Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur28

Dziewczyna Rosjanka

Polecane posty

A ja mam faceta Polaka i nie narzekam :) chociaż brzuszek od piwa ma :P Swoją drogą ja też modelką nie jestem :)

A ja mam faceta Polaka i nie narzekam :) chociaż brzuszek od piwa ma :P Swoją drogą ja też modelką nie jestem :) Zdesperowana, pewnie nie nosisz też białych kozaczków i mocnej tapety. Ja nie wiem co z Ciebie za Polka :P Zaniedbujesz sie :P

aha taich tematow ze polki puszczaja sie z arabami to tutaj sa zakladane po 2 dziennie, kto wie, moze to ten sam pan od tego topiku o rosjankach :P - ze niby o rosjankach ale pytanie stawiane jest zamist "dlaczego rosjanki sa takie fajne?" to "dlaczego polki sa takie okropne?". niby ladnie i milo a atak na nas jak zwykle.. a kafe mi tak samo muli, pokazuje ze blad wiec wysylam jeszcze raz i przechodza 2 posty.. no i jak probuje wyslac posta to mi sie wiesza na minute.

A ja mam faceta Polaka i nie narzekam :) chociaż brzuszek od piwa ma :P Swoją drogą ja też modelką nie jestem :) Zdesperowana, pewnie nie nosisz też białych kozaczków i mocnej tapety. Ja nie wiem co z Ciebie za Polka :P Zaniedbujesz sie :P

Gość myszka naruszka bebe
Jestem Rosjanką, mieszkam tu od 3 lat, już mam narzeczonego. Są tu oczywiście piękne Polki, jak również i brzydkie. Z własnego doświadczenia - większość Polek, mieszkających w akademikach lub na stacjach mają taki syf!!!!! gorszy niż chłopaki, no nie spotkałam ja jeszcze żeby ich pokój wyglądał jakoś przyzwoicie....

Jestem Rosjanką, mieszkam tu od 3 lat, już mam narzeczonego. Są tu oczywiście piękne Polki, jak również i brzydkie. Z własnego doświadczenia - większość Polek, mieszkających w akademikach lub na stacjach mają taki syf!!!!! gorszy niż chłopaki, no nie spotkałam ja jeszcze żeby ich pokój wyglądał jakoś przyzwoicie....

Gość a ja jestem Polką ,ale
ja myślę ,że Polacy są bardzo zakompleksieni tak samo jak Polki zresztą i nie doceniają Polek.A tak naprawdę polki są uważane za jedne z ładniejszych w europie czy nawet świecie. wszystko wg polaka jest lepsze za granicą . a polacy są wg niego głupi beznadziejni brzydcy i wszystko co najgorsze. nawet w mam talent ktos z jury powiedział na takiego chlopaka co tańczy z piłką ,że jest wyjatkowy bo nie jest nudny jak wiekszość polaków. dla polakow nawet jezyk angielki czy rosyjski niż polski.. to przykre ,że mamy takie kompleksy przez to faktycznie nie odnosimy sukcesów

Oj żałuj, że nie widziałaś pokoju mojej siostry. Tam to dopiero jest bałagan...Za to ja jestem aż za bardzo uporządkowana.

ja myślę ,że Polacy są bardzo zakompleksieni tak samo jak Polki zresztą i nie doceniają Polek.A tak naprawdę polki są uważane za jedne z ładniejszych w europie czy nawet świecie. wszystko wg polaka jest lepsze za granicą . a polacy są wg niego głupi beznadziejni brzydcy i wszystko co najgorsze. nawet w mam talent ktos z jury powiedział na takiego chlopaka co tańczy z piłką ,że jest wyjatkowy bo nie jest nudny jak wiekszość polaków. dla polakow nawet jezyk angielki czy rosyjski jest lepszy niż polski.. to przykre ,że mamy takie kompleksy przez to faktycznie nie odnosimy sukcesów

"większość Polek, mieszkających w akademikach lub na stacjach mają taki syf!!!!!" Bo mają za dużo nauki XD Tak na serio to ja jestem syfiarą, nie lubię sprzątać, ale nie lubie też bałaganu, więc dosyć długo bałaganie, a potem cały weekend to sprzątam, a że ktoś ma syf...jego sprawa.

No niestety tu nikt nie cieszy się z tego co ma. Wszyscy patrzą tylko co mają inni. Trawa po drugiej stronie płotu zawsze jest bardziej zielona....

"większość Polek, mieszkających w akademikach lub na stacjach mają taki syf!!!!!" Bo mają za dużo nauki XD Tak na serio to ja jestem syfiarą, nie lubię sprzątać, ale nie lubie też bałaganu, więc dosyć długo bałaganie, a potem cały weekend to sprzątam, a że ktoś ma syf...jego sprawa.

nawet zauważyłam ,że w różnych programach tv faworyzowani są ludzie z obcych krajów typu Oceana , ola szwed ... jak ktoś z zagranicy tanczy w you can dance od razu jest łagodniej oceniany..

No niestety tu nikt nie cieszy się z tego co ma. Wszyscy patrzą tylko co mają inni. Trawa po drugiej stronie płotu zawsze jest bardziej zielona....

ja mam bardzo przystojnego chłopaka, kocham go, ale nie wszystkich Polaków, jego zdobywałam przez 2 lata i jest...ma go , przystojnego, wysokiego.....on nie lubi, jak to on mówi rusków i swabów...mówi do mnie tak ---- rusków nie lubię, ale Ciebie kocham...cha cha cha...mój kochany

nawet zauważyłam ,że w różnych programach tv faworyzowani są ludzie z obcych krajów typu Oceana , ola szwed ... jak ktoś z zagranicy tanczy w you can dance od razu jest łagodniej oceniany..

Ja jestem bałaganiarą, ale byłabym nią pewnie też gdybym była rosjanką, niemką czy kimkolwiek, poprostu.

czy dzisiaj wszystkim muli kafeteria, bo mi bardzo!!! zauważyłam ze nie tylko moje posty się powtrzaja

moje pojawiaja sie z opóznieniem albo od razu grupowo!

moje pojawiaja sie z opóznieniem albo od razu grupowo!

o propos szkolnictwa w Polsce, ja mam 23 lata, skończyłam studia filologiczne, w 2009 poszłam na europeistykę, mieliśmy ekonomię, masakra, studenci dopiero po liceum nie potrafili liczyć, ja po 5 letniej przerwie w matmie wiedziałam więcej, a oni nawet nie wiedzieli co to jest pochodni!!! jakiś szok!!!!

Pochodni? Ja też nie słyszałam XD ale ekonomi na studiach mieć nie będę więc dla mnie rybka.

Pochodni? Ja też nie słyszałam XD ale ekonomi na studiach mieć nie będę więc dla mnie rybka.