Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona onaaa

Ale mam dziś doła

Polecane posty

Gość zasmucona onaaa

Kurde dawno tak nie miałam :/

Gość lkmp
Dlaczego?

Gość ania11111
Nie tylko Ty masz doła. Ja, też mam.

Gość hym hym hym
ja też :o

Gość środa w czwartek a w sobotę
ale porażka myślicie że jak macie doła to ktoś ma obowiązek was pocieszyć ale żałosne kup sobie jedna z drugą tonę lodów , słodyczy i wpierdalaj ile wlezie tylko z domu nie wyłaź by mi widoku na ulicy nie psuć

prawo doboru naturalnego mówi że przeżywają osobniki najlepiej przystosowane mam wrażenie że wy do tej grupy się nie zaliczacie więc przekazywanie swoich genów " ciągłego doła " jest zbędne dla ogółu gatunku słabe i chore jednostki powinno się usuwać z społeczeństwa by osiągać postęp a nie stopniową regresię jeśli nie chcecie być odizolowani od społeczeństwa które was nie potrzebuje polecam skończyć z użalaniem się nad sobą

Gość quanczita5
ja tez mam dola i nie umiem sobie z tym poradzic masakra.Moj maz jest alkoholikiem i juz ja nie daje z tym rady nie wiem czy go kocham czy to tylko przyzwyczajenie nie chce tak zyc co robic

no widzę że pomogło i dół wam przeszedł :) nie ma to jak terapia szokowa następnym razem jak załapiecie polecam włożyć dwa palce do gniazdka

Gość kinna
wiosenne przesilenie.Mi też nic się nie chce

quanczita5--jak by to ująć po prostu kopnij go w zapijaczoną dupę moja matka męczy się z moim starym całe życie kiedyś ją zapytałem po co Ci to , odejdź od niego a ona mi na to że to nie takie proste a niby co w tym takiego trudnego no mi się wydawało że wytrzymywanie tego przez tyle lat to nie jest proste chcesz się męczyć czy nie ?? poszukaj wsparcie u kobiet które już to przeszły pomogą Ci