Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana86

Chłopak Nigeryjczyk

Polecane posty

Gość d i v a anucha
Zostawcie kurwe kameliowa ta suka osrala by własnego starego byle by tylko wziąć w gardlo czarnego penisa

Gość a po co on tu przyjechal?
może weź dupę w troki i jedź z nim do nigerii, powdzenia hehehe 🌻

Gość kukluxklan forever.
niech wypierdala małpa jebana:o

Gość d i v a anucha
Przyjechała głupia kurwa szydzic z polaków głównie z własnego ojca srajac i szczajac na niego po czym siedzieć na jego dochodach - dochodach, nie odchodach, odchody to mają czarnuchy biali mają dochody :) - i śmiejąc mu się w biała twarz. Pewnie tatuś się wstydzi za córke szmate

Rosjanie są przystojniejsi od Polaków;). Jeśli są brzydcy to już są, ale przystojny rosjanin ma ten błysk w oku, jakiego brak polakom. Wiem co mówię, bo urodziłam się w Sankt Petersburgu;). No,ale że moi rodzice wybrali Polskę, to i jestem Polką. Kocham nasz kraj,ale faceci są dupowaci i pełno nietolerancji.

Gość wiesz co mówia naukowcy
ze nie powinno łączyć się genów niałych z czarnymi , poczytaj o tym

Gość j o a n n n a
Po co mieszkasz piszesz po polsku przejmujesz się opinia polaków kiedy nimi gardzisz

Bo tutaj mnie wychowano, bo moja mama nie chciała mieszkać w Rosji. Mam tutaj studia, pracę, plywam,żegluje. Nie zamierzam opuszczać kraju dla kilku idiotow.

Gość blanky baby
Kameliowa, nie masz się czym chwalić. Czarni są nierobami pierwszej klasy, muzyczka, trawa i pieprzenie się, to im tylko w głowach. I pierniczenie trzy po trzy: typu: I have a dream! Jak słyszę ten kawałek to mi flakami wywraca!

Gość eveYoman
kameliowa_dama chciałam Cię zapytać czy Twój związek się układa?? czy wystąpiły jakieś różnice kulturowe??

Gość śmierdzący białas
Hahahah Ja tam myślę że takiej k***y biali dotknac nie chcieli więc z murzynem sie p********z.

Gość gość
Nikogo nie powinno się mierzyć jedną miarką ja też znam Nigeryjczykow. I niektórzy sa jak nasi polscy panowie jedni pracuja i wiedza co to praca nie ktorzy tylko wiedza jak nic nie robić tylko zarobić. Ja mam jednym znich synka i jest opiekunczy,pracowity,zadbany . Dlatego uwazam ze nie powinno obrazac nikogo tym bardziej Polaka i jak innych obcokrajowców .