Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SERIO PYTAM

kulturalnie na temat masturbachu;] orgazm i ginekolog;] pomóżcie;]

Polecane posty

Gość SERIO PYTAM

Mam takie delikatne i osobiste pytanie. Od niedawna masturbuje sie. Sprawia mi to nie lada przyjemność. Czym mocniej "trzepię" moje wargi sromowe i zaczynam wkładac palce tym bardziej chce to robić szybciej i mocniej. W pewnym momencie czuje tak jakby zaczynało mi się chcieć sikać.. jakby coś w środku chciało wypłynąć... ale nic nie wypływa... to takie dziwne uczucie... wrażenie ... wtedy trzepię i wkładam palce najmocniej, czy to orgazm? tylko to trwa rutko... zanim do tego stanu dojde musze sie troche nameczyc palcami.. nie zawsze sie mi uda, a jak juz sie uda to to trwa krótko i potem jestem dziwnie zmeczona i mam skurczone " w srodku" tak ze nie moge dalej kontynuować masturbacji. naprawde jestem niedoswiadczona w tym a chce wiedzieć czy to orgazm czy nie? drugie moje pytanie dotyczy ginekologa, czy jak pójde do niego na badanie to on moze sie zorientować ze sie masturbuje, a jestem jeszcze dziewicą.

Gość SERIO PYTAM
czesem wypływa mi taki skrzep krwi ze śluzem..czy to jest martwy płód??

"drugie moje pytanie dotyczy ginekologa, czy jak pójde do niego na badanie to on moze sie zorientować ze sie masturbuje, a jestem jeszcze dziewicą." a myslisz ze jego to w jakimkolwiek stopniu obchodzi?...

Gość SERIO PYTAM
to o tym płodzie to podszyw!!!! no w sumie moze nie obchodzi ale to taka znjoma ginekolog i troche by było głupio... a co z tym orgazmem? no i serio pytam o tego ginekologa?

Gość SERIO PYTAM
wkrotce chcem rospoczac współzycie z chłopakiem gdzie powinien chłopak konczyc ?na brzuchu czy w ustach zebym nie zaszła w cionże??

Gość SERIO PYTAM
PODSZYWAJCIE SIE DEBILE DALEJ... DZIEKI, WIDZE ZE NA CAFE SA POMOCNI LUDZIE ;/;/;/

Gość SERIO PYTAM
EJ JEST TU KTO... mój post to tylko ten pierwszy reszta to podszywy! POMóżCIE.. NIEwiem co myslec o moim problemie

Gość trtrtrtrttrtrt
Niezbyt mądra jesteś.