Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur28

Dziewczyna Rosjanka

Polecane posty

Gość szkoła średnia
zdesperowana housewife, nie masz racji, przykro mi... szkoła średnia to 11 lat nieprzerwanej nauki i zasadniczo do szkoły idzie się w wieku 7 lat

Gość jhlkhkhkh
przestanta ujadac, suki do budy :D

Gość Tatiana T
ja skończyłam szkołę w wieku 17 lat, nie wiem ile razy mam pisac. 17 LAT KONIEC SZKOŁY i tu przyjechałam. Skoro wiesz lepiej niż ja po co pytasz?

Fajnie macie :o Tylko w Polsce człowiek kończy szkołę średnią w wieku 18/19 lat :o A jak technikum to i 20...

Fajnie macie :o Tylko w Polsce człowiek kończy szkołę średnią w wieku 18/19 lat :o A jak technikum to i 20...

Gość Tatiana T
nie ma sensu przekonywać was

Gość lilam
Jestem na 5 roku rusycystyki i dziwię się, że Tatiana, niby Rosjanka pisząc fonetycznie, nieakcentowane "o" wymawia jako "o", a nie ''a''. A może napiszesz coś cyrylicą? Skoro jesteś z Rosji to bez problemu znajdziesz wirtualna klawiature z cyrylica.

Gość szkoła średnia
Tatiano, to odpowiedz na pytanie - zdawałaś maturę międzynarodową IBO czy EB?

tatiana --> to nie o zawisc chodzi, piekna kobieta pozostanie piekna kobieta nie wazne jak inne beda ja szykanowaly. tylko ze twoja osoba ktora starasz sie tu wykreowac mnie nie przekonuje, nazwij to moze intuicja. sama wiesz jaka jest prawda. szkoda czasu na klotnie..

Gość a ja jestem Polką ,ale
ile razy byłam za granicą tyle ludzie mylili mnie ze jestem z Rosji. np chcieli coś sprzedać i od razu zaczepiali i pytali ,, Rusia?" albo od razu zaczynali po Rusku do mnie.. nawet jakis 2 arabów się zdziwiło jak im powiedziałam ,że jestem z Polski i powiedzieli ,że nie wyglądam na Polkę

Gość szkoła średnia
" Zdawała zwykłą rosyjską, już pisała to..." dlatego się pytam w UJ zdaje się CEW pisemne, jeśli miało się starą maturę /Polacy/ lub maturę inną niż IBO/EB /obcokrajowce/

"ile razy byłam za granicą tyle ludzie mylili mnie ze jestem z Rosji. np chcieli coś sprzedać i od razu zaczepiali i pytali ,, Rusia?" albo od razu zaczynali po Rusku do mnie.. nawet jakis 2 arabów się zdziwiło jak im powiedziałam ,że jestem z Polski i powiedzieli ,że nie wyglądam na Polkę" To niby czym Polka różni się od Rosjanki? Przecież to ta sama słowiańska uroda right?

nie wiem ,ale bardzo często mnie za rosjankę brali

Gość mila jak zawsze
Co wyście się tak tej Tatianki uczepili? A co do tematu to Rosjanki są bardzo ładne ale ich ubiór,wystrój domów do eleganckich nie należy:)

Gość Tatiana T
hahaha nie ma sprawy co mam napisac?:)

zresztą od polaków też słyszałam pare razy ,że mam słowiańską urodę wiec coś w tym musi być

Gość Tatiana T
что вам написать ? Я и так за минутку ухожу

Gość lilam
cokolwiek, może coś o dzisiejszych wydarzeniach w Moskwie skoro studiujesz dziennikarstwo.

Gość lilam
cokolwiek, może coś o dzisiejszych wydarzeniach w Moskwie skoro studiujesz dziennikarstwo.

Gość szkoła średnia
:) rosjanka nie napisze "за минутку", to typowo polski zwrot

polki do rosjanek sa bardzo podobne z wygladu. ale teraz moze cos napisze co sie nie spodoba.. tak wogole to sadze ze polki to tez nie maja za bardzo gustu co do ubran.. moze to jest po prostu kwestia zasobow finansowych i tyle.

"tak wogole to sadze ze polki to tez nie maja za bardzo gustu co do ubran.. " Też tak myślę, zwłaszcze widać to na zachodzie Europy. Polke wypatrze ze 100 metrów :D

,,A jakiego koloru masz włosy i oczy?" wlosy blond oczy zielone