Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem kto z was

kto pije conajmniej 1,5 l wody dziennie

Polecane posty

Gość ciekawa jestem kto z was

kto z was pije conajmniej 1,5 l wody dziennie, ja zaczełam od zeszłego tygodnia, codziennie wypijam 1,5 l wody Zywiec zdrój jak narazie zauważyłam że cześciej latam do kibelka ale zastanawiam się co jeszcze daje picie wody

Gość ja bym tyle nie mogła

Gość wredna_maupa
u mnie 2 litry to norma.

Gość a ja uwielbiam taniec
ja wypiajam co najmniej 1,5l dziennie cisowianki. wole napic sie wody niz herbaty czy soku.

Gość u mnie w domu
jak siedzę w pracy to przez 8 godziny tyle wypijam, w domu jakoś mi sie nie chce. w pracy stoi na biurku, a ja przy nim cały czas siedzę, to pociągam z butelki. w domu nie mam czasu jakoś

Gość wredna_maupa
im więcej mamy ruchu tym więcej powinniśmy wypijać wody.

Gość u mnie w domu
jak siedzę w pracy to przez 8 godziny tyle wypijam, w domu jakoś mi sie nie chce. w pracy stoi na biurku, a ja przy nim cały czas siedzę, to pociągam z butelki. w domu nie mam czasu jakoś rok temu w lecie bardzo się pilnowałam z wodą i piłam ok. 2 litry dziennie przez jakieś dwa miesiące. miałam super cerę, bez jednego wyprysku, bez czerwonych plamek, jak to zwykle mam. ale potem przyszła jesień i już tak bardzo nie chce się pic wody, jak chłodniej na dworze

Ja się uczę tyle wypijać, ale różnie z tym bywa niestety.

Gość ja pije ok. 3L płynów :)
Nie tylko wodę ;p

Gość u mnie w domu
jak siedzę w pracy to przez 8 godziny tyle wypijam, w domu jakoś mi sie nie chce. w pracy stoi na biurku, a ja przy nim cały czas siedzę, to pociągam z butelki. w domu nie mam czasu jakoś rok temu w lecie bardzo się pilnowałam z wodą i piłam ok. 2 litry dziennie przez jakieś dwa miesiące. miałam super cerę, bez jednego wyprysku, bez czerwonych plamek, jak to zwykle mam. ale potem przyszła jesień i już tak bardzo nie chce się pic wody, jak chłodniej na dworze

Gość ja wypijam dziennie 3 L
płynów (nie tylko wody)

Gość 12345654321
0.5 litra Wiecej za Chiny Ludowe nie zmieszcze - chyba ze jest lato to max 1 litr lub zamiast 2 dania na obiad 200 ml zupy

Gość 12345654321
0.5 litra Wiecej sie nie miesci:( ewentualnie na obiad 200 ml zupy zamiast drugiego dania i w lato moze do 1 litra

Gość JA PIJĘ
co dzień rano jak idę do sklepu kupuję 2 litrową wodę mineralną niegazowaną i ją wypijam w ciągu dnia

Gość ble ble ble ble ble ble ble bl
po wypiciu tyle litrów wody to będziecie mieli rozcieńczone jelita :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D

Gość v,nm
ja powinnam pic około 2 litry dziennie bo mam kamienie w nerkach...ale ja nienawidzę pić...wypijam jakies 3 szklanki dziennie....nie czuje potrzeby zeby sie napic...kiedys spróbowałam przez kilka dni pic 2 litry to nic nie jadłam taka byłam nabuzowana tą wodą i zle się czułam (taka napompowana)

Gość JA PIJĘ
co wy gadacie ze sie nie zmieści jak przecież oddajecie mocz sieotki. nikt tuaj nie mówi ż emacie to wypić na raz..

Gość ble ble ble ble ble ble ble bl
ale macie rozcieńczone jelita :D:D:D:D:d:d:D:DD

Gość 12345654321
JA PIJĘ Bo Ty wiesz lepiej odemnie jaka ja mam potrzebe picia i czy mnie sie to miesci czy nie. Ja mam tak samo jak jedna z osob sie tu wypowiadajacych ... sacze ze 3 szklanki przez caly dzien i to na sile!!! Kiedys jak staralam sie wypijac 1.5 litra to tez prawie nic nie jadlam wymiotowac mi sie chcialo od tego przepelnienia i czulam sie jak slon.

Lepiej uwazajcie na mineralną:P.Po 1 taka mineralna to zwykle kranówa i co gorsze zwykle z butelek z tworzyw sztucznych przedostają się tam różne trucizny jak np. ftalany-zwłaszcza jak była długo przechowywana:O.

Gość 2 litry to min
Piesza niektórzy ze litr wody mogą tylko zmieniać ale w knajpie 4 piwa to spokojnie wchodzą :)