Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olikonom

ból, goraco..

Polecane posty

Gość olikonom

od kilku dni odczuwam ból na przemian prawego i lewego jajnika, od wczoraj zaczelam odczuwac goroca w podbrzuszu, okres osttni dostalam 30 stycznia, zawsze mialam problemy ze spozniajacym sie okresem ale nie az tak, zrobilam juz dwa testy, oba negatywne i to wyraznie, dodam tylko ze od poczatku marca jestem na diecie. Czy ktoras z Was mioala podobny problrem?

Gość olikonom
nikt nie moze czegos doradzic? (do lekarza ide dopiero po swietach) a chcialabym juz mniej wiecej wiedziec czego sie spodziewac..

nie chcę cię martwić,ale radziła bym iść już do lekarza,bo wygląda mi to na zapalenie jajników:( Nie wytrzymasz z bólu do po świąt. ❤️ Julcia;3600,14.02.2002❤️ 🌼 Kasperek;3900,25.11.2003🌼 🌼 Patryś;3600,26.01.2006🌼

Gość olikonom
zapalenie? ;/ jak moglam sie tego nabawic? :(

Gość olikonom
glodze sie? coz za madrosci.. bylam na wizycie u dietetyka. Mam rozpisana diete (1300kcal) stosuje sie do niej w kazdym calu, wiec watpie zeby bylo to glodzenie..

Ale nie chodziło mi o dosłowne głodzenie :o 1300 kalorii to połowa z tego ile dorosła pracująca kobieta powinna zjadać, więc napewno też przez to się opóźnia okres, organizm się osłabia i broni się przed dodatkową utratą sił poprzez utratę krwi.

Gość olikonom
a ile czeka sie na wizyte u ginekologa po zapisaniu? bo w ten sam dzien watpie zxeby mnie przyjal

Gość olikonom
a ile czeka sie na wizyte u ginekologa po zapisaniu? bo w ten sam dzien watpie zxeby mnie przyjal

Gość olikonom

mogło cię gdzieś zawiać,mogłaś gdzieś usiąść na zimnym,wystarcz że było ci zimno w stopy.Tak jak ja się kiedyś załatwiłam:Oróżnie to bywa.Ale na prawdę radzę ci iść jak najszybciej do gina.