Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaprzyjaciolkaa

nie ma przyjazni damsko-meskniej ;/

Polecane posty

od kilku dobrych lat mam przyjaciela. bylam z jego kumple a on z moja kolezanka. miedzy nami w zasadzie nigdy nie bylo zadnej fizycznosci a ni nic w tym stylu.mamy naprawde dobry kontakt ze soba i aj go chyba kocham. 2 lata temu mu o tym powiedzialam. poklocilismy sie bardzo i zerwalismy na jakis czas kontakt... wydaje mi sie ze bylo to spowodowane tym, ze akurat wtedy rozstalalm sie z tym jego kumplem ktory bardzo cierpial z tego powodu a on chcial byc fair wobec niego.teraz jestem pewna tego uczuci i boje sie zaryzykowac i powiedziec mu to po raz kolejny...wydaje mi sie ze z jego strony to tez nie jest zwykla przyjazn... ale tego nie wiem napewno. co robic !!

Gość zielona_fala
szkoda , że ja nie jestem w takiej sytuacji zapomniałabym o bożym świecie tia sama muszisz to rozwiązać samo nie da się

Gość amelka2345
Oj na taką przyjaźń nie licz ;) Bo nie ma czegoś takiego ;) Jest za to friendly sex :D _________________ Dyskrecja.pl - mega sklep i hurtownia

moze uda mi sie poderwac go na scat? Sama mdleje z przerazenia na sama mysl o tym ale podobno faceci to uwielbiaja. Co robic?