Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur28

Dziewczyna Rosjanka

Polecane posty

ja chyba tez nie mam slowianskiej urody.. malo kto zgaduje ze jestem polka. kiedys ktos sie mnie zapytal czy mam domieszke chinska. czy moze jestem z austrii przez moj akcent pewnie, a moze z francji? kolega mowi na mnie eskimoska. ale to tak poza tematem.. a w temacie to uwazam ze ani rosjanka nie jest ladniejsza od polki ani polka od rosjanki, ani madrzejsza zadna tez nie.

Gość lilam
Mozna powiedzieć за минутку ale nie w takim znaczeniu jak ona tego użyła. Tak myslałam, że bajki opowiada.

Gość a ja jestem Polką ,ale
ale niemki , francuski np na wakacjach np w egipcie to też jest porażka. ubierają się w byle co , w jakies pomięte ciuchy . nawet z tych lepszych hoteli takie wychodza

Gość Tatiana T
lilam nigdy nie opanujesz tak perfetkt rosyjskiego jak ja):) przykro mi, co do miasta w który mieszkałam to Moskwa :) jak chcecie mogę nawet adres podać tylko nie wiem na co się wam przyda Да, есть и среди поляков дебилы, не парь мозги ни себе ни людям Бери словарь и учи руский :) Попробуй догадайтесь о чем я тут пишу... ладно, я пошла,....пока

Gość a ja jestem Polką ,ale
nie wiem jak sie ubieraja w swoich krajach ,ale na wakacjach to jest porazka. do tego tluste wlosy zwiazane byle jak gumka itd

Nie chce adresu. Po co mi? Aczkolwiek jakby co to mogę cię kiedyś odwiedzić, bo z matką jeżdżę w interesach do Moskwy, ale po rosyjsku nic nie umiem, na rosjankę też nie wyglądam bo mam jednak za ciemne włosy i oczy.

Gość mila jak zawsze
Tatianko nie psuj sobie nerwów na tym forum:) nie wiem dlaczego oni ci nie potrafią uwierzyć. Mało Rosjan w Polsce? no ludzie bez przesady.

Gość lilam
Попробуй догадайтесь - jeśli chciałaś napisać "spróbuj sie domyslić" to chyba Ci nie wyszło...wiesz w ogóle jak wyglada bezokolicznik w języku rosyjskim? "Spróbuj domyślcie sie" to chyba niegramatyczna forma w jakimkolwiek jezyku

Nie chce adresu. Po co mi? Aczkolwiek jakby co to mogę cię kiedyś odwiedzić, bo z matką jeżdżę w interesach do Moskwy, ale po rosyjsku nic nie umiem, na rosjankę też nie wyglądam bo mam jednak za ciemne włosy i oczy.

Gość Tatiana T
lilam и ты шитаеш что ты владееш лутше руским чем я? хахахахаха :) Вообще-то тебе совет иди и посмотри в зеркало , Причём картинку остав себе :) самая самая уродливая поляка

Gość mila jak zawsze
Tatianko nie psuj sobie nerwów na tym forum. Nie rozumiem dlaczego oni nie chcą ci uwierzyć w to że jesteś Rosjanka a po drugie dlaczego tak chcą ci udowodnić że nią nie jesteś;/ ludzie mało Rosjan w Polsce??

Gość lilam
A русский pisze sie przez 2 c! Poza tym sama jestes debilką.

Gość szkoła średnia
Rosjanka by powiedziała "я и так сейчас выхожу" :) ale nie czepiam się już co do urody - słowiańska to raczej średnio jasne włosy, niebieskie lub zielonkawe oczy, zgrabny nosek, twarz owalna, niezbyt wydatne kości policzkowe... jest takich mnóstwo po obu stronach Bugu ale na urodę Rosjanek w dużym stopniu wpłynęły czasy mongoło-tatarskich zaborów, dlatego rozrzut typow urody jest czasem zadziwiający co do ubierania się i interierów domostw... chyba dużo zależy od zasobności portfeli, generalnie rzecz biorąc Rosjanki starają się nadążać za modą, ale biorą z niej to, co pasuje konkretnie dla każdej, nie idą ślepo za lansowanymi trendami jednego nie moge strawić - że potrafią do pracy się ubrać jak na dyskotekę ;)

