Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana86

Chłopak Nigeryjczyk

Polecane posty

Gość Zakochana86

Poznalam niedawno cudownego mezczyzne! Jest nim 26letni Nigeryjczyk :) Ma piekne wyrzezbione cialo, jest bardzo wysoki, ma duzego penisa. Jest przepiekny!wszystkie moje kolezanki za nim szaleja:)u nas w polsce takich nie ma. sa tylko brzydale i przecietniaki smierdzacy potem. tacy beznadziejni ci polscy mezczyzni, oblesni i wstretni, az sie rzygac chce na te pospolite geby i skarlalych typkow :)a Murzyni i Arabowie sa najsexowniejsi:)kazda polka tak twierdzi a bierze sobie za meza polaka z braku laku, ale przy kazdym stosunku marzy jakby chcialabyc posowana przez Murzynka:) czemu w polsce takich nie ma?:(

Gość Zakochana86
oprocz swojej wysmienitej urody ma tak ze wysoki poziom kultury osobistej i jest bardzo wyksztalcony i inteligentny.polacy to pasztety bez szkol, macie brzydkie mordy i oblesne cielska a do tego pustke w baniaku:)

Gość Zakochana86
juz wiem czemu polacy tak nie lubia Murzynow:)bo sa brzydsi, okropniejsi etc od czekoladowych chlopakow:)

Gość Koowall
Pierdolisz jakby Ci sie wibrator zepsol

Zgadzam się. Też am chłopaka Nigeryjczyka. Nie jestem aż tak mocno zakochana, to raczej on,ale muszę przyznać,że jest z niego mega ciacho. Moje koleżanki też go uwielbiają;)Laski w klubach też. Ae on jest MÓJ;). Gdy się poznaliśmy był ze swoją ex ale zauroczył się mną. Nie rozbiłam związku. Ona z nim zerwała i znalazła nowego faceta, więc ic nie stało na przeszkodzie. Szkoda,że teraz tak trudno jej się pogodzić z tym,że należy do przeszłosci.

Boli mnie natomiast reakcja otoczenia. Spotykamy się ze skrajnościami. Albo totalną życzliwością i uwielbieniem,albo pogardą i obelgami. Niestet to jest Polska właśnie.... Niby chcemy być bardzo nowocześni, a spotykając kobietę w związku mieszanym od razu nazywamy ją "kurwą". No ludzie. My też mamy uczucia i nie jest nam łatwo. Przez dlugi czas nie wiedzialam czy zdecydować się na ten związek,ale nie żałuje. Mam super faceta, wierny, troskliwy, świetny w łóżku, super tańczy, jest zabawny. A Wy, jakich macie facetów? żal....

Czarny nie oznacza lepszy,ani gorszy. Możemy spotkać fajnych i niefajnych. To samo z białymi. Ale czy ktoś chciałby być nazywany "białasem?". No,ja szczerze mówiąc wolę po imieniu. Mój mężczyzna każdego dnia słyszy,że jest czarnuchem od polskich,chrześcijańskich, wychodzących z kościoła, idealnych ludzi.

Gość dmjatjtdmgpjmwt
Też miałam chłopaka , poznałam go w fabryce wUK niestety nie układało NAM SIĘ ZBYT DOBRZE, BIŁ MNIE, TRAKTOWAŁ JAK ŚCIERKE, ponad to głośno było wtedy o porwaniach białych dziewczyn przez te czarne mendy, nigdy więcej czarnego ponad to trzeba niestety powiedzieć że głównie to polki się z nimi wiążą, dla angielki to wstyd być z czarnym

Gość kukluxklan forever.
Ale co złego mu mówią?.że jest czarnuchem?..no jest i taka jest prawda. A ty dajesz mu dupy. Nie wiem czy wiesz, ale seks z czarnuchem to zoofilia

Myślę,że nie est to kwestia rasy a charaktery. Trafiłaś na zwykłego śmiecia. W Polsce też takich pełno. Przyznam,że jestem aż zanadto ostrożna. Na seks bez gumki bym się nie zgodziła. Ufam mu,ale nie w 100%. Wkońcu zaczął mnie podrywać,kiedy był z ex. Wiem,że historia może się powtórzyć.

Gość Wyruchana86
mnie za to czarny rozerwał odbyt :( Mgdmgpjahpjpagtgpmgwgdpmwdwgdpmwgpjagjtgapjgajgpmpwpgdpmgpapjapjagpgpmdwmpdpwgapjgapgjaqgpmwmpwpgpajpajgpgpmgdgpgpjajpajhmdpgpgapjgpagpgmgwagpjgajhmdgdpgpagpjajhpupwmwnwgpagjgapjgahdmpdgagjagpjptpjgtjptgqwpmxrmgdpdhapjpagpjapjapjpagpjpaptpjtpgpgpwpmwpwpmgdmeadmjdmjdjdmjdkawtntmuwmtwtmtmtmtmjmjmjmjmjmjtmtejaęgdgdpdpdpdpdpxpmpmpmpmpmpmpmpmpmjaqajagpagpapapapapgdqdpdpdpdpdpdpdpdpdpdpdpdgdgpmwjqtapjtapjgagpjpajapjpagpjgpmdpdmpdpwqtpjtpjtpajpakapjapjgqdmpehpmwpmwgpajpgajgagjgpjapjapjapapjpagpjapgptjptpajpajpapapgpnqgmpdgpgdpmgpmwpgjpajpapjajpapjapjapjgpajqjtpjatpajpapjpajpapjaqjptjpajqajpajpap

