Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feddi-feddi

Co sadzicie o CFNM?lubicie?ochyda?czy moze obojetne?

Polecane posty

Gość feddi-feddi

clothed female naked male-ubrane kobiety nadzy mezczyzni.czy spotkaliscie sie z tym,czy lubicie czy obojetne am to,czy moze dla was to ochyda,zboczenie?oczywiscie moga wystepowac rozne kombinacje 3f 3m,,2f 1m itp.

Gość twittiekittie.
spoko jak dla mnie ;).

są gorsze zboczenia, to raczej źle nie wygląda :) ja z facetem bawię się tak lub na odwrót - lecz nie wiedziałam, że i to ma swa nazwę.

Gość czemu nie
Prawdziwe CFNM to jedna lub kilka kobiet ubranych bawiacych sie jednym oczywiscie nagim facetem.Znaczy-wtedy(tak ja uwazam)kobiety moga sie najlepiej bawic facetem.Bez krepacji na luzie go wykorzystywac do wykonywania swoich pomyslow itd.Ja dosc czesto uczestnicze w takich zabawach i jest naprawde ekstra.Warianty sa rozne-tzn.np.jedna dziewczyna robi ze mnie prezent swojej kolezance na imieniny=oczywiscie nagi prezent do zabawy czesto ze zwiazanymi dodatkowo jeszcze jajami na smyczy i kokardka na kutasie oraz na szyji w tym samym kolorze-oczywiscie.Inny wariant-to np. zaskoczenie.Polega to na tym ze umawiamy sie z pania ze przyjde do niej.Tam ona kaze mi sie rozbierac do naga,wiaze mi jaja na smycz i kaze walic konia na kleczaco.Wtedy nagle wchodza jej kolezanki.Jest ich np.cztery.Ja oczywiscie speszony-chce wstac i jakos uniknac tej sytuacji(wcale ich nie znam) ale pani u ktorej sie to odbywa zatrzymuje mnie na kolanach i kaze walic dalej konia az do wytrysku. Inna wersja-to eksperymenty,pozowanie i prezentowanie sie w roznych pozycjach-a kankretnie prezentowanie jaj i kutasa np.od tylu-jak wisza jaja miedzy nogami i w tej pozycji walenie konia przed nimi.Widok wiszacych kolyszacych sie jaj miedzy nogami od tylu naprawde je podnieca.Eksperymenty medyczne.Strap-on.Bardzo to lubie i jestem chetny dla Pan/Dziewczyn w Poznaniu.