki i takie połaczenie jest groteskowe...

Gość lepsza stara w mini
zadbana niz mloda a glupia .mloda uspokuj sie wez tabsy po 2 ciazach i tak bedziesz miala rozstepy a nogi to juz teraz macie jakby wam witaminy d nie dawali bo albo jak swinskie racice albo jakby wam lydy od rozkladania w O powiginalo

Gość gupi jestescie
własnie ze ta młoda jak nie ma figury to pomysli zanim sie ubierze w obcisłe legginsy...a te stare sie na siłe na młodki kreują hihi

"dsrfszgcgfcgfd nie pomoge jej w podrywie bo sie na tym nie znam sama zostałam poderwana przez mojego męża heh " To nie ma nic do tego:P.Po prostu powiedz jej żeby sie do mnie zgłosiła:classic_cool:.Być może się zainteresuje:classic_cool:.

Gość lepsza stara w mini
mloda i mysli? no widac na ulicach ,zwaly tluszczu nad dzinami i brzuch jak w 6 miechu buehehehe

Gość gupi jestescie
przynajmniej ja mysle sama mam nadwage bo sie zaniedbałam ale tak sie ubieram ze nikogo nie raze no faktycznie sa tez młode w za ciasnych bluzkach i im sadło z tyłu wisi:-(

Gość gupi jestescie
http://nocoty.pl/gid,11301099,img,11301115,kat,1013701,title,Gwiazdy-po-i-przed-retuszem,galeria.html?T%5Bpage%5D=2

Gość Na sylwettke pracuje sie
cale zycie, rozciagnieta skora nie wraca do formy poprzedniej, z tad obwisle posladki,rozstepy, celulity i.t.p. No juz niektore mlode dziewczyny w bikini nie wygladaja estetycznie. Ladna sylwetka to dyscyplina. A Polki sie zapuszczaja, a potem krytykuja inne mysla ze mlodooscia i glupota wszystko nadrobia. No i kiczowatym ubiorem.