Gość a dziwisz się
Ludzie wiedza od mieszkajacych w USA czy Anglii jacy sa naprawde Murzyni. Leniwi i agresywni, nic im nie mozna powiedziec jak się obijają w pracy b o d razu grożą procesami o rasizm. Nikt z Polaków na Wyspach nie chce mieszkac obok czarnych. Moze ci nieliczni co sa w Polsce to wykształcona elita, jednak większosc społeczeństwa woli mieć w rodzinie Polaków a nie obcych. Nie tylko chodzi o kolor skóry ale i mentalnośc , różnice kulturowe. Zresztą samemu mozna zaobserwowac jak się zachowuja Murzyni. Np. rozsiądzie sie taki młody czarny byczek w autobusie a obok stoi starsza kobieta z ciezkimi torbami. Oni sa wychowani tak, że kobieta ma służyc mężczyznom. Ale to jest tój wybór. Jak dla kogoś liczy sie tylko umięśnione ciało i długi kutas to pozostaje tylko współczuć "poziomu" umysłowego :P

Gość kukluxklan forever.
Miałem do czynienia z czarnuchami i to duzo. To najgorsze bydło.

No i znów wyszło polskie szydło z wora. A potem Polaczki płaczą,że ich kobiety wybierają hiszpanów, niemców, murzynów itp. Bo każdy lepszy od bidoka z przykrótkim penisem i brzuchem piwnym. Owszem,są piękni polscy faceci,ale niestety nie aż tak wiele. O tym jacy ejsteście doskonali mieliście okazje przekonać się na euro(ci z miast, w których były mecze). W Trójmieście żadna dziewczyna na imprezie w Sopocie nie spojrzała nawet na Polaka. Po co? Skoro są mężczyźni lepszej kategorii. Kulturalni, szarmanccy, pachnący. Hiszpanie, Włosi, Niemcy. Nawet na kochanka wolałabm hiszpana niż polaka.

Gość Wyruchana86
byłam zbrukana czarną sperma jak ta kurwa kameliowa_zdzira wstyd mi za siebie byłam na zabiegu wycięcia pizdy bolała mnie od tego czarnego kilofa :( :( :( jeszcze kazał mi lizac swój odbyt przed kompielą a potem bił mnie pensiem po czole 😭

Gość kukluxklan forever.
Jeden taki jebaniec pracuje u mnie w firmie:o leser pierdolony jakich mało:o. Ostatnio koleś zamiatał a ten chuj siedział (prawie leżał) i sie cieszył. Podszedlem i powiedziałem ...do bawełny czarnuchu!!! a do tego co zamiatał powiedziałem...wstydz sie!!!hitler sie w grobie przewraca

Gość Wyruchana86
Byłam taka sama kurwa jak Kameliowa teraz też brałam po same bile jego kilofa w moje dziursko, niestety zrobił mi młode i uciekł, dziecko wysralam i wrzuciłam do kibla, myślałam że to kupa 😭

Mój tato jets inżynierem i u niego w pracy też niedawno zatrudnili czarnego. Jedyne co muszę przyznać,to oni są leserami. Mój także do roboty się nie pali,ale przecież nie każdy z nas jest mróweczką;)

Podszywie, ja wiem,że olewanie przez kobiety boli,ale zmień rączkę,bo będzie ci niewygodnie pisać i walić kapucyna jednocześnie.

Gość Wyruchana86
Też byłam rozjechana przez ojca jak kameliowa, polskie członki dla nas dwóch to za mało kiedy tata wkładał nam tam puszki po piwie :(

Gość kukluxklan forever.
Dlatego przyodziałem swoją białą zbroję, biały kaptur, kupiłem konia i bedę tępił tą czarną swołocz

Gość kukluxklan forever.
a znacie najkrótszy dowcip?...: Pan murzyn hahahahahhaha:D

Gość Wyruchana86
Mam nadzieję czym prędzej znaleźć kolejnego czarnucha do penetracji mojego anusa, ręką mnie już boli od pchania tam ogóra :/

Gość do kukluxklan
Ty, a nie możecie tekiemu leniowi w pracy obic ryja na osobności? Dlaczego wy masie zasuwac a taki leser się opierdzielać?

Gość do kameliowa dama
jesteś zwykłym prymitywem Najgorszy jest taki ptak co we własne gniazdo sra

Gość Wyruchana86
Nigdy nie zapomnę gdy musiałam odebrać go z komisariatu, ponieważ kapał się w zbiorniku wodnym, zapytawszy czemu nie w domu rzekł że nie mógł umyć głowy tam gdzie siadam i prykam :( :(

Gość kukluxklan forever.
no ja tak kombinuje zeby mu napierdolić gały gdzieś za winklem i pewnie to zrobimy z chłopakami

Gość Wyruchana86
Kameliowa jest taka sama perfidną murzyńska suka jak ja parę lat temu, na szczęście takie doświadczenia jak rozerwany odbyt, siniaki na czole od jego penisa, głodówka bo malpie pracować się nie chciało pozwoliły mi przejrzeć na oczy i wysrac jego małe do kibla :)

Gość kukluxklan forever.
to taki jebany leser ze szok. Nic pierdolony nie chce robić co mu każesz. A jak mu premie zapierdolą to dokładnie jak ktoś pisał...oskarża o rasizm gnój pierdolony:o

Gość kukluxklan forever.
też jest z Nigerii. Znam kilku sudańczyków, są o wiele inni jak ten chujek. Są pracowici, nawet bardzo. Ale co z tego jak są czarnuchami?:o