Gość Tatiana T
lilam debilko:) chcesz porozmawiać? mogę podać nr tel zadzwoń a sie przekonasz albo wpadnij do Krakowa

a ja jestem Polką ,ale --> bo na wakacjach trzeba sobie dac na luz.w takim egipcie jest goraco wiec najleiej ubrac sie w cos przewiewnego i wygodnego - zobacz jak przeciez chodza ubrani arabowie. polki i polacy niestety maja tak ze musza sie pokazac, a na wakacje w swiat najlepsze ciuchy sie zawsze bierze. w naszym narodzie jest sporo kompleksu - zawsze bylismy biedniejsi, zawsze w tyle a teraz na sile staramy sie udowodnic ze jestesmy stylowi i nowoczesni. gorzej - niestety wielu z nas stara sie pokazac ze jestesmy lepsi od innych narodow.

Gość lilam
pisze sie считаешь i лучше moja droga

Gość szkoła średnia
lilam :) przecież wszystko jasne jeszcze jeden rys do ... tu na forum kilka osób zna język rosyjski, ale o wiele lepiej niż nasza "Rosjanka" :D

Gość Tatiana T
mila jak zawsze wiesz co zazdrość ich zżera że jestem chyba Rosjanką a do tego uczę się w ich obszczanym kraju:) o to chodzi a oni muszą ciężko pracować, a ja uczę się i dostaję stypendium :) o to chodzi a Ty lilam zawsze piszesz na szybko gramatycznie polko zawszona:) долбаная идиотка, иди, бери слобарь, и учи руский, а то у вас с мозгами дефицит

Gość lilam
Szkoda tylko, że tak kaleczy ten piekny język. Nie umie go nawet poprawnie nazwać po rosyjsku. Licealisci, do których chodzę na lekcje piszą lepiej niz ona.

Gość szkoła średnia
gratuluję kultury :O

Gość Tatiana T
hahahaa:) wpadnij do Krakowa :) i się przekonasz ok? rozumiem że zazdrość cie pożera niesamowicie:) bo jestem Rosjanką a ty tylko śmierdząca polaczką, od kiedy tu przyjechałam to co rzuca się w oczy to styl lat 80:) kobiety palą papierosy jak otępiałe, a większość z waszych rodziców nie ma wyższego wykształcenia, to jest dopiero szok. Gdyby nie to że moim rodzicom zależało żebym wyjechała do tego syfu, dalej bym mieszkała w Moskwie, a nie zajobanym krakowie, i te wasze przosze, szz szzz szzz ą ę już nie wspomnę o ludziach którzy mówią po śląsku to dopiero karialuli jazyka, Odna lolshaja derevnia! żalko vremeni na vas i na dolbanuju , tolstuju i vaniucheju lilam

Gość lilam
No jest bardzo miła...ale nie rusza mnie to. Swoją drogą to po czasowniku учить używamy celownika a nie biernika. A w drugiej osobie liczby pojedynczej w końcówce czasownika zawsze jest miękki znak.

Gość Tatiana T
lilam już rozumiem hahah nauczycielka śmierdząca:) polaczko zawszona pewnie pali papierosy na 99 % tego społeczeństwa nie wyedukowanego

Gość Tatiana T
lilam proponuję pojechać do Rosji i zwrócić uwagę komuś tak jak tutaj anonimowo robisz:) uprzedzam że to nie będzie miły początek znajomości

Gość lilam
Jedyna osoba, która tu kogoś obraża jest nasza ,,Rosjanka". Ja tylko poprawiam błedy. I to i tak nie wszystkie...

Gość szkoła średnia
даааа русский язык могуч :) а так невинно тема начиналась, с красоты...

Gość Tatiana T
lilam goni podalshe polachko , interesno v kakoj ty szkole uchisz? dla maloumnyh? togda poniatno