Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzychu_419

Czerwone kropeczki/plamki na skórze (zdjęcia).

Polecane posty

Witam, od pewnego czasu na mojej skórze zaczęły pojawiać się małe czerwone kropeczki, wygląda to jak krew pod skórą i w momencie nacisku lub zadrapania znika na moment, po czym powoli znowu wraca do normalnego stanu. Mam trochę tych kropeczek na rękach, klatce, szyi i nogach, w większości są bardzo małe ale zdarzają się też trochę większe. Raczej nie znikają, ba chyba jest ich coraz więcej. Dodam że moja skóra jest podatna na trądzik i mam sporo przebarwień/pieprzyków. Szukałem sporo na ten temat ale nikt dokładnie nie wiedział co to naprawdę jest :( W miarę możliwości proszę o pomoc ;) link do albumu zdjęć: http://img210.imageshack.us/gal.php?g=dscf3807.jpg pozdrawiam ;)

Gość mnie tez sie czasami takie
robia ale rzadko. jak nic z nimi nie obie to znikaja. ale np moja babcia ma takich kilka i one sa na stałe.. nie wiem czy to kwestia naczyn krwionosnych? moze naczynia kapilarne pekaja i dlatego sie tworza takie wylewy podskorne

Gość ja mam ich też trochę
na piersi mam nawet dwie takie sporo, w sumie nigdy nie pytałam lekarza co to jest ale chodze do onkologa regularnie i jakoś ona nigdy nie zwróciła na to szczególnej uwagi więc to chyba nic groźnego, ot taka uroda ciała

Gość lipikarra
angioma stellatum-nic poważnego :)

Gość gość
Jak zwykle zwykla wizyta u dermatologa załatwi sprawe, ja mogę polecic Ci te poradnie – www.medis.pl

Gość gość
zdjęcie się nie otwiera:(