Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Janek2323

KOCHA CZY NIE KOCHA??

Polecane posty

Hej Pojade prosto z mostu i licze na konkretne odpowiedzi. Jestem w zwiazku na odleglosc, jakis czas temu oznajmilem kobiecie ze wprowadze sie do jej miasta i cos sobie wynajme. Dzien pozniej oznajmila mi ze sie spiesze, ze ona jeszcze nie jest na to gotowa i generalnie zawiala chlodem ktory mrozi mnie do dzisiaj. To bardzo dziwne, bo wyznawala mi milosc niczym bohaterka mody na sukces. Moje pytanie brzmi - czy jezeli kobieta naprawde kocha to odrzuci taka propozycje, czy raczej bedzie wniebowzieta :) ?

Gość Toca22
a ile jestescie ze soba?

Gość Toca22
bo moj mezczyzna po niespelna miesiacu powiedzial mi to samo, zaproponowal mi mieszkanie razem. tez wyznawalam mu uczucie, ale troche mnie to przerazilo. bo to malo.. powazne. i wtedy zastanawialam sie czy z kazda mu sie tak spieszylo? i ze moze jego wyznania uczuc nie byly szczere? milion pytan bez odpowiedzi. teraz minelo wiecej czasu. za miesiac sie przeprowadza tutaj. i bede z nim mieszkac.

Gość Toca22
hmmm pol roku to calkiem dużo. zalezy jaki mieliscie kontakt intensywny przez ten czas i ile macie oboje lat.

też wydaje mi się, że Twoja dziewczyna potrzebuje więcej czasu, zwłaszcza, ze młoda jeszcze:)

Twoja odpowiedz mi wystarczy, w ten sposob nie myslalem, wielkie dzieki ;) Pozdrawiam i zamykam temat