Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)typowy facet

rozterki

Polecane posty

hmm...chyba dobrze ,tyle że nadrabiam papierkową robotę...a u Ciebie stosunkowo?:-)

inaczej się nie da;-)za bardzo mnie kusisz od pewnego momentu..

miseczka c ,a sutki mi bardzo sterczą jak jestem podniecona;-)

myśle że to nie problem ,mam tylko szlafroczek i koszulkę nocną ..a pod spodem sama golizna..;-)

czuje Twój oddech na moim gołym ciele ,zaczynam szybciej oddychać..patrze się na to co robisz z moim ciałem wbijając się mocniej w fotel,moja ręka wędruje do Twoich bokserek ..masując go przez materiał....

czujesz jak twardnieje.... zaczynam powoli piescic sutki, reagują na mój dotyk i stają się twarde... pochylam się i biorę je do ust, zaczynam lekko ssać... Druga dłoń wędruje na cipeczkę... masuje ją i czuje że robi się mokra

ona coraz bardziej wilgotnieje reagując na Twój dotyk...zaczynam szybciej oddychać ........dotykam go robi się taki twardy ,powoli i nieśmiało wyciągam go na zewnątrz ..... jest już taki duży....cudowny widok

głęboko oddycham gdy go masujesz. biore cie za reke i dzimy położyć sie na lóżku. Leżąć na 69 rozchylam Twoją muszelke i zaczynam muskać ja ustami i czubkiem jzyka. Czuje że niedawno byłaś w ubikacji, Twój smak to mieszanka podniecenia i złotego deszczyku - jest cudowny!!

Twoje ciało mnie przygniata ........jestem zniewolona ......cudownie..robię się taka mokra Twój język tak podniecająco ją pieści rozkosznie ,teraz zajmę się Twoimi jąderkami,wsuwam je do buzi i ssie ,są takie jędrne i pełne ,wyciągam je i powoli oblizuje główkę ,widzę już pierwszą krople ,rozmasowuje ją po niej i wsuwam go powoli ale bardzo pazernie do ust....

cudownie!! nie przestawaj jest idealnie! ja rozchylam teraz twoje pośladki i zaczynam pazernie lizać tyłeczek. Czuje jak jest delikatny i powoli się rozluźnia. Teraz zlizuje soczki z obu otworków... zaczynam od cipeczki aż do tyłeczka i z powrotem. Są pyszne! Zaczynam powolutku wsuwać paluszek do cipeczke, najpierw nieśmiało i ostrożnie

WOW poczytam sobie..:)

zaczynam drżeć ,czuje jak ona pulsuje a ja już nad tym nie panuje ..sama myśl o tym jak ją oblizujesz mnie podnieca ,..........mam go w buzi ssie coraz szybciej i szybciej ,uwielbiam go smakować mmmmmmmmm jest taki pyszny ,robię to coraz mocniej i szybciej a mój język wędruje po nim jak opętany ,tak mi dobrze!wciśnij go jeszcze mocniej tak do końca.......

fiatek mi nie wyszedł..:D 🌼🌼

oooo tak! poruszam pośladkami a mój kutasek wchodzi cały aż po jądra... wsuwam paluszek głębiej i zaczyma się nim wiercić! oo taaak! wsuwam dwa i masuje muszelke od środka, moje usta zaczynają ssać twoją wisienkę! cześć Dziewczyny moze się przyłączycie?