Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćma dogoniła wilkaa

Niemowle śpi na Brzuszku

Polecane posty

Gość ćma dogoniła wilkaa

Dzień Dobry Mam pytanie czy wasze 5 miesięczne dzieci też śpią na brzuszku? W ten weekend Mój maluszek odwrócił się sam z plecków na brzuszek , i powiem szczerze boję się tego snu na brzuszku :/ A jak to jest u Was???

Gość xxxxxxyyy
Moja coreczka jak miala 4 mies tez sama zaczela przewracac sie z plackow na brzuszek i tak spala. w ciagu dnia nie mialam z tym problemu, bo mialam ja caly czas na widoku. W nocy przed zasnieciem kladlam ja na plecki, ale ona i tak przewracala sie na brzuszek. Gdy sie perzebudzalam to ja znowu na plecki, ale ona i tak swoje. Szczerze tez sie balam, ale nie bylo na nia sposobu - teraz ma roczek i dalej uwielbia spac na brzuszku:) Ja tez:)

Gość milka_krówkaa
mój synek od kiedy tylko sie urodził chciał spac tylko na brzuszku. tez sie bałam ale teraz juz z tym nie walcze

mój synek praktycznie od urodzenia spał na brzuszku, inaczej nie chciał, trzymaj się kilku zasad: brak poduszek twardy materac spokój i jeszcze raz spokój - tak mu przecież wygodnie a skoro dziecko się wysypia to i Ty się wysypiasz:)

mój synek praktycznie od urodzenia spał na brzuszku, inaczej nie chciał, trzymaj się kilku zasad: brak poduszek twardy materac spokój i jeszcze raz spokój - tak mu przecież wygodnie a skoro dziecko się wysypia to i Ty się wysypiasz:)