Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ingrid76

pomarszczone rurki

Polecane posty

Witam, czy rurki mogą być "zmarszczone" na dole nogawki? tzn wyglądają jak za długie i są pomarszczone. Czy muszą być dopasowane na długość nogi? Widziałam w cubus'ie nowe rurki i one są jakby za długie, czy to teraz takie są modne? Pani ekspedientka nie umiała mi odpowiedzieć. z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

Ja nie lubię nosić za długich rurek i nie podobaja mi sie takie mocno pomarszcozne na koncach nogawki. Nie lubię też skracać dzinsów, bo nieoryginalne szycie na dole, zawsze rzuca sie w oczy i osobiscie strasznie mi sie to nie podoba. Jesli jestes niska osoba, polecam Ci dzinsy z Bershki, na pewno sa duzo krotsze od tych z Cubusa. Czasem krotsze maja tez w TRF w Zarze.

jako osoba niewysoka muszę powiedzieć, że dżinsy trzeba odpowiednio skracać, tak by było widać oryginalne zakończenie nogawek. podwija się je jakoś i przyszywa na tym samym szwie. nic nie widać, no chyba, że ktoś się pochyli i popatrzy z 15 cm, ale to raczej mało prawdopodobne. bo ucięte i podłożone nie wyglądają najlepiej.

sorki, nie przyszywa się na tym samym szwie, bo ten szew ma zwykle jakiś kontrastowy kolor. przyszywa się tuż nad tym szwem nitką w kolorze spodni. mam na sobie i sprawdziłam :). resztę materiału spod spodu trzeba obciąć.

Gość asdfg
chyba dziecinki nie widzialyście obcietych i dobrze fachowo podlozonych spodni.

Gość wredna_maupa
jeśli ci się podobają to w czym problem.

Dzięki za pomoc, jeszcze nie kupiłam tych rurek :) Mam bardzo długie nogi, ale te nogawki były jakoś podpadająco dłuuugie ;) dzięki za pomysły, będę wiedziała co robić na przyszłość pozdrawiam

Gość same wariatki
ja mam takierurko spodnio getry:) to moda taka jest, taki